LUX AUREA

LUX AUREA

Fotó: Szeghalmi Andrea

Mit is írhatnék róla…? Maga az arany fény, mely képes a negatív energiákból fényt és pozitívat strukturálni. Minden olyan blokk, folt és probléma, érettünk jött és a javunkat szolgálja. Na, de ideje megfejlődni és megszabadulni tőlük! A LUX AUREA erre irányítja sugarait.

Az arany fény, mely átszőhet miket, de akár a fejünk fölött is képes átívelni. Rajtunk múlik, hogy miképpen akarjuk működtetni. Sokszor, ez is egy döntés kérdése. Eldöntöm, hogy vidám vagyok, akkor minden porcikám, minden látható és láthatatlan részem ennek a szolgálatába fog állni.

Döntsük el!

Minden kétség és minden megingás nélkül. Határozottan és céltudatosan.

LUX AUREA egy olyan, segítő programot dolgozott ki, mely a mindennapi emberek részére biztosít élhetőbb jelenlétet. A programmal, a Lelki és Szellemi tréning a mindennapok hőseinek címen elérhető. A képzés tematikájáról, itt olvashatsz.

Szemléletek, melyek irányt mutatnak a tanításoknak.

Alap stratégia, a probléma megoldás. A szabad akarat tiszteletben tartása. Kerüljük a manipulatív marketing fogásokat. Több terület, több tanítás technikáit gyűjti össze, hasznosítható formában.

A védett és energetizált tér létrehozása, a kezelő, előadó, oktató feladata. Szerintem. Aki megnyitja és tartja a teret, olyan áramlással segítse és tisztelje meg vendégét, hallgatóságát, hogy az biztonságos legyen mindenki számára. A LUX AUREA. tanítások, védett és biztonságos energetikai térben történnek.

Ember-embernek farkasa is lehet. Miért lenne bárki is különb a másiktól, amiatt, hogy más a véleménye? Miért kell gyűlölni a másik embert, mert nem értünk egyet. Hasonló rezgésű, hasonló kvalitású emberek, összefogva, rengeteg pozitív energiát gerjesztenek. Nem mindegy, hogy mi vesz körbe, akár látható, akár láthatatlan erők közül. Érezzük magunka jobban a saját környezetünkben! A LUX AUREA tanításai nem szólnak kibeszélésről, ledegradálásról, nem szólnak démonizálásról, ítélkezésről.

A tanítások figyelnek a jelek és tapasztalások tisztaságára és az Isteni vezettetés hitelességére. Honnan tudhatjuk, hogy tiszta jelet kaptunk?

A már meglévő tanult illetve tapasztalt technikákat kiegészíti, az új tanításokkal is, mint a Mentál test struktúrális változásai.

LUX AUREA néhány alkalmazott technikájáról:

Nem kell kineziológusnak lenni, hogy a stressz formáit ismerjem, hogy az alap technikákat magamon alkalmazzam. Nem kell, hogy benne ragadjak a feszültségemben és a tehetetlenségemben. Ki lehet emelni a mindennapokban használható technikákat, mellyel nyugodtabbá és könnyedebbé varázsolhatom az életem.

Ha megtalálom az okot, megtalálhatom a segítséget és a módszert is. Probléma megoldó stratégiák vezetnek ki a tehetetlenségből. Mindig van választásom! Tanuljam meg használni!


Lélekgyógyászati megközelítésben a lélek és a minőségeinek a felismerése. Az érzelmi blokkok és a csakrákban megbúvó gátló energiák elengedése átsegíthet, hogy egy kicsit más szemüvegen keresztül láthassam magam. Lássam magam és érezzem. Érezzem a lelkem, ne csak sajnálgassam, hanem tegyek is érte.  Meditációkkal a minőségeinek javításával egy erősebb, megújult lelkiállapotba helyezhetem saját magam.

Energetikai rendszerben keletkezett gátaknak  nem csak a lelki blokkok, hanem az esetleges mélyebben meghúzódó programok is okozói lehetnek. Akár ebben az életben, akár előző életekben tett fogadalmak, ígéretek is hatással lehetnek a lelki és szellemi erőinkre, a fejlődésünkre, az utunkra.


A pszichotronikai, szellemgyógyászati technikák, tanácsok megmutatják és segítenek kiépíteni az utat a szellemünkhöz, a tudatunkhoz, magához az Isteni szikránkhoz. A szellem, mely az Isteni létforma, sok-sok megértést és hatalmas erőt tud hozni. Meg tudjuk tanulni, hogy mik azok, amik ellen fel kell magunkat vértezni és hogyan. Megtanuljuk, hogy mikor kell védekezni és önmagunkért kiállni. Hogy mikor kell segítségért fordulni, hogy tudjunk itt is tudatosak lenni.


Hitünk szerinti pozitív erők és energiák megtalálása és “használata”.  Itt az égi és az angyali kommunikációt és a segítség és támogatás mikéntjét értjük. Nem mindegy, hogy mit és hogyan kérünk. Nem mindegy, hogy milyen céllal és lehetőséggel. Csinálok-e vele karmát?

Segédeszközök használatával (kártya, inga, szenzibil), tudunk segítő támogatást, mint egy visszaigazolást kapni.

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjunk minőségi életet élni ebben a világban!

A harmonikus, jó állapotában a test a lélekre, a szellemre képes hangolódni. Így a saját vezettetésének a vonalát, a hangját képes követni. Ha megbomlik az egyensúly, akkor több problémát, helytelen cselekedetet eredményezhet.

Találd meg a belső hangod, a belső vezetőd. Benned van életed fonala, benned van életutad fénye. Engedd, hogy tiszta érzete megérintsen és vezessen.

Szeretettel ajánlom!

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Gazda Mónika