Kézműves termékek

Kézműves termékek

Egyedi, kézműves termékek színes palettája, széles választékot biztosít az ajándékozásban. 

Szívesen vállalunk kitelepüléseket rendezvényeken, fesztiválokon, kézműves vásárokon, spirituális és egészség napokon, a kézműves termékeinkkel.

Kínálatunkban szerepelnek:

Textil termékek, Cseh Katalin által készített, MCSK Desing jóvoltából, valamint

Polzovits Gábor meditációs ülőpárnái, textil táskái és neszesszerei.

Ásvány ékszerek, Gazda Mónika által megálmodott, Nika ásvány-ékszer termékeiből.

Festmények, mandalák, Horváth Henrietta által készített csodás alkotások.

Kitelepüléseket saját installációval is vállaljuk.

             

 

 

 

 

 

 

 

 

Óriás Bagoly és Kata

 

 

Ölelő párna
Malac lopó táskák

 

 

 

 

 

 

 

 

Levendulás textil táska
Csináld magad kulcstartó
Gyerek takaró. Az út

Körkép a közösségi gazdálkodásról

Körkép a közösségi gazdálkodásról

 

A minap, újságírói megkeresés érkezett a FÉNYSZARVASHOZ, körkép a közösségi gazdálkodásról témában. Úgy gondolom, hogy olyan jól sikerült a kérdések megválaszolása, hogy érdemes beszámolni róla, hogy jobban megértsük, a működésünket, a küldetésünket, a céljainkat. 

 

 Kedves felelős munkatárs, Fényszarvas Szociális Szövetkezet!
mérce.hu számára írok egy cikket, ehhez kérem a segítségét. A cikkben egy körképet készítünk olyan magyarországi szervezetekről, amelyek közösségi gazdálkodást
 folytatnak – vagyis a “hagyományos” cégektől eltérően szervezik meg a munkát, a 
dolgozók a szervezet tagságát képzik, és valamilyen termelői/szolgáltatói tevékenységet folytatnak. Ide tartoznak az olyan szervezetek is, amelyek nem a piacra termelnek, hanem akár közvetlenül a közösség számára (így nincs konkrét piaci ára a terméknek/szolgáltatásnak). Önt a Fényszarvas Szociális Szövetkezetről szeretném kérdezni, hogy kiegészítsem azokat az információkat, amelyeket online utánaolvasással szereztem. Tudna válaszolni az alábbi pár kérdésre?
A cikk januárban fog megjelenni a mérce.hu portálon, egy most induló sorozat részeként, amely szövetkezetekről, közösségi gazdálkodásról szól és annak működéséről, elveiről Magyarországon és nemzetközi szinten…..

Continue reading “Körkép a közösségi gazdálkodásról”

Germán Gyógytudomány Haladó Tanfolyam

Germán Gyógytudomány Haladó Tanfolyam

1.rész

Tematika

A Germán Gyógytudomány Haladó Tanfolyam indul Veszprémben. A mélységeibe látni a betegségek lelki hátterének, melyek tudományosan bizonyított alapokon nyugszanak. Könnyebben tudunk segítséget nyújtani és akár saját magunkon is segíteni a megszerzett tudásanyaggal.

A nagyagykéreg birtok reléibe csapódó Hameri Góc és a hormonváltozás kapcsolatának megismerése.

Konstellációk kialakulása az agyban.

Az autizmus, anorexia, down kór, pánik félelem, teljes dezorientáltság értelmezése a Germán Gyógytudomány ismereteinek segítségével.

Casanova-, bulimia-, agresszív-, nymphomán- és nymphodepresszív-, továbbá posztmortális konstellációk kialakulásának oka, biológiai értelme.

Magyarul: Megismerhetjük mitől lesz valaki elmebeteg, miért alakul ki hormonzavar, mitől veszti el valaki teljesen az eszét, tör ki rajta az agresszivitás vagy a depresszió. Érthetővé válik az autizmus, a down kór, a teljes érdektelenség illetve a felfokozott mániás viselkedés.

A hörgi asthma és a status asthmaticus konstellációja választ ad a nehezített légzésre, a látókérgi konstelláció, pedig az üldözési mániára.

A teljes agyi konstellációk megismerésével, az elmegyógyászat szakterületére kalandozunk. J

A birtokrelék működése, pedig egy egészen új megközelítésben tárja elénk az élőlények viselkedését.

Tanfolyam ideje: 2018. január 21. 9 órától —. Minimum 6 óra oktatás.

Helye: Fényszarvas Szociális Szövetkezet, Veszprém, Rózsa utca 13.

Részvételi díj: 15.000 Ft

Oktató: Germanné Kemény Ildikó

Jelentkezés: gkemenyi@gmail.com, 30-244-1433 telefonszámon

 

Gyökér csakra

Gyökér csakra

A gyökér csakra, az egyik legdominánsabb csakráink egyike. Energiatestünk egyik alkotó része. Mely a lelki és érzelmi minőségeink egyik búvóhelye. A gyökér csakra színe a vörös, eleme a föld. Központja a medence alján található, a tölcsére, a gerinc folytatása képpen, hátra és enyhén felfelé ível.   A benne lévő energetikai rendszerek, a stabilitáshoz, a gyökerekhez, a családhoz, az eredethez köthetőek, a fizikai léthez, az anyaghoz való viszonyunkhoz. Itt található az önbizalom, a magabiztosság, az én tudat, az énkép. A hit és az ősbizalom és az egység érzés is.

A gyökér csakra a fizikai szinten, a csontok, az izmok energetikáját befolyásolja.

Olyan fontos ez a  gyökér csakra a fizikai életünkhöz, mint az élethez a víz. Lételeme. Ez rögzít és tart. Hitet, bizalmat  és biztonságot ad. Fontos vele foglalkoznunk! Continue reading “Gyökér csakra”

Kezelések és a tanfolyamon szerzett élményeim

Kedves vendégem gondolatai, érzései és fejlődése. Ajánlom szeretettel!

Gazda Mónika: Esettanulmányok

“Saját tapasztalataim a kezelés és a tanfolyamon szerzett élményeim, amit meg szeretnék osztani.

Oldásokra miért is kezdtem járni? Mert nem éreztem teljesnek magamat. Valami hiányzott az életemből. Nem találtam az igazi küldetésem. Amit fel kell vállalnom, hogy az utamra léphessek.

Életemben korszakokat élek meg, mindig változnom, megújulnom és átalakulnom kell, ahhoz hogy a megszerzett tudást tovább adhassam. Sok helyen megfordultam, sokat tanultam és tapasztaltam, de még mindig blokkok fogtak vissza a teljes kiteljesedésemben. A kezelések alatt rengeteg oldásnak köszönhető, hogy megtört a tusba kötöttség a sok sok előző életbeli láncok. Amik leoldásra kerültek. Continue reading “Kezelések és a tanfolyamon szerzett élményeim”

Ember-embernek farkasa

Voltál már úgy, hogy hangoltad magad? Voltál már úgy, hogy valaki ellen hangoltad magad? Rossz, lehúzó gondolatok jártak-keltek a fejedben? Szeretted volna, ha az a valaki szinte megsemmisül a gondolatok, a szavak által? Érezted úgy, hogy elégtételt kell venni? Így válhat ember-embernek farkasává.

 

Ez egy természetes emberi reakció lehet. Viszont vannak esetek, amikor teljesen feleslegesen indítottad el az egész rossz hangulatodat. Egy nézeteltérés, egy vélemény különbözés, aminek a következménye, lehet a kellemetlen lelkiállapot. A lelki krízisek hatására kapunk egy értelmesnek tűnő, de valójában értelmetlen parancsot. Azt, hogy ha valamelyik embertársunknak más a véleménye, az rossz, az ellenszenves, azt lejjebb kell nyomni, azt a mélybe kell taszítani. Ez még tovább görgetődhet, minél jobban teret adunk a behúzó energiáknak, mellyel a vélt vagy valós pozíciónkat kell védeni. Continue reading “Ember-embernek farkasa”

Meditációs klub – Mindenszentek margójára

Meditációs klub – Mindenszentek margójára.

Akiben most ébred volna fel az érzés… Akinek most vált volna sürgetővé… Amit tudunk, tegyük meg eltávozott szeretteinkért.

…Köszönd meg neki, hogy veled volt, köszönd meg neki, amiket tett érted. Köszönd meg a tanításait, köszönd meg a szeretetét. … Légy hálás, hogy részese volt az életednek. … Nyugtasd meg! Engedd, hogy angyalok vigyázó szeme mellett átöleljen. …
Kérdezd meg, hogy mit tehetnél érte? Mire van szüksége? Vissza nem jöhet, neki az a legjobb, ha megnyugszik és megbékél. Mivel tudsz neki ebben segíteni? 

 

Ki ne veszített volna el szeretett hozzátartozót? Úgy érzed, hogy nem tudod elengedni? Úgy érzed, hogy nem tudtál elbúcsúzni? Úgy érzed, tartozol még neki? Úgy érzel, tehettél volna többet érte? Úgy érzed, hibáztál? Úgy érzed, szeretnéd tudni, hogy jó helyre került-e? Úgy érzed, szeretnél tenni érte valami?

 

Itt az idő! Itt a segítség!

Continue reading “Meditációs klub – Mindenszentek margójára”