NATURA NAP – FÉNYSZARVAS

NATURA NAP – FÉNYSZARVAS

NATURA NAP – FÉNYSZARVAS, Veszprémben, az Agóra művelődési házban újra bemutatkozik, 2018.09.29-én. Előadásokkal, meditációval, dobolással és sok-sok beszélgetéssel érkezünk. Hozunk ásvány-ékszereket, textil termékeket, dobokat.

Szeretetben, szerelemben II.

A nap szlogenjéhez és témájához kapcsolódó előadások, kiállítás, jóga, meditációk, állapotfelmérések, szolgáltatások (masszázsok, kezelések, életmód tanácsadások) várják a látogatókat.
A nap háziasszonya: Kálazi Ági tradicionális reiki mester, tanár
Belépőjegy: 1.500Ft/fő/nap

Részletesen:

NATURA NAP – FÉNYSZARVAS

 

15.00:  Germanné Kemény Ildikó:

A Természet és az Élet összefüggéseinek megértése a Germán Gyógytudomány segítségével

Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul.

Szem előtt kell tartanunk a lélek, az agy és a szerv folyamatos kölcsönhatásait, és az agyunkat, mint az egész szervezetünk évmilliók alatt kifejlesztett számítógépét, ha meg akarjuk érteni a törvényszerűségeket. A Germán Gyógytudomány® nem csak a lélek, az agy és a szerv egymáshoz való viszonyát öleli át, hanem embriológiai-ontogenetikai magyarázatokkal szolgál a megértéshez.

Germanné Kemény Ildikó

16:00: Gazda Mónika:

Mit tehet a szellemed, hogy szeretve légy?

Lélek és a szellem rejtelmei, szerepei és kapcsolódása. Hogyan függ össze a férfi és női minőségekkel?

Miért érezzük szükségét annak, hogy szeretve legyünk? Ne mindig a külső tényezőket vegyük figyelembe. Ne okozzon ez mély állapotot, ha mégsem sikerül. Vegyük kezünkbe TUDATOSAN az irányítást. Mit tehetünk, hogy szeretve legyünk? Ismerjük meg energetikánkat jobba, értsük meg a miérteket.

Mit jelent a Forrás tükre? Miképpen lehetünk belül is harmóniában az univerzális erőkkel?

Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk és mélyítjük rálátásunkat. Majd zárásként, egy rövid elmélyülésben összegyűjtjük energetikánkat,  harmonizáljuk és töltjük.

Gazda Mónika

17:00: Papp Judit:

Szeretetben, Szerelemben – DOBOKKAL, DALOKKAL

DOB-SZER-ELEM – Nők, Férfiak, Kapcsolódás, Istenszerelem.

„Szívünkben kinyíló Szeretet Virága…”

A Natura Nap zárásaként, dobokkal, dalokkal érkezem. Fogok énekelni egyedül, és fogunk énekelni közösen. Ha van, hozhatsz magaddal dobot, csörgőt!
Lesz egy rövid dobos elmélyülés is.
A dobok rezgése sejtszinten tisztít, harmonizál, kiegyensúlyoz. Segít, hogy letedd a régit, és beépüljön az új. A nap folyamán ért impulzusok, információk elmélyülnek, beépülnek. Hangom is segít ebben.
Várlak dobokkal, hangommal, jelenléttel.
Papp Judit

A képen a következők lehetnek: Judit Papp, túra/szabadtéri és közeliDobom és hangom mélyen érint meg. Eléri az elfeledett, eldugott, elrejtett mélységeket. Régi korok üzeneteit idézi. Ősi idők hangulatát. Felhozza, hogy emlékezz, honnan jöttél. Összekapcsol lelkeddel, belső erőddel, hogy utazz a hangok szárnyán Önmagadba, belső világodba. Hogy lásd és érezd, Ki Vagy itt és most!

 

A NATURA NAP teljes programja ITT olvasható.

VÁRUNK SZERETETTEL!

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet