FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Események > Gazda Mónika > Meditációs klub – A Mennyország

Meditációs klub – A Mennyország

Meditációs klub – A Mennyország

 

Szellemgyógyászati megközelítésben, az asztrál világ rejtett mesés birodalmába pillanthatunk bele.

Szellemünk látogatást tesz az “otthonába”, a saját meséjébe. Oda, ahol bocsánatkérés után adományokat és áldásokat kapunk.

Vajon a te mesédben meg van a szellemkardod, és a palástod? Vajon milyen utat látsz magad előtt? Szennyezettet vagy kristály tisztát? Vajon van üzenete számodra a mennyei családodnak? Vajon milyen programok vezérlik a szellemed, az isteni lényed? 

Ezekre a kérdésekre kaphatsz választ, igazítjuk helyére a tévedéseket és a zavaró tényezőket.

Vallási felekezet nélkül, a tiszta fény és a jó erejével vezérelve és a szabad akaratot tisztelve tesszük meg ezt a meditációs utazást.

Ha érdekel, szeretettel várlak! 

Gazda Mónika

gazda.monika@fenyszarvas.hu
+36/70-379 8517

Honlapom:

http://gazdamonika.hu/mi-is-a-pszichotronika/

Meditációs klub – A Mennyország című téma, most a pszichotronikára épül.

Mi is a pszichotronika?

Szó szerint fordítása, a szónak: pszicho – lélek, tronika – mozgás. Tehát a lélekkel való mozgás, a szellemmel, lélekkel való beavatkozást, tevékenységet, gyógyítást jelent.

Kiindulásképp a szellemgyógyászat, épülve rá a szellemsebészt és a legtetején a pszichotronika áll. Szellem szinten való foglalkozást, kezelést takar. A kezelő szelleme foglalkozik, a páciens szellemével, tehát szellem gyógyít szellemet.
Ha elfogadjuk azt a tézist, hogy minden ember test, lelek és szellem hármasságából áll, akkor azt is el tudjuk fogadni, hogy mind három összetevő tökéletes működése szükségeltetik a jólétünk, az egészségünk eléréséhez és megtartásához.

A szellemgyógyász a szellemet tisztítja (megszállótól, sötét lényektől, energia szívóktól, átoktól, rontástól), energetizálja, csakráit tisztítja, behangolja.
Területet, teret is tisztít valamint egyes földsugárzásokat semlegesít.

A szellemsebész a szellemen végez különböző beavatkozásokat, melyek a gyógyulást hozhatják a fizikai testnek.

A pszichotronikus pedig már a génekkel, az aggyal, a sorssal foglalkozik szellem szinten.

A régi közmondás szerint: „Ép testben ép lélek.” Ezt fordítottan is elfogadatjuk, hogy ’ha ép a lélek, ép a test’. El tudjuk képzelni azt, hogy ha nem ép a lelkünk, akkor megbetegítheti a testet is.

Pszichotronikában az ép lélekre és ép szellemre törekszünk. Ha a szellem meg tudja betegíteni a testet, akkor miért ne tudná meggyógyítani is?

Míg valaminek nem tapasztaljuk a hiányát, nem tudjuk, milyen lehet nélküle. Ha hosszú ideig élünk egy helyzetben, nem is sejtjük, hogy ez lehetne másképp is.
Van, hogy a negatív befolyásokat észre sem vesszük már, csak amikor már eltűnt. Úgy gondoljuk, ilyenek vagyunk, csak így tudunk gondolkozni és érezni. Alapvető személyiségünknek véljük, vagy tehetetlennek érezzük magunkat. Például milyen lehet düh, félelem, szenvedély betegség, stb nélkül. Már el is felejtettük, hogy mennyivel másabb az élet, ha önmagunk tudunk lenni, negatív befolyások nélkül.

Mikor lehet szükség a pszichotronikára?

A szellem szintű tisztítás (megszállók, energia szívók, negatív lények, átok), az energia feltöltés, a csakrák tisztítása, behangolása mindenkinek csak az előnyére válhat. 

Lélekgyógyászati elemeket, csakrák tisztítását is beleszövöm a kezelésekbe, mely szintén bárkit előnyösen fejti ki a hatását.

Égető szükség pedig akkor lenne szellemgyógyászra, ha:

 • Halmozottan fordulnak elő negatív események.
 • Amikor nem tudunk valakit elengedni, legyen az élő vagy holt.
 • Úgy érezzük, hogy valaki befolyásol, megfélemlít, irányít mélyebb akaratunk ellenére.
 • Megmagyarázhatatlan mellkasi nyomásérzés.
 • Ha a gondolatainkról úgy véljük, hogy nem a mienk. Mintha valaki más táplálná, suttogná.
 • Amikor nem érezzük magunkat összeszedettnek, teljes egésznek, mintha kisiklanának a dolgok a kezeink közül, mintha „csak lennék” érzésünk van, s nem haladunk.
 • Ha hamar elfáradunk, energia vesztettnek érezzük magunkat.
 • Ha félelmeink vannak, esetleg rémálmaink.
 • Pszichés és fizikai betegségek esetén.
 • Megmagyarázhatatlan rossz érzések, történések (hangok, légmozgások) egy adott helyen halmozottan.
 • Gyerekek beszámolója, félelmei racionálisan megmagyarázhatatlan eseményekről, jelenségekről.
 • Stb.

Szellemsebészre szükség lehet, ha bármilyen betegség, elváltozás, túl burjánzás, alulműködés, túlműködés, gyulladás, allergia alakul ki a szervezetben. Minden gyógyítható és gyógyíthatatlannak mondott betegségnél érdemes igénybe venni a támogató segítséget.

Pszichotronikus mester pedig már a génekkel, a sorssal a magas szintű szellemi kérdésekkel foglalkozik.

Életünket, sokunk számára láthatatlan módon befolyásoló sorsnak, karmának nevezett tényezőket nem biztos, hogy el kell fogadnunk, és beletörődnünk. Nem biztos, hogy egy életen át esetleg küzdenünk kell bizonyos dolgokkal, betegségekkel, tulajdonságokkal. Lehet, hogy „egy csapásra” ki tudjuk iktatni. Persze, lehet, hogy nem.

Igen, vannak karmikusan hozott események, történések, betegségek, találkozások, fordulópontok, amiket muszáj megélni és tanulni, okulni belőle.

A pszichotronikus szigorú szabályoknak a betartásával végezheti áldásos tevékenységét, vallási felekezet nélkül, a hitre építve.

Gazda Mónika

gazda.monika@fenyszarvas.hu
+36/70-379 8517

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.