FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Események > Gazda Mónika > HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM 

Akinek ott a helye, az ott lesz. Egy különleges, holisztikus, spirituális tanfolyamra invitállak, amiben az általam használt Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat, azok háttereit energetikai rendszerét sajátíthatod el. A LUX AUREA új képzése, Thuróczy Róbert általa oktatott, ARKANE ARTS néven használt, átfogó energetikai ismereteket, lélekgyógyászatot, valamint Ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján, szellemgyógyászatot adja át.

Ha úgy érzed, hogy feladatod van…

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM –  kinyitja kapuit, azok előtt a kedves fejlődni vágyó útonlévő társaink előtt, akik most érzik a hívást. Azt hiszem, hogy valamennyiünkben történtek változások és folyamatok, az elmúlt két hónapban. Ezért is gondoltam, ezzel is tudok segíteni annak, akinek most válik esedékessé. 
Ha az elmúlt időszak olyan folyamatokat indított el benned, hogy most született meg a hívás, ha most ért meg a belső folyamat, vagy most sodornak össze minket az Univerzum energiái,  akkor megfelelő jelentkező esetén, új tanfolyam indul.

Jelentkezni az Űrlap kitöltésén keresztül lehet: https://forms.gle/6s2VZGNHHYUcYxQx9 
Érdemes kitölteni az űrlapot, ha érzed a hívást, mert az induló csoportról e-mail-ben értesítést küldünk. 

Úgy érzed, hogy más vagy? Úgy érzed, hogy szunnyad benned valami ? Úgy érzed, hogy másra is hivatott vagy? Vonz a mesék és a csodák világa? Szívesen elmélyülsz a spiritualitás és az ezoterika világában? Szeretnéd ezeket az ismereteidet a fizikai síkon is kamatoztatni? Ismerd meg a saját meséd! Ismerd meg mélyben szunnyadó képességed! Lépésről, lépésre, mélységről, a mélységbe. Nem instant technika, hanem elmélyülésen és tapasztaláson szerzett mély tudás és ismeret anyag, mely a megértéseket és az egyéni fejlődéseket hordozza magában.

Képzeld el azt, hogy te is képes vagy meditációban érzékelni, energiákat mozgatni és a tudatoddal segíteni másokon. A képesség mindenkiben benne van, a kérdés, hogy meg akarja-e keresni, vagy hagyja tovább szunnyadni. Szabad akarattal. Saját meséd forgatókönyv írója és rendezője lehetsz. A lelked és a szellemed meséjének.

A cél, hogy fizikai testben lévő lelki és szellemi erőinket összehangolva, megtaláljuk és működtetni tudjuk.

Tanulunk energetika anatómiáról, csakra anatómiáról, azok mélységeiről, belső templomról, karmáról, előző életekbe mélyedünk. Megismerjük az arkangyali családokat, az angyali erők megtapasztalását, és azt, hogy hogyan energetizáljuk és tegyük biztonságossá ezáltal a teret.  Tanulunk és meditálunk az őselemekről, alkímiáról, a létsíkokról. Gyakoroljuk, hogyan használjunk ingát, szenzibilt és saját energiánkat. Sok gyakorlati elemmel tűzdeljük meg, a használhatóság kedvéért. Magunkon dolgozunk, sokat meditálunk, tisztulunk, fejlődünk és megértjük az összefüggéseket. Megtanuljuk használni saját energiáinkat és tudatunk erejét.

Szellemgyógyászati modult is beépítünk a tanfolyamba. Asztrál lényünk mélységeivel, szennyeződéseivel ismerkedünk és tisztítjuk. Megszállóktól, átoktól, rontástól, energia szívóktól, negatív lényektől, valamint sok-sok finom hangolást végzünk és “utazunk” a Mennyországba.

Modulok

A tanfolyam modulokból áll, aminek pontos tematikáját, az adott segítő energetikai rendszerek, a “csatorna”, az aktuális energiák és a csoport adja a haladási ütemet. Az alap modulok mindegyike mélyíthető, a mélyítés hatására épülnek össze és vállnak érthető egésszé.

Alap modulok:

Az alkalmak elméletet, meditációt, gyakorlati technikákat tartalmaznak, valamint aktuális kérdéseket, akár személyes elakadások, illetve élmények átbeszélését.

Haladó modulok:

Az alkalmak elméletet, meditációt, gyakorlati technikákat tartalmaznak, valamint aktuális kérdéseket, akár személyes elakadások, illetve élmények átbeszélését.

Holisztikus, spirituális kezdő tanfolyam, tervezett időpontjai:

Bevezető, ingyenes előadás: 2021. elején (jan.-feb.?) (vasárnap) 15:00-től.

Új KEZDŐ csoport: 2021. elején. (feb.-márc.). (vasárnap) kéthetente vasárnaponként,

Ára: 10.000 Ft/ alkalom/ 5 óra

A holisztikus, spirituális tanfolyam, akkor indul el, ha megfelelő létszámú, regisztrált jelentkező lesz.

Jelentkezési lehetőség az alábbi űrlapon.

Űrlap

Holisztikus, spirituális tanfolyam alapját a LUX AUREA alapszemlélete és Thuróczy Róbert tanításai adják.

LUX AUREA, maga az arany fény, mely képes a negatív energiákból fényt és pozitívat strukturálni. Minden olyan blokk, folt és probléma, érettünk jött és a javunkat szolgálja. Na, de ideje megfejlődni és megszabadulni tőlük! A LUX AUREA erre irányítja sugarait.

Szemléletek, melyek irányt mutatnak a tanításoknak.

Az arany fény, mely átszőhet miket, de akár a fejünk fölött is képes átívelni. Rajtunk múlik, hogy miképpen akarjuk működtetni. Sokszor, ez is egy döntés kérdése. Eldöntöm, hogy vidám vagyok, akkor minden porcikám, minden látható és láthatatlan részem ennek a szolgálatába fog állni.

Döntsük el!

Minden kétség és minden megingás nélkül. Határozottan és céltudatosan.

Gazda Mónika

Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.