Női Örökségünk

Női Örökségünk – Generációs sor(s)vonalunk gyógyítása

Női Örökségünk – Generációs sor(s)vonalunk gyógyítása, a Női Vonal felállítása és gyógyítása. Többször volt alkalmam ilyen állításon részt venni. Minden alkalom lenyűgöző volt. A változás, a kapcsolódás, az oldás, a megértések, a gyógyulás, az érzések.

A legutóbbi alkalommal a sorban az Anya helyén álltam. Láttam, hogy a lányom elégedetlen, frusztrált, mindig valami baja van önmagával, az életével. De nem értettem, mi baja van, hisz én úgy láttam, minden rendben. Szép, egészséges, jó élete van, szerető családja, gyermeke, mi is jól kijövünk egymással, bár egy kissé talán felszínes a kapcsolódásunk, de ez rendben van, hisz mindenki éli a saját életét a kis családjával, s kapcsolódunk egymással, mint bővebb család.

Amikor a hátam mögé érzékeltem, onnan nem éreztem semmi különöset, sem jót, sem rosszat. A Múlt állt mögöttem. A Múlt, ami elmúlt, ami volt ahogy volt, s bár én nemigen tudtam róla semmit, de nem is foglalkoztatott.

Amikor a sorban megfordultam, „szembenéztem a felmenőimmel”, végignéztem a soron, akkor sem volt rám különösebb hatással. Talán csak az anyámmal való kapcsolatban éreztem nehéz energiákat, de ez szintén a Múlthoz sorolódott bennem. És még a sorban az utolsó, a 7. Anya (Ősanya) helyén álló képviselővel kapcsolatban voltak erősebb érzelmeim, némileg.

Elkezdődött a kapcsolódások energetikai felfejtése…

ahogy haladtunk a munkával, úgy változtak bennem az érzések. Kitisztult a látásom, Tudatába kerültem a mögöttem lévő eseményeknek…(no nem fejben, de sejt és mező információs szinten) Valahogy a „Helyére kerültek a dolgok”.

S mire a munka végére értünk, addig soha nem érzett (!!!) Anyai érzések árasztottak el. Elragadtatva álltam ott, elképesztő volt, hogy VEN EGY LÁNYOM! Teljes rajongás. Akit képviseltem, felismerte, hogy soha nem érzett valódi anyaságot, csak valamit, amiről azt hitte, hogy ez Az. Valójában egy energiagömbön keresztül szemlélte a világot, s a családi kapcsolatokat. S ezért nem értette a lányát. (s itt volt némi párhuzam a saját érzéseimmel) Illetve rájöttem, hogy a Lányom valamiként érzékelte e mögöttem lévő energiákat, s ez nyugtalanította, hajszolta a keresésre, a RendRakásra.

Zárásként, amikor minden helyére állt, amennyire Ott és Akkor ebben az állításban lehetséges volt, Anyák és Lányaik egymás vállára téve a kezünket, engedtük, hogy az ŐsAnyáktól az ŐsNői Energia-Minőség átáramoljon a soron hátulról előre, a Múltból a Jelenbe, az Őstől a Leszármazottig, Anyáktól a Lányaikon keresztül átadva. És éreztük, és élveztük, és elkezdtük érteni ezt az Erőt.

Megérthető egy ilyen állításban, hogy az Eredendő Természetes módon hogyan kellene s tudná az Anya a Lányának átadni ezt az Ősi Női Energiát, Minőséget, ami …hát, hogy kinek mit ad, azt mindenki magának tudja felfedezni!

Nekem azt, hogy amíg ezt nem értem, addig nem érthetem a Női Létezésem Lényegét. Vagyok egy Női Testben, de nem Élek, s nem Élem Női Mivoltomat, csak vagyok valahogy. Végigsodródom az életemen, anélkül, hogy megélném és átélném Női Sor(s)omat.

Megértettem, micsoda kincseket kaphatunk az Ősöktől

És megértettem, micsoda kincseket kaphatunk az Ősöktől. Nem csak a gyengeségeket, de az ERŐt is kapjuk tőlük. Sok-sok pozitív, csodás képességet, tehetséget. Hogy ezek a kincsek, mint Örökség, léteznek, csak néha a Sárkány ül rajta, vagy más gonosz manó, vagy rejtezik valahol a generációkban. És mi el tudunk menni érte, felszabadíthatjuk és megkaphatjuk. (!!!)

Ezért lelkes vagyok, és szeretnék minél több ilyen állítást ajándékozni. Olyan tematikus napokon, amikor csak ezzel foglalkozunk. Meggyőződésem, hogy ez végtelenül fontos egy Nő életében. (Nem mellesleg a Férfiakéban is.) Nem öncélúan, „a majd én meggyógyítom a családom”, hanem a saját, önmagunk boldogságáért, boldogulásáért. Lerakni a generációs terheket mindennél fontosabb ahhoz, hogy a saját életünket éljük. Ez belátható akkor is, amikor megértjük a transzgenerációs minták működését.

Ezért hívlak, várlak ezzel a lehetőséggel, induljunk együtt a Női Örökségünkért! Az Ősök mindig készen állnak, szeretnek minket, és kívánják, hogy mi, a gyermekeik, lerakjuk a terheket, és boldogan éljünk. Hisz nem csak a gyengeségeket, az Erőt is kapjuk tőlük. Ebben segít nekik és nekünk a Mező. Gyertek Velem erre az Utazásra!

NŐI ÖRÖKSÉGÜNK – Női sor(s)vonalunk gyógyítása

Terveim szerint havonta egy alkalommal NŐI ÖRÖKSÉGÜNK – Női sor(s)vonalunk gyógyítása címmel tematikus állításokkal várlak, ha szeretnél dolgozni ezen a témán.

Aktuális időpontokat és helyszíneket az eseményekben illetve az esemélny naptárban találod.

vagy keress telefonon: +3620 970 0666

e-mailben: papp.judit@fenyszarvas.hu

fb szakmai oldal: Shia’ka Fénytér

Papp Judit

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet