FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Események > Gazda Mónika > Meditációs klub – Mindenszentek

Meditációs klub – Mindenszentek

Meditációs klub – Mindenszentek

 

Meditációs klub – Mindenszentek aktualitása, a halottak napja. Ki ne veszített volna el szeretett hozzátartozót? Most a fátyol vékony. Közelebb kerülhetünk egy rövid időre, szeretteinkhez, majd áldások kérése után, elengedhetjük újabb egy évre. Akiben most ébred volna fel az érzés… Akinek most vált volna sürgetővé… Amit tudunk, tegyük meg eltávozott szeretteinkért.

Az estét az emlékezés és a főhajtás fonala vezeti. Tiszteljük meg őseink és szeretteink életét, sorsát.

Elmélyülünk és átengedjük azon energiákat, melyeket a tiszta szeretet és támogató jelenlét megenged.

Áldásokat, adományokat és támogatást kérünk szeretteink és őseink részére. Majd elengedjük és elbúcsúzunk, megköszönve támogató energiájukat.

Energetizált térrel, mécsesekkel, angyali energiákkal, és sok-sok szeretettel dolgozunk ezen az estén.

Meditációs klub – Mindenszentek margójára.

…Köszönd meg neki, hogy veled volt, köszönd meg neki, amiket tett érted. Köszönd meg a tanításait, köszönd meg a szeretetét. … Légy hálás, hogy részese volt az életednek. … Nyugtasd meg! Engedd, hogy angyalok vigyázó szeme mellett átöleljen. …
Kérdezd meg, hogy mit tehetnél érte? Mire van szüksége? Vissza nem jöhet, neki az a legjobb, ha megnyugszik és megbékél. Mivel tudsz neki ebben segíteni? 

 

Ki ne veszített volna el szeretett hozzátartozót? Úgy érzed, hogy nem tudod elengedni? Úgy érzed, hogy nem tudtál elbúcsúzni? Úgy érzed, tartozol még neki? Úgy érzel, tehettél volna többet érte? Úgy érzed, hibáztál? Úgy érzed, szeretnéd tudni, hogy jó helyre került-e? Úgy érzed, szeretnél tenni érte valami?

Itt az idő! Itt a segítség!

 

Személyre szóló segítséget, útmutatást és információ is kérhetsz.

Részvételi díj: 2000 Ft

Gazda Mónika

gazda.monika@fenyszarvas.hu

+36/70-379 8517

Bemutatkozás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.