FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Események > Germanné Kemény Ildikó > GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY® Előadás 2017.05.26. 17:00

GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY® Előadás 2017.05.26. 17:00

A Germán Gyógytudomány című, ingyenes előadás, rálátást ad az ember, a természet és a betegség kapcsolatára. Germanné Kemény Ildikó, magas szakmai színvonalával, laikusok számára is megoldáshoz vezető magyarázatokat ad.

  Az ember komplex biológiai működésének megértése, a megrázó konfliktusok hatására kialakuló betegségek által.

Tulajdonképpen mi is az a Germán Gyógytudomány ® ?

A modern orvostudomány állítólag azért állt neki az emberi szervezet kutatásának, hogy a beteg szervezetet jobban meg lehessen gyógyítani. Mint az a későbbiek során kiderül, ez alapvetően hiányos volt, mert csupa lelkesedés miatt a mechanikai-biokémiai összefüggések felfedezésénél figyelmen kívül maradt a lélek és az agy. Régen dogmatikai okokból kifolyólag a Nap, mint központi égitest létezését még nem fogadták el és a csillagok keringését tévesen a Föld körüli pályájukon képzelték el. Ez nehezen volt értelmezhető és még számításokat sem lehetett végezni róla. Amióta azonban Galilei felfedezte, hogy a Nap a Naprendszer központja, azonnal világossá vált minden.

Az elmúlt évszázadokban vagy évezredekben, az orvosok nézetének súlypontját a diagnosztika és a terápia területén többnyire a pszichikai összefüggések alkották.

Természetesen nem voltak abban a helyzetben, hogy anatómiai, fizikai és biokémiai alapokra, tehát a modern természettudományokra támaszkodva helyezzék ismereteik súlyát, hanem tapasztalataikat leggyakrabban pszichikai-intuitív módon gyűjtötték össze, ugyanakkor ezt manapság részben még mindig lényegtelennek, sőt büntetendő cselekménynek tartják.

Mindkét szemlélet hiányos, mert egyik esetben sem szentelnek kisebb-nagyobb figyelmet az agynak.

Összességében azonban a lelki-intuitív szemlélet közelebb állt az igazsághoz, hisz tapasztalhatjuk a tisztán szervközpontú orvostudomány szörnyű következményeit. Másrészről persze a szerves rész egészének bevonása nélkül soha nem is juthatunk el reprodukálható rendszerbe foglalható párhuzamos egybevetésig.

Valójában a lélek, az agy és a szerv között szigorú értelemben véve nem tudunk különbséget tenni, mert igazság szerint ők egy tartósan szinkronban élő hármas egységet képeznek:

Lélek – Agy – Szerv

Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul.

 

Szem előtt kell tartanunk a lélek, az agy és a szerv folyamatos kölcsönhatásait, és az agyunkat, mint az egész szervezetünk évmilliók alatt kifejlesztett számítógépét, ha meg akarjuk érteni a törvényszerűségeket.

A Germán Gyógytudomány ® nem csak a lélek, az agy és a szerv egymáshoz való viszonyát öleli át, hanem embriológiai-ontogenetikai magyarázatokkal szolgál a megértéshez, hogy az egyes relé központok, miért az agynak éppen azon a bizonyos pontján helyezkednek el, ahol most láthatjuk őket.

Ezen kívül részletezi a különböző csíralemezek közötti összefüggéseket és az ebből eredő rákos daganatok, valamint a normális szövetek különféle szövettani formáit. A rák minden egyes fázisában ugyanis kimutatható az embriológiailag odatartozó szövettani minta.

A Germán Gyógytudomány ® mindezeken túl még egy másik koordinációs kört is átölel, mely a nagyobb egységek (családok, rokonság, horda, nyáj, falka, stb.) különböző viselkedési- és konfliktusmintáinak egymáshoz fűződő kapcsolatát rendszerezi és ezt a szinapszist és az évmilliók alatt kifejlődött más fajok, fajták, élőlények szimbiózus közös egymással élésének szemléletét az egész világegyetemre kiterjeszti.

Ez a felfedezés, teljes egészében forradalmasítja  a betegségről és a gyógyulásról  alkotott hiedelmeinket.

Az előadás díjmentes!

2017.05.26. 17:00-19:00

Veszprém, Rózsa utca 13.

gkemenyi@fenyszarvas.hu

 

< 2019 >
Április
H.K.Sze.Cs.P.Szo.V.
12345
 • 17:00 -20:30
  2019-04-05

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  LÉLEKJÁTÉK

  Lélekjátékok a Tudatosságért – Lélekállítás. Szeretettel invitálunk egy izgalmas kalandra, LÉLEKJÁTÉKRA!

  Kíváncsi vagy, hogy a Te Életedben mi zajlik? Kiderítenéd, ki miért viselkedik úgy, ahogy, és valójában mi zajlik a színfalak mögött? Mit JÁTSZIK a LÉLEK? és mire megy ki a JÁTÉK?

  Ha vannak ilyen kérdéseid,
  Lélekállítás módszerével megkeressük
  – az aktuális kérdésedre a választ,
  – és hogy mit is játszol Te és az életed szereplői valójában.
  RÖVID RÁNÉZÉSEK A TISZTÁNLÁTÁSÉRT, TUDATOSÍTÁSÉRT, ÉS HOGY ELINDULJON A VÁLTOZÁS.

  MITŐL KÜLÖNLEGES A LÉLEKJÁTÉK?

  Lélekjáték, egy más térben, más mezőben, egy más megvilágítása az adott ÉLETHELYZETnek. Láss rá, nézd meg, milyen dinamika húzódik mögötte!
  Gyakran tapasztaljuk a lélekállítás során, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy hisszük.

  FONTOS!
  Mindezt egy ENERGETIKAILAG VÉDETTTÉRBEN tesszük, a folyamatok végeztével TELJES ENERGETIKAI LETISZTIÁSSAL, hogy csak az állítások tapasztalatát vidd magaddal, és semmit, ami nem a tiéd.
  A VÉDETT TÉRRŐL és a tisztitásról GAZDA MÓNIKA gondoskodik számunkra. Helyenként pedig aktiv segitője az állitásoknak, információt ellenőriz, útmutatást ad.

  BŐVEBBEN: LÉLEKJÁTÉK

  FONTOS!
  Mindezt egy energetikailag védett térbentesszük, a folyamatok végeztével teljes energetikai letisztítással, hogy csak az állítások tapasztalatát vidd magaddal, és semmit, ami nem a tiéd.

  Részvételi díj a programon: 3000,-Ft

  BEJELENTKEZÉST KÉRÜNK MINDEN ALKALOMKOR AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL:

  ŰRLAP

  Részvételi díj a programon: 3000,-Ft

  További információ:

  Papp Judit: 7kiscsillag@gmail.com

  Gazda Mónika: gazda.monika@fenyszarvas.hu

  Papp Judit és Gazda Mónika

  FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

  Veszprém, Rózsa utca 13.

67
 • 09:00 -14:00
  2019-04-07

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM – Uriel arkangyal

  Akinek ott a helye, az ott lesz. Egy különleges, holisztikus, spirituális tanfolyamra invitállak, amibenaz általam használt Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat, azok háttereit energetikai rendszerét sajátíthatod el. A LUX AUREA új képzése, Thuróczy Róbert általa oktatott, ARKANE ENERGETICS néven használt, átfogó energetikai ismereteket, lélekgyógyászatot, valamint Ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján, szellemgyógyászatot adja át.

  Ha úgy érzed, hogy feladatod van…

  A cél, hogy fizikai testben lévő lelki és szellemi erőinket összehangolva, megtaláljuk és működtetni tudjuk.

  A tanfolyam modulokból áll, aminek pontos tematikáját, az adott segítő energetikai rendszerek, a “csatorna” adja az alapot. Az alap modulok mindegyike mélyíthető, a mélyítés hatására épülnek össze és vállnak érthető egésszé.

  Ebben a modulban az ARKANGYALOKKAL ismerkedünk, meditációban ellátogatunk a terükbe, megtapasztaljuk az energiájukat, tisztulunk és töltekezünk általuk. Megtanuljuk megkülönböztetni a minőségüket, az egyediségüket. Megtanuljuk hívni Őket és az energiájukkal speciális tereket létrehozni.

  URIEL ARKANGYAL ezen a napon, a kísérőnk.

  Uriel, a lélek gyógyítója, a remény angyala, Isten fénye. Minden olyan esetben a segítségünkre lehet, amikor a fényre van szüksége a lelkünknek, a szívünknek. A lelki sebek és fájdalmak könnyebben gyógyíthatóak a terében az energiájával. Segíti az önmagunkba való hitet, a stabilitásunkat, az öntudatunkat, a lelki béke elérését.

  Ingát és/vagy szenzibilt tanulunk meg használni. (hozz magaddal) Ha nincs, akkor segítek beszerezni.

  Kéthetente vasárnaponként, 09:00 – 14:00 óráig.

  Ára: 10.000 Ft/ alkalom/ 5 óra

  Jelentkezés az alábbi űrlapon keresztül lehetséges.

  Űrlap

   

  Gazda Mónika

  Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

8
 • 09:00 -19:00
  2019-04-08

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Varrószakkör

  Varrószakkör indul Veszprémben és Székesfehérváron, kezdőknek és haladóknak. Kellemes és hasznos elfoglaltság nagymamáknak, anyukáknak, de ügyes gyerkőcöknek is. Varrószakkör foglalkozik a kézi varrás rejtelmeivel és a varrógép használatával.

  Varrószakkör kezdőknek és haladóknak, 8-88 éves korig

  Veszprémben és Székesfehérváron

  Varrószakkör Gyakorisága: kéthetente 1 alkalommal 3 óra (3×60 perc)


  Részvételi díj: 5000,- Ft/hó 

  Az első foglalkozás időpontja: 2018. szeptember 10. Ha lecsúsztál, akkor se keseredj, hívj és megbeszéljük.

  Varrógép a gyakorláshoz van, de ha tudod, hozzad nyugodtan a sajátodat!

  További kérdés, jelentkezés esetén az alábbi elérhetőségeken keress:

  Mobil: +36-30/708-2787
  E-mail: kata@mcskdesign.hu

  cseh.kata@fenyszarvas.hu

  Facebook: Cseh Katalin vagyMCSK Design

9
 • 17:30 -19:30
  2019-04-09

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Meditációs klub – Kapcsolataink felszabadítása

  A Meditációs klub – Kapcsolataid felszabadítása címet kapta az újabb esemény. Vezetett meditációban a spirituális energiák erősen mozognak. Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat alkalmazva, tudati energiával dolgozunk. Eltávolítjuk azokat az entitásokat, azokat a negatív erőket, melyek gátolják a harmonikus kapcsolatainkat. Majd a lelki és program szintű energiákra hangolódva szabadítjuk fel az energia testünket. A vezetett meditáció, nem egyszerű meditáció, hanem szánsz, csoportos kezelés. A LUX AUREA tanítások alapján, a tiszta arany fény erejével.

  A 3 részes Vezetett meditációval hangolódsz azokra a központjaidra, melyek a kapcsolati minőségeidet, az esetleges blokkokat, terheket hurcolják. Tudtad, hogy a felhalmozódott terhek, blokkok kitisztítása, megfejlődése után nyerik vissza valódi energetikai funkciójukat a lelki és szellemi központjaid?

  Megírjuk a TE mesédet, a kapcsolataink felszabadítása céljából.

  Jelentkezés:

  E-mail-ben vagy az alábbi

  Űrlapon.

  Gazda Mónika

  FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

  Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

  E-mil: gazda.monika@fenyszarvas.hu

  Telefon: +36/70-379 8517

  Részvételi díj: 2000 Ft

  Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!

101112
 • 16:00 -17:00
  2019-04-12

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Tarot-kártya tanfolyam

  Folytatódik a Tarot-kártya tanfolyam Veszprémben.  Tovább ismerkedünk a lapokkal és jelentésükkel.
  5 alkalommal találkozunk, ahol megismerkedünk a lapok jelentéstartalmával és szimbólumrendszerével.

  Tarot-kártya tanfolyam során fellebbentjük a fátylat a Nagy Arkanumok titkairól, és a lapok megismerése által bepillantást nyerhetsz egy különleges, szemmel nem látható világba! Térkép az önismerethez, térkép a tudatalattihoz, hiszen amikor kihúzod a kártyádat, a tudattalanoddal lépsz kapcsolatba.

  Megtanuljuk, hogyan olvass a lapokból, ezáltal elindulhatsz a megismerés útján. A kártya lapjainak összeolvasása által segítséget kaphatsz te magad is, de segíthetsz mások számára is eligazodni az élet ügyes-bajos dolgaiban.

  Helyszín: Fényszarvas Szociális Szövetkezet, Veszprém, Rózsa u. 13.

  Érdeklődni és bejelentkezni: Baumanné H. Margit – tarot tanácsadó
  Tel.: 06/30/477-26-17
  Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt.

13
 • 07:30 -18:00
  2019-04-13

  Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ, Veszprém, Táborállás park 1.

  Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ, Veszprém, Táborállás park 1.

  Natura Napon a FÉNYSZARVAS – A NŐ ezer arca

   

  Natura Napon a FÉNYSZARVAS – A NŐ ezer arca címmel, készül a FÉNYSZARVAS  Női energiákkal, a Nő energiáról. Készülünk Termékekkel, Sámándobbal, Meditációval, Bach-virágterápiával, Kristályterápiával, Tarot-kártyával és sok-sok tavaszi megújulással.

  Workshopok:

  – 12:00-12:45 – 11 TEREM
  – Papp Judit: NőiErőTér- gyógyitó hangok

  NőiErőTér – gyógyitó hangok

  „Mind az Istennőtől jöttünk,
  S Őhozzá visszatérünk.
  Ahogy az esőnek a cseppje
  Ömlik vissza a Tengerbe.”
  MindEgyVagyunk. Egy, közös Ég alatt. Ugyanannak az Egynek a millió Kivetülése, Fénysugara, ahogy a Fehér Fény szétválik szinekre, frekvenciákra, minőségekre, ahogy megtörik a prizmán. Mi Vagyunk a Világ. Mi mind, egy-egy szinárnyalat, egy-egy minőség vagyunk. Mi együtt adjuk össze az Egyet…mi mind a része vagyunk.Egy kellemes együttlétre hivlak, pici varázslatra, ahol a hangok mutatják majd meg a belső csended.
  A Teret együtt hozzuk létre, belőlünk fog állni.
  Közös ErőTérben, a saját hangunk, hangtálak, és más hangszerek keltette rezgésekkel, s talán mantrákkal, dalokkal is.
  Hozom a dobjaimat is, de most ne számits erős dobolásra. Ez most picit más lesz.
  A célom most az, hogy megérezzük az együttlét erejét, finomságát, és rátaláljunk egy finom, belső energiára, ami csupa lágyság. Meglátjuk, hogy sikerül-e.
  Ha van kedved, tarts velem!Papp Judit
  SHIAKA Hangja
  – 13:00-13:45 – 11 TERERM
  – Gazda Mónika: A NŐ ezer tükre (vezetett elmélyülés)

  A NŐ ezer tükre.

  Vezetett elmélyülés, csoportos lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezelés.
  A női élet, ezer és ezer apró darabra bontható. Indulhatunk, Éva állítólagos eredendő bűnéből fakadó sok-sok hurcolt tehertől, folytathatjuk a sort az évszázad alatti bélyeggel, ami a nő alárendelt szerepét rejtette. Generációkon és inkarnációs lenyomatok súlyosbíthatják az alap tükrünket.
  De ne feledkezzünk meg a gyerekkori, sőt, akár párkapcsolat során keletkezett energiákról sem. Sok-sok valós és vélt tükröt tartunk magunk elé. Beleállunk, akár öntudatlanul, a negatív fonalak által húzva, vezetve, a vélt vagy valós szerepeinkbe.
  De melyik a valódi? Melyik a megfelelés? Melyik épül negatív anyai mintákra? Melyiknek a hátterében lehet az áldozat szerep?
  Melyik vagyok én igazából? Melyik visz előre?
  Fejtsük le mindazt, ami már terhes, amit már a lélek elengedhet, csak ezt még nem tudja. Engedük el és váltsuk meg NŐI SORSUNKAT!
  Hogy valóban levehessük az almát és megízlelhessük. Hogy akhassunk belőle Ádámnak és a tudás, a tudatosság, a fény felragyoghasson NŐBEN és FÉRFIBAN.
  Keressük meg a Forrás Tiszta tükrében Önmagunk VALÓDI tükrét.

