LÉLEKJÁTÉKOK

Élethelyzetek – Lélekjátékok – Tudatosság Est

Szeretettel invitálunk egy izgalmas utazásra, LÉLEKJÁTÉKRA! A LÉLEKJÁTÉKOK egy mély tartalmú, de könnyed belső fejlődés, élethelyzetek könnyítésére. Ha voltál már családállításon, lélekállításon, vagy más belső munkán, workshopon, akkor tapasztaltad/tapasztalhattad, -nagyon sokszor EGÉSZ MÁS DINAMIKA HÚZÓDIK EGY-EGY ÉLETJELENSÉGÜNK MÖGÖTT, mint amit gondolunk, illetve az életünk szereplőinek egész más a motivációja, mást gondol, másként éli meg az adott szituációt, mint ahogy gondoljuk.

Ha van ilyen, amire kíváncsi vagy, és szívesen kiderítenéd, ránéznél, “Mi is működik itt valójában? Mi az, amit nem veszek itt észre?”, akkor ITT A LEHETŐSÉG!

Gyere velünk erre az izgalmas kalandra!

Jó társaság, nevetés, könnyed tudatosság, felismerések.

Rövid, könnyed ránézésekkel adunk teret és lehetőséget a felismerésekre, és hogy elinduljon egy változás.
Várunk tapasztaltabbakat, és teljesen kezdőket is, ez itt nem számít. Jöhetsz akkor is, ha csupán “kíváncsiskodni”/tapasztalni szeretnél.

Szeretettel invitálunk egy izgalmas kalandra, LÉLEKJÁTÉKRA!

Folytatjuk a tavasszal elindított LÉLEKJÁTÉKOK programot. Könnyed kis programnak ígérkezett, de a résztvevők ezt sokkal komolyabban gondolták, és bizony felismerésekkel és változásokkal lettek gazdagabbak. Tudom, hogy a Morfogenetikus Mezővel való munka hatékony, de még én is meglepődtem.

pl. Ilyen témákkal jöttetek:
– készen állok a nekem való párkapcsolatra, de szívesen megnézném, hogy van-e még valami akadály bennem, s ha lehet, oldjuk ezt.
– az életem néhány területe és a vágyaim ütköznek egymással. Szeretném megnézni, valójában hogyan viszonyulok ezekkel a területekkel, valójában melyik mennyire fontos, és mit helyezzek prioritásba? Melyiknek van itt az ideje? Családtagjaim valójában hogyan látják ezt? Mit szeretnének tőlem?
– Költözni szeretnék, van néhány ötlet, melyiket válasszam?
– vannak képességeim, szeretnék élni velük , de anyagi bőségben. Hol van az elakadás? (mint kiderült: a felnőtté válás folyamatában az anyával való kapcsolatban volt egy pont, ezt oldottuk)
– szeretnék a nőiségben kiteljesedni, és olyan nővé válni, amilyennek lenni kéne. (kiderült, hogyha olyan nővé válna, akkor a belépő FÉRFItól sikítva rohanna el…. -ezt oldottuk)
és még sok más izgalmas téma…..

Mi is ez, a LÉLEKJÁTÉKOK?

Mi is a Lélekjáték? Megtekinthető videó.

Egy más térben, más mezőben, egy más megvilágítása az adott élethelyzetnek. Láss rá, nézd meg, milyen dinamika húzódik mögötte!
Gyakran tapasztaljuk a lélekállítás során, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy hisszük.
Kíváncsi vagy, hogy a Te Életedben mi zajlik? Kiderítenéd, ki miért viselkedik úgy, ahogy? És valójában mi zajlik a színfalak mögött? Mit JÁTSZIK a LÉLEK? és mire megy ki a JÁTÉK?

Lélekállítás módszerével megnézzük, mit is játszol Te és az életed szereplői valójában. (Rövid ránézések a tisztánlátásért, tudatosításért, és hogy elinduljon a változás.)

FONTOS!
Mindezt egy energetikailag védett térben tesszük, a folyamatok végeztével teljes energetikai letisztítással, hogy csak az állítások tapasztalatát vidd magaddal, és semmit, ami nem a tiéd.

Aktuális időpontok a facebook oldal/események-ben, vagy az esemény naptárban:

< 2021 >
Február
H.
K.
Sze.
Cs.
P.
Szo.
V.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

BEJELENTKEZÉST KÉRÜNK MINDEN ALKALOMKOR AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL:

ŰRLAP

Részvételi díj a programon: 4000,-Ft

További információ:

Papp Judit: 7kiscsillag@gmail.com

Gazda Mónika: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Papp Judit és Gazda Mónika

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Veszprém, Rózsa utca 13.