FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Blog > Mit játszik a lélek?

Mit játszik a lélek?

Mit játszik a lélek? 

Valóban foglalkoztat a kérdés, hogy Mit játszik a lélek? Lélekjáték jelenthet egyfajta beakadt fájdalomra, félelemre épülő túlélési stratégiát, ami gátolhat bizonyos élethelyzetet. Ha olyan elakadásod van, amire nem látsz rá, nem érzed a kiutat. Segít rávilágítani. Segít megmutatni. Majd szabad akaratodból eldöntheted, hogy merre mész és mit kezdesz az információval. De nagyon sok esetben, energetikailag a helyére is kerülnek a megoldások és elindul a várva -várt változás.

De előbb Neked kell akarni!  Mi segítünk, hogy lásd.

Szerinted mi mozgatja életünket? Szerintem energiák. Energiák, melyek jelen vannak a testünkben, jelen vannak a körülöttünk lévő térben, jelen vannak az egész univerzumban.

Szerinted mitől függ az energia minősége? Szerintem a közegtől és a rá ható erőktől. Változnak és változtatjuk őket mi is, a tér is, a “tárgyak” is.

Szerinted van befolyásod az energiák minőségére? Szerintem mindenképpen. A tér, a rá ható erők, különböző energiák találkozása új erőket és új megváltozott struktúrát képesek létrehozni.

Szerinted hatnak rád, az így megváltoztatott energiák? Szerintem csak akkor, ha megengeded. Ha képes vagy kinyitni magad, ha a saját energiádat hajlandó vagy háttérbe rakni, vagy engedni, hogy átalakuljon.

Mit játszik a lélek? Nézd meg te is, a Lélekjátékok alkalmain.

Remek lehetőség a változásra, a fejlődésre, ha olyan közegben tartózkodsz, amiben szívesen megnyitod magad és javítja az alap rezgésedet. Javítja, a mindennapi közegedből való kilépést és egy másik szemüveget, egy másik rezgést adni számodra. Használunk másik szemüveget, ha rózsaszín… Szerelembe estem. Használunk másik szemüveget, ha munkára, sikerre orientáltak vagyunk. Használunk másik szemüveget, ha egy NAGY VÁLTOZÁS történik az életünkben. Ez lehet egészen sötét és egészen világos is. Mi abban igyekszünk segíteni, hogy az eredeti, a lélek szemüvegét találd meg. Találd meg és viseld addig, amíg szeretnéd, addig, amíg segíti a problémád megoldását.

Semmi nem muszáj! Semmin nincs kényszer! Nem kell sablon szövegeket mondogatnod, ha a lelked tiszta szívéből tiltakozik. Csak engedni, hogy az érzetek, az energiák, a változások megtaláljanak. Megtaláljanak a saját ütemedben, a saját fejlődési szintednek megfelelően.

Légy vidám és légy tisztába, a lelked játékaival. A lelked  túlélési stratégiáival.

A Gyengéd terápiák és a Lélek és Szellemgyógyász segíthet.

Papp Judit és Gazda Mónika