  Találjuk meg a VAGYOK, AKI VAGYOK tiszta tükrét!

   

  – 12:00-12:45 – TÜKRÖS TEREM
  – Ferenczy Katalin: Női egyensúly. Bach virágterápia, a virágesszenciák szerepe a lelki béke megteremtésében.

  Női egyensúly

  Bach virágterápia

  A virágeszenciák szerepe a lelki béke megteremtésében

  A Bach-virágterápia nem a fizikai testen át hat, hanem finomabb energetikai síkokon, közvetlenül az emberi energiarendszeren keresztül. A virágok rezgésenergiáját alkalmazza a lelki, energetikai blokkok oldására, így segít megtalálni a harmóniát, a megnyugvást, a lelki egyensúlyt és békét.

  A virágesszenciák olyan frekvencia információt közvetítenek, melyekkel a lelki öngyógyító erőket serkentik. Mellékhatásoktól mentesek, megférnek más terápiákkal, kisgyermekeknél, és várandósság ideje alatt is alkalmazhatók.

  A terápia során használt eszencia keverék mindig egyénre szabott, de több tipikus, hasonló érzelmi reakcióminta, magatartásforma figyelhető meg a női lélek útvesztőiben, így a kezelésben is.

  A workshop keretében egy rövid elméleti ismertetőt követően példákkal, gyakorlati segítséggel ismerkedhetünk a virágeszenciákkal.

  -13:00-13:45 – TÜKRÖS TEREM

  – Polzovits Gábor: A Nő és a Kristályok. Hogyan támogatnak a kristályok az elakadások feloldásában?

  A Nő és a Kristályok

  Hogyan támogatnak a kristályok, a mindennapi és a nem mindennapi elakadások feloldásában.

  Kis segítség a kristályok világából nőknek: hogyan lehetnek segítségünkre nőként a kristályok testi, érzelmi, lelki és szellemi téren?
  Sok-sok gyakorlati útmutató, kristálygyógyászati alkalmazási fortélyok. Sok-sok bemutatott, valódi kristály, praktikus tanács.
  A kristályok erőtere egy különleges rezgéssel átitatott kincset tartogat, testi, lelki és szellemi területen. Finom rendszerük, finom energiájuk változatos hatást fejtenek ki.
  Ismerkedjük velük, a női rendszerekre fordított fókusszal.

  Kezelések:

  11 TEREM (A nap folyamán két alkalommal.)

  – Papp Judit – Gazda Mónika: Lélekjátékok (Lélekállitás) másként – kiscsoportos, minden résztvevő bevonásával
  Délelőtt és délután másfél-másfél óra időtartamban.
  – 09:30-11:00 – Délelőtt: Női generációk viszonya bennünk
  – 14:00-15:30 – Délután: Női szerepeink viszonya bennünk

  Lélekjátékok

  Lélekállitások energetikailag védett, arkangyali energiákkal dúsitott térben, zárásként energetikai letisztitással, Gazda Mónika jóvoltából.
  A workshopon aktiv részvétellel, kiruccanást teszünk a lélek világába. Belenézünk,és belülről tapasztalunk érzéseket, kapunk információkat a megélésen keresztül.Fedezd fel,mit rejt,mit tartogat számodra!
  Azt tudnod kell, hogy a lélekállitáson nem kell semmit kitalálni és eljátszani. Gyere el, és ismerkedj ezzel a módszerrel! Semmi nem kötelező,ha nem tetszik, van lehetőség nem beállni.
  Délelőtt beleérezhetünk, milyen a viszonya bennünk (és a családunkban) a generációknak, azaz én,mint  a lány, aztán anya, nagyanya, dédanya, ükanya, szépanya és ősanya. Bár az állitást nem vonatkoztatjuk senkire, mégis nagyon tanulságos,és mindig ad információt a saját családrendszerünkre, saját viszonyulásunkra. Illetve itt lenne egy meglepetés gyakorlat is, ami egyszerű, de mégis erőteljes.
  Délután a női szerepeink viszonyulásába pillantunk bele. Ez interaktivan,az általatok megnézni kivánt szerepek lesznek. De pl. anya, szerető, dolgozó nő, lány, feleség, szűz, amazon, királylány, boszorkány, gyógyitó, szingli, stb De nézhetünk archetipusokat is: gyermek, anya, amazon, feleség, varázsló, szerető, bölcs asszony, vezető, istennő. És itt is van egy meglepetés gyakorlat. Ha kedv és idő is lesz hozzá.
  Gyertek és kóstoljatok bele ebbe az izgalmas világba!

  Szeretettel hivlak, hogy együtt felfedezzük ezeket az izgalmas témákat.

  Hiszem, hogy szerepeink, és az aktuális helyünk a családi generációkban, együtt tartalmazzák a NŐI LÉT esszenciáit, magukban hordozva annak minden nehézségét és szépségét is.

  Lélekállitás módszerével, kiscsoportos keretekben, minden résztvevő bevonásával, tematikus állitás formájában fedezhetjük fel ezeket az izgalmas témákat. Betekintést nyerhetünk a poziciók archetipikus energiájáról, miközben a személyes életünkhöz is egyéni információkat kapunk a képviseleteken keresztül.

  Különösen kedvencem a generációk energiájába való betekintés, ami nagyon sok megértésre, oldódásra adhat lehetőséget.

  A Natura napon nem megyünk nagy mélységekbe, de kiváló lehetőség, hogy megérezd a módszer adta lehetőségeket, és a téma jelentőségét.

  Beszélgethetsz velünk, mi mindenre jó a Lélekállitás, és a LÉLEKJÁTÉKOK A TUDATOSSÁGÉRT elnevezésű programunk, amit Gazda Mónika és Papp Judit tartanak közösen kéthetente pénteken a Fényszarvasban.

  TÜKRÖS TEREM (A nap folyamán)

  – Baumanné Hunyadi Margó: Tarot – útmutatás

  Egy kérdés, egy válasz

  Egy-egy elakadás, egy-egy kérdés megválaszolásához segít hozzá a kártya és Margó szakértelme. Rövid elemzések, korlátozott időben és korlátozott létszámban.
  Rövid kérdésre adott útmutató segítheti a döntéseinket, segítheti a tovább haladásunkat.
  – Athanasiou Afroditi: Tarot – útmutatás

  Tarot Kártyavetés – Egy kérdésre egy válasz.

  Ajándék útmutató egy párkapcsolati vagy anyagi kérdéssel kapcsolatban. Segítség lehet a lehetséges válozások, a lehetséges választások, a lehetséges elakadások megismeréséhez. Kaphatunk támpontokat és ismereteket, hogy az eseményekre jobban rálássunk.

  Két fő téma, mely ma terítékre kerül, a párkapcsolat és az anyagi. Útmutatást a kártya és Afroditi megmutatja.

   

  Natura Nap

  Előadások, kiállítás, jóga, meditációk, állapotfelmérések, szolgáltatások (masszázsok, kezelések, életmód tanácsadások) várják a látogatókat.
  A nap háziasszonya: Kálazi Ági tradicionális reiki mester, tanár
  Belépőjegy: 1.500Ft/fő/nap

14
1516
 • 17:00 -18:00
  2019-04-16

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ KLUB

  EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ KLUB 2019. április 16-án (kedden) 17 órai kezdettel! – Mit? – Mikor? – Mire? – Miért?

  Célunk, hogy az életviteli szemlélet megváltoztatását a mindennapok gyakorlata is kövesse!
  Hogyan segíthetnek minket az alternatív gyógymódok testi és lelki szinten a megelőzésben és a rehabilitációban, milyen lehetőségeink vannak életminőségünk javításában, megőrzésében.

  A klubfoglalkozások minden alkalommal más-más témát ölelnek fel.

  A második alkalom témája:

  Hogyan segíthet minket a Bach-virágterápia a mindennapi stressz kezelésében.

  Szeretettel várunk minden, az alternatív gyógymódok és az egészségük iránt igényes érdeklődőt.

  Házigazdák: Baumanné H. Margit és Ferenczy Katalin
  Helyszín: Fényszarvas Szociális Szövetkezet,
  Veszprém, Rózsa u. 13.

  Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze: Baumanné H. Margit,
  Tel.: 06/30/477-26-17

  Hozzájárulás a helyszín és a klub fenntartásához: 2.000,-Ft/alkalom

1718192021
22
 • 09:00 -19:00
  2019-04-22

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Varrószakkör

  Varrószakkör indul Veszprémben és Székesfehérváron, kezdőknek és haladóknak. Kellemes és hasznos elfoglaltság nagymamáknak, anyukáknak, de ügyes gyerkőcöknek is. Varrószakkör foglalkozik a kézi varrás rejtelmeivel és a varrógép használatával.

  Varrószakkör kezdőknek és haladóknak, 8-88 éves korig

  Veszprémben és Székesfehérváron

  Varrószakkör Gyakorisága: kéthetente 1 alkalommal 3 óra (3×60 perc)


  Részvételi díj: 5000,- Ft/hó 

  Az első foglalkozás időpontja: 2018. szeptember 10. Ha lecsúsztál, akkor se keseredj, hívj és megbeszéljük.

  Varrógép a gyakorláshoz van, de ha tudod, hozzad nyugodtan a sajátodat!

  További kérdés, jelentkezés esetén az alábbi elérhetőségeken keress:

  Mobil: +36-30/708-2787
  E-mail: kata@mcskdesign.hu

  cseh.kata@fenyszarvas.hu

  Facebook: Cseh Katalin vagyMCSK Design

23
 • 17:30 -19:30
  2019-04-23

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Veszprém, Rózsa utca 13.

  Meditációs klub – Kapcsolataink felszabadítása

  A Meditációs klub – Kapcsolataid felszabadítása címet kapta az újabb esemény. Vezetett meditációban a spirituális energiák erősen mozognak. Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat alkalmazva, tudati energiával dolgozunk. Eltávolítjuk azokat az entitásokat, azokat a negatív erőket, melyek gátolják a harmonikus kapcsolatainkat. Majd a lelki és program szintű energiákra hangolódva szabadítjuk fel az energia testünket. A vezetett meditáció, nem egyszerű meditáció, hanem szánsz, csoportos kezelés. A LUX AUREA tanítások alapján, a tiszta arany fény erejével.

  A 3 részes Vezetett meditációval hangolódsz azokra a központjaidra, melyek a kapcsolati minőségeidet, az esetleges blokkokat, terheket hurcolják. Tudtad, hogy a felhalmozódott terhek, blokkok kitisztítása, megfejlődése után nyerik vissza valódi energetikai funkciójukat a lelki és szellemi központjaid?

  Megírjuk a TE mesédet, a kapcsolataink felszabadítása céljából.

  Jelentkezés:

  E-mail-ben vagy az alábbi

  Űrlapon.

  Gazda Mónika

  FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

  Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.

  E-mil: gazda.monika@fenyszarvas.hu

  Telefon: +36/70-379 8517

  Részvételi díj: 2000 Ft

  Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!

24252627
 • 17:00 -19:00
  2019-04-27

  Dobok hangja – sámándobos együttlét

  Dobok hangja – sámándobos együttlét – Várok mindenkit szeretettel, nők, férfiak, gyerekek, család, barátok.
  Várlak közös dobolásra, hangadásra, együttlétre.

  “A dob hangja, Földanya szívverése. Engedjük, hogy átrezegtessen.”

  Részvételhez bejelentkezést kérek.
  papp.judit@fenyszarvas.hu
  vagy messenger üzenetben

  Részvételi díj felajánlás alapon, amennyit adni szeretnél.

  Helyszín:

  CK Yoga&Fitness

  Csillag u.1., Veszprém, 8200

  Shia’ka hangja

  Papp Judit

   

28
2930     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük