Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?

Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak.

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük “mesél” az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről.

Téli Napfordulón, avagy: Gondolatok az 55. Karácsonyomon 2020.12.24

2020.12.24 címen, a Életmesék aktualitásai kerültek megfogalmazásra.
Egyszerű Karácsony 2020-at írunk. Ez már az 55. karácsonyom, ha jól megszámolom. Nos. Az 55. karácsony is Csobánkán talál. Sűrű a köd hajnalban, mélységes a csönd a faluban. Sütöttem beiglit, kész a káposzta. És kiválogattam egy halom régi fotót, melyekből most papírkép lesz. Ez a karácsonyi ajándékom magamnak. Fotók a régi házról és kertről. Majd következnek a gyerekeim esküvői fotói és gyönyörű unokáim egynaposan és sok hónaposan. Egyszerű Karácsony. Belső Kara Csun.

Női Létem Magamhoz Ölelem

NŐI LÉTEM MAGAMHOZ ÖLELEM ONLINE Meditációs program 12 hét – 12 meditáció, egy utazás, mellel közelebb kerülsz önmagadhoz, női léted aspektusaihoz. 
Női Létem ONLINE Meditációs programmal
egy utazásra hívlak meg. Egy utazásra, mellyel közelebb kerülsz önmagadhoz, női léted aspektusaihoz.
A Női Körök Ereje a megtartó, biztonságos közegben, elfogadó női jelenlétben rejlik. Nők, különböző életszakaszban, különböző élethelyzetekben, együtt. Egymásra figyelve, a figyelemben megnyílva, tápláló erőtérben, mely elkísér a mindennapokban.

KÉZMŰVES FOGLALKOZTATÓ

KÉZMŰVES FOGLALKOZTAT, varrógéppel és kézzel készíthető, színes és dekoratív textil használati és dísztárgyak egyedi igényekkel készíthetőek.

A foglalkozások, 2-4 órás időtartalmúak, de akár egész napos elfoglaltság is lehet.

Egy kis képes ízelítő, a kínálatból. DE! Mindig vannak új kreatív ötletek és új textil alapanyagok.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK, papírból és újrahasznosított alapanyagokból használati és dísztárgyak, saját kézzel. A foglalkozások 2-3 órát vesznek igénybe. Változó technika, változó kivitelezés.

Ha neked is fontos az újrahasznosítás, ha neked is fontos a dekoráció, ha neked is fontos a szívből jövő ajándék, ha neked is fontos a kézművesség, akkor alkoss velünk.

Egy kis képes ízelítő, a kínálatból. DE! Mindig vannak új kreatív ötletek és újrahasznosítható alapanyagok.

Rendezvényekre ajánljuk: SZERETET, SZERELEM

Rendezvényekre ajánljuk: SZERETET, SZERELEM

Rendezvényekre ajánljuk: SZERETET, SZERELEM című program ajánló, akár egész napos, akár pár órás, rendszeres, vagy alkalomszerű tartalmas programokkal teheti színesebbé rendezvényeit. 

Szolgáltatásainkat ajánljuk az Önök szíves figyelmébe, rendezvényeken való programok színesítésére és vendégeik szórakoztatására.

A rendezvényeken való megjelenés lehetőségei egyéni és csomag ajánlatban. A csomagban való megrendelés esetén, jelentős kedvezménnyel tudjuk biztosítani a programokat. 

Az aktuális programok színesíthetők, változtathatók, megbeszélés alapján szabadon alakíthatóak.

Életfeladat és a magzat

Életfeladat és a magzat

Az Életfeladat és a magzat című esettörténet, a lélekgyógyászati kezelések alkalmával, gyakran felbukkanó történetet meséli el. Minden vendégnél egyénre szabott a spirituális kezelés, más a történet, de sok-sok hasonlóságot mutatnak az esetek. Talán magyarázatot, megértést mutathat az Ön/a Te számodra is.

Életfeladat, az életút, nagyon sokunkat érdekli és foglalkozunk is vele. Keressük, kutatjuk és próbáljuk az életünket ezekre a talált mérföldkövekre helyezni.

De vajon mi gátolhatja, hogy megtaláljuk az életfeladatunkat?