FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Események > Germanné Kemény Ildikó > Germán Gyógytudomány Alap tanfolyam

Germán Gyógytudomány Alap tanfolyam

Germán Gyógytudomány Alap tanfolyam I. Veszprémben, a Fényszarvas Szociális Szövetkezet szervezésében.

Germán Gyógytudomány Alap tanfolyam

A alap képzés, 4 alkalmat, 14 órás tömény ismeretanyagot foglal magában.

A Germán Gyógytudomány ismereteinek segítségével, végre választ kaphatunk a lelki megrázkódtatás (agyunknak biológiai élménysokk) hatására kialakuló betegségek – rák, autizmus, cukorbetegség, övsömör, elmebajok, leukémia, anorexia, homoszexualitás.. stb. – kialakulásáról, lefutásáról, biológiai értelméről.

A felfedezés az Agy-Lélek és Szerv kapcsolatát mutatja be, a faj és egyedfejlődés biológiai törvényeinek ismertetésével.

Várjuk szeretettel tanfolyamunkon!

Aktuális időpontok az esemélny naptárban:

Tulajdonképpen mi is az a
Germán Gyógytudomány®?

Germán Gyógytudomány Alap tanfolyamon megtudhatjuk, töb

bek között, azokat a téziseket, melyek szerint a modern orvostudomány állítólag azért állt neki az emberi szervezet kutatásának, hogy a beteg szervezetet jobban meg lehessen gyógyítani. Mint az a későbbiek során kiderül, ez alapvetően hiányos volt, mert csupa lelkesedés miatt a mechanikai-biokémiai összefüggések felfedezésénél figyelmen kívül maradt a lélek és az agy.

Régen dogmatikai okokból kifolyólag a Nap, mint központi égitest létezését még nem fogadták el, és a csillagok keringését tévesen a Föld körüli pályájukon képzelték el. Ez nehezen volt értelmezhető és még számításokat sem lehetett végezni róla.

Amióta azonban Galilei felfedezte, hogy a Nap a Naprendszer központja, azonnal

világossá vált minden. Az elmúlt évszázadokban vagy évezredekben, az orvosok nézetének súlypontját a diagnosztika és a terápia területén többnyire a pszichikai összefüggések alkották. Természetesen nem voltak abban a helyzetben, hogy anatómiai, fizikai és biokémiai alapokra, tehát a modern

természettudományokra támaszkodva helyezzék ismereteik súlyát, hanem tapasztalataikat leggyakrabban pszichikai-intuitív módon gyűjtötték össze, ugyanakkor ezt manapság részben még mindig lényegtelennek, sőt büntetendő cselekménynek tartják.

Mindkét szemlélet hiányos, mert egyik esetben sem szentelnek kisebb-nagyobb figyelmet az agynak.

Összességében azonban a lelki-intuitív szemlélet közelebb állt az igazsághoz, hisz tapasztalhatjuk a tisztán szervközpontú orvostudomány szörnyű következményeit. Másrészről persze a szerves rész egészének bevonása nélkül soha nem is juthatunk el reprodukálható rendszerbe foglalható párhuzamos egybevetésig.

Valójában a lélek, az agy és a szerv között szigorú értelemben véve nem tudunk különbséget tenni, mert igazság szerint ők egy tartósan szinkronban élő hármas egységet képeznek:

lélek – agy – szerv

Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul.

Fényszarvas Szociális Szövetkezet fényképe.Szem előtt kell tartanunk a lélek, az agy és a szerv folyamatos kölcsönhatásait, és az agyunkat, mint az egész szervezetünk évmilliók alatt kifejlesztett számítógépét, ha meg akarjuk érteni a törvényszerűségeket.

A Germán Gyógytudomány® nem csak a lélek, az agy és a szerv egymáshoz való viszonyát öleli át, hanem embriológiai-ontogenetikai magyarázatokkal szolgál a

megértéshez, hogy az egyes relé központok, miért az agynak éppen azon a bizonyos pontján helyezkednek el, ahol most láthatjuk őket.

Ezen kívül részletezi a különböző csíralemezek közötti összefüggéseket és az ebből eredő rákos daganatok, valamint a normális szövetek különféle szövettani formáit. A rák minden egyes fázisában ugyanis kimutatható az embriológiailag odatartozó szövettani minta.

A Germán Gyógytudomány® mindezeken túl még egy másik koordinációs kört is átölel, mely a nagyobb egységek (családok, rokonság, horda, nyáj, falka, stb.) különböző viselkedési- és konfliktusmintáinak egymáshoz fűződő kapcsolatát rendszerezi és ezt a szinapszist és az évmilliók alatt kifejlődött más fajok, fajták, élőlények szimbiózus közös egymással élésének szemléletét az egész világegyetemre kiterjeszti.

Ez a felfedezés, teljes egészében forradalmasítja a betegségről és a gyógyulásról alkotott hiedelmeinket.

“Mert meggyógyulni kizárólag megnyugvás által lehet, és mindegy, hogy ezt hogyan éred el. Ha megnyugodtