Szolgáltatások

Svédmasszázs,

Reflexáció

Intuitív Test/Lélek masszázs

Access Consciousness energetikai kezelések:
 – Access Bars
 – Access Body

Theta Healing személyes konzultáció

Metamorf masszázs lélekoldás

Metamorf masszázs képzés

Sámándobos összejövetelek


A Gyengéd terápiák. 

Masszázs Stúdió & Energetikai Kezelések
…a hely, ahol megpihenhetsz!

Svédmasszázs: izomlazítás, regenerálás, relaxálás

Reflaxáció: reflexzónás meditatív talpmasszázs : mély ellazulás testnek és léleknek, jótékonyan harmonizálva a szervek működését, gyógyító energiákkal megfűszerezve.

Intuitív Test/Lélek masszázs: a pillanatban születő masszázs, a tested igényeihez igazodva erősebb vagy lágyabb, akár simogató. Masszázs közben tisztítom a fáradt energiákat, és gyógyító energiákkal töltelek, harmonizállak. A gyengéd terápiák közé tartozik.

Access Consciousness energetikai kezelések:
Access Bars: Fantasztikus stresszoldás, vagy sokkal több annál?
Amikor a bárjaidat futtatjuk, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod, vagy más életeid óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben és a jövődet többé nem a múltad alapján teremted.

A bárok futtatása hatékonyan járul hozzá, hogy kisebb vagy nagyobb változásokat generálj az életedben könnyedén. És ami egy egészen új tapasztalás lehet: a Bars arról szól, hogy a test megtanul befogadni. (ezt pl én is csak sok-sok kezelés után értettem meg )
Access Body: Az Access Testkezelések mély nyugalmat, ellazulást hoznak létre a testben, és feloldanak millió programot, testbe zárt energiát, amit ez életben, előző életben, bármely térből időből dimenzióból a magunkévá tettünk, és bezártunk a testünkbe. 50-nél is több testkezelő energia segíthet fizikai tünetek megváltoztatásában (pl látás, öregedés jelei, nyirokkeringés, fájdalmak, a test különböző félreműködései) vagy viselkedési minták megváltoztatásában (pl. /pár/kapcsolat, szex, családi minták, másolás). Gyengéd terápia, amely segít a stresszoldásban.
Személyes konzultáció Theta Healing technika használatával: ha szeretnél rálátni, mi működik egy-egy jelenség mögött az életedben, és szeretnél változást, ezt megtehetjük egy személyes konzultációban. A Theta Healing technika segítségével pedig képesek vagyunk a felbukkanó gátló hitrendszerek, érzések kioldására, megváltoztatására.

A megértés és a mozgatórugók oldásával lehetővé válik a változás. Bizony meglepő, néha egészen más húzódik a háttérben, mint gondoljuk.

Metamorf masszázs lélekoldás: Különösen ajánlom, ha nem akarsz beszélni a problémádról, illetve ha már több oldalról megközelítetted, de valami még hiányzik. Ajánlom, ha valahogy nem találod magad.  A metamorf masszázs egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. A gyengéd terápiák közé tartozik, ami segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.
Metamorf masszázs képzés: Ezt a technikát nagy lelkesedéssel tanítom is. Egyéni és csoportos képzési forma is választható.

Sámándobos összejövetelek:
-női kör
-erő dobolás
-dobmeditáció

 

 

A szolgáltatásokról részletesen:

www.gyenged-terapiak.webnode.hu

Szeretettel várlak, ha szeretnél változást az életed egy vagy több területén. Vagy csak vágynál a személyes törődésre.

Papp Judit: Önismeret – Lélekoldás – Tudatosság -2017.05.05 17:00

Papp Judit: Gyengéd Terápiák

A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet bemutatkozó programsorozatának következő megállója, a gyengéd terápiák.

 

 

Papp Judit vagyok. Gyengéd terápiák keretén belül, elsősorban masszőrként dolgozom, de a munkám során egyre több energetikai, lélekgyógyító, tudatosságot tágító technikát, eszközt használok, kínálok, melyek közül néhányat tanítok is. Melyek ezek?

– Masszázs vagy érintés?
– Access Bars és Access Body testkezelő energiák, illetve az Access Consciousness egyéb energetikai eszközei (esetleg rövid bemutató)
– Theta Healing technika
– Metamorf masszázs néven ismert érzelmi blokkoldó technika
– Sámándob

Ezekről szeretnék beszélni, beszélgetni.
Ha vannak kérdéseid, vagy szeretnél többet tudni ezekről az eszközökről, tarts velem! Kérdéseidet tedd fel akár már előre, kommentben!

Melyek azok a kérdések, melyeket szívesen körüljárnék veletek? (ezek nem fix témák, csak most ezeken tűnődöm)
– Hétköznapi stresszeink…avagy létezik-e szabadulás? és ha igen, akkor hogyan?
– Az Öröm csak egy választás kérdése… vagy nem?
– Meddig tart az Önismeret (AHA), és hol kezdődik a Tudatosság? Mire használod ezeket?
– Mit szeretnél? Egy kicsivel jobb életet, vagy a valódi végtelen lehetőségeidet, teljes potenciálodat?
– Az energiák misztikus világa – Illúzión innen és túl…. Élünk vagy túlélünk?

Várom kérdéseidet!

A létszám korlátozottsága miatt, kérek szépen bejelentkezést:
7kiscsillag@gmail.com


Részvétel ingyenes.

Üdv
Judit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.