FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Blog > Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük “mesél” az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről.

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A Nika ásvány-ékszer, egy egyszemélyes fejlesztésű, működtetésű, projekt, mely a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet keretein belül működik.

Stresszoldást végzek, kineziológiai elemekkel, lélekgyógyászattal, pszichotronikával (szellemgyógyászat), energetikai kezelésekkel, foglalkozom, az ékszerkészítés mellett.

Több mint 20 évet dolgoztam az egészségügyben. A segítés és a lélekre való figyelés, mindig is közel állt a szívemhez.

Hivatásom során, szükség volt olyan tevékenységre, melyből töltekezhetek és alkotási vágyam, kreativitásom kiteljesíthetem. Az ápolói munka során, nagyon sok negatív élmény ért. Szükség volt energetikai támogatásra is. Így kezdtem el az ásványokkal foglalkozni és töltekezni, melyekből készítem a Nika ásvány-ékszer termékeit. Ezzel párhuzamosan elindult a természetgyógyászati és energetikai töltekezésem. Visszagondolva, úgy érzem, hogy az ásványok adták meg a kezdő lendületet, hogy megtaláljam életutam és el merjek indulni.

Fontos az egyediség!

Nika ásvány-ékszer, többféle gyógyító hatású ásvány felhasználásával készít egyedi ékszereket, használati és lakásdekorációs tárgyakat, tibeti ezüst kombinálásával.

Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoz létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. 

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Tekintsd meg magad, hangolódj rá és óvatosan figyelj a lelkedre. Figyelj befelé, hogy mit érzel, mit indít el benned. Ha személyesen is tudunk találkozni, akkor javaslom, hogy ne csak nézd, hanem tapintsd és érzékeld meg mélyebben. 🙂 

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük “mesél” az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről.
Személyre szóló, egyéni gyógyító ásvány kombináció és programozás is kérhető, mely megbeszélés tárgyát képezi.

Egyedi ásvány ékszerek készítéséhez és a programozáshoz, szükséges a kapcsolatfelvétel e-mail-ben és a lehetőségek megbeszélése.

Ha értesülni szeretnél az új termékekről, a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik.

Gazda Mónika

Fb: Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat

Youtube: Gazda Mónika