FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Események > Gazda Mónika > Lelki és szellemi tréning a mindennapok hőseinek

Lelki és szellemi tréning a mindennapok hőseinek

Lelki és szellemi tréning a mindennapok hőseinek

Fotó: Szeghalmi Andrea

LUX AUREA egy olyan, segítő programot dolgozott ki, mely a mindennapi emberek részére biztosít élhetőbb jelenlétet. A programmal, a Lelki és Szellemi tréning a mindennapok hőseinek címen elérhető. A képzés tematikájáról, itt olvashatsz. Alap stratégia, a probléma megoldás. Több terület, több tanítás technikáit gyűjti össze, hasznosítható formában.

Használunk kineziológiai elemeket, lélekgyógyászati, blokkoldásokat, csakra tisztításokat, programszintű oldásokat, angyali energiákat, szellemi- , tudati energiákat, elemi – és isteni szintű energiákat valamint eszközök használatát.

A harmonikus, jó állapotában a test a lélekre, a szellemre képes hangolódni. Így a saját vezettetésének a vonalát, a hangját képes követni. Ha megbomlik az egyensúly, akkor több problémát, helytelen cselekedetet eredményezhet.

Találd meg a belső hangod, a belső vezetőd, a LUX AUREA tanításain alapulva! Benned van életed fonala, benned van életutad fénye. Engedd, hogy tiszta érzete megérintsen és vezessen. Ebben segít Neked, a Lelki és szellemi tréning a mindennapok hőseinek.

 

Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!

 

Egy ideje nyomaszt, hogy milyen formában tudnám a bennem lévő tanult és tapasztalt dolgokat mások számára is hasznos és hasznosítható formában átadni. Feszít belülről…

Ezért szervezem meg, a Lelki és szellemi tréning a mindennapok hőseinek című sorozatot.

 


A tréning, bárki számára megtanulható és alkalmazható technikákat mutat be, aki kicsit is fogékony a lélekre, az asztrál síkra, az angyali energiákra.

A tréning menetéről itt olvashatsz:

Lelki és Szellemi tréning tematika

Összesen 7 hétvégés tréning.

Tervezett időpontok:  

1. hétvége: 2017.10.28-29,
2.hétvége: 2017.11.25-26, 

3. hétvége: 2018.01.06-07,
4. hétvége:
 2018.02.03-04,

5hétvége: 2018.03.03-04,

6. hétvége: 2018.04.14-15,

7. hétvége: 2018.05.12-13.

Az alábbi űrlap kitöltésével véglegesítheted jelentkezésedet.

Űrlap

A 7 hétvégés, kurzus ára 84 000 Ft, mely három részletben is fizethető.
Egy hétvége 12 000 Ft, vagy
Szombat (9:00-15:00) 9000 Ft, vasárnap (9:00-12:00) 4000 Ft.
Bár jó a folytonosság és a fokozatos fejlődés, ha előképzettséged miatt csak egy-egy alkalommal vennél rész, akkor arra is lehetőség van.
Ha az árral gondod van, de mégis erős hívást érzel, kérlek akkor is jelezd és megbeszéljük.

LUX AUREA néhány alkalmazott technikájáról:

Nem kell kineziológusnak lenni, hogy a stressz formáit ismerjem, hogy az alap technikákat magamon alkalmazzam. Nem kell, hogy benne ragadjak a feszültségemben és a tehetetlenségemben. Ki lehet emelni a mindennapokban használható technikákat, mellyel nyugodtabbá és könnyedebbé varázsolhatom az életem.

Ha megtalálom az okot, megtalálhatom a segítséget és a módszert is. Probléma megoldó stratégiák vezetnek ki a tehetetlenségből. Mindig van választásom! Tanuljam meg használni!


Lélekgyógyászati megközelítésben a lélek és a minőségeinek a felismerése. Az érzelmi blokkok és a csakrákban megbúvó gátló energiák elengedése átsegíthet, hogy egy kicsit más szemüvegen keresztül láthassam magam. Lássam magam és érezzem. Érezzem a lelkem, ne csak sajnálgassam, hanem tegyek is érte.  Meditációkkal a minőségeinek javításával egy erősebb, megújult lelkiállapotba helyezhetem saját magam.

Energetikai rendszerben keletkezett gátaknak  nem csak a lelki blokkok, hanem az esetleges mélyebben meghúzódó programok is okozói lehetnek. Akár ebben az életben, akár előző életekben tett fogadalmak, ígéretek is hatással lehetnek a lelki és szellemi erőinkre, a fejlődésünkre, az utunkra.


A pszichotronikai, szellemgyógyászati technikák, tanácsok megmutatják és segítenek kiépíteni az utat a szellemünkhöz, a tudatunkhoz, magához az Isteni szikránkhoz. A szellem, mely az Isteni létforma, sok-sok megértést és hatalmas erőt tud hozni. Meg tudjuk tanulni, hogy mik azok, amik ellen fel kell magunkat vértezni és hogyan. Megtanuljuk, hogy mikor kell védekezni és önmagunkért kiállni. Hogy mikor kell segítségért fordulni, hogy tudjunk itt is tudatosak lenni.


Hitünk szerinti pozitív erők és energiák megtalálása és “használata”.  Itt az égi és az angyali kommunikációt és a segítség és támogatás mikéntjét értjük. Nem mindegy, hogy mit és hogyan kérünk. Nem mindegy, hogy milyen céllal és lehetőséggel. Csinálok-e vele karmát?

Segédeszközök használatával (kártya, inga, szenzibil), tudunk segítő támogatást, mint egy visszaigazolást kapni.

Segítsünk magunkon, hogy könnyebben tudjunk minőségi életet élni ebben a világban!

Gyakran érezzük úgy, hogy választani kell a mindennapi életünk és a spiritualitás között. Saját tapasztalatom az, hogy erre azért nincs szükség, mert a megszerzett tudás, tapasztalás az ezoterikus világból, a mindennapokba integrálható, és előnyösen használható.

 

Lelki és szellemi tréning a mindennapok hőseinek témái:

 • Mindennapi stresszeink és azok kezelése.
  Stabilitás, hit, gyökerek
 • Problémamegoldó stratégiák, a megbocsájtás művészete.
  Életcél, feladatok, kapcsolatok.
 • Lelki, szellemi erőink megtalálása, összerendezése.
 • Egó és az Isteni Én kapcsolata, harmóniája. Akaraterő növelése, korlátok, félelmek elengedése.
 • Befolyásoló idegen energiák és azok eltávolítása. Angyali erők, angyali kommunikáció.
  Szeretet, hála, elfogadás.
 • Hit és vallás. Karma rejtelmei.
  Kreatív önkifejezés.
 • Segédeszközök és azok használata. (Inga, szenzibil)
  Érzékelés, illúziók.
 • Önismeret, egység érzés.

A Lelki és szellemi tréning a mindennapok hőseinek című képzés tematikája lehetővé teszi, hogy alapjainkat

 

stabilizáljuk, hiszen nem véletlenül van testünk, van családunk, van gyökerünk. Stresszeinket tudjuk kezelni, ne csak elszenvedjük, hanem megoldásokat megtaláljuk a problémáinkra.

Kapcsolatainkkal, feladatainkkal foglalkozunk. A vágyak és célok akár más megvilágítást is kaphatnak. Életutunk fényeit megvilágítjuk, hogy könnyebben rátaláljuk és követni tudjuk, a számunkra legmegfelelőbb módon.

 

Szellemi erőinket mozgósítjuk, ráhangolódunk és együttműködve megtaláljuk Önnön belső fényünket, Isteni énünket. Segítjük, hogy helyén tudjuk kezelni egónkat. Az akaraterővel és a félelmekkel segítjük a lelki minőségünk erősödését, kitartását és küzdését.

 

Idegen energiáktól szabadulunk meg, melyek befolyásolhatnak minket. Megtaláljuk a segítő angyali jelenlétet. A szeretet és az elfogadás gyakran önmagunkkal szemben a legnehezebb. Hogy szeretem-e magam? Hogyan tudok elfogadni és befogadni?

A hit és a vallás, valamint a karma rejtelmeiről esik szó. Mik azok a buktatók, amiről kevesen beszélnek? Mikor fejezhetem be az újjászületések sorozatát? A kreatív önkifejezés, mely a külvilággal való kapcsolatunkat mutatja, erősítheti.

Képesek legyünk információkat kapni a másik síkról, a segítőinktől. Segédeszközökön keresztül is, mely nyújthat egy visszaigazolást, mielőtt használjuk a tisztán látó vagy tisztán érző képességünket. Képesek legyünk figyelni és észrevenni illúzióinkat és a negatív hatásokat magunkban.

 

Az egységet ismét megérezhetjük a forrással. Ezáltal a teljesség élménye elkísérhet és új erőre sarkallhat a mindennapokban is.

Ha úgy érzed, hogy segítené életed az  Lelki és szellemi tréning a mindennapok hőseinek című kurzus, akkor várlak szeretettel.

Az alábbi űrlap kitöltésével véglegesítheted jelentkezésedet.

 

Űrlap

Szeretettel ajánlom!

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13

 

Gazda Mónika

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517

Várlak szeretettel! Dolgozzunk együtt!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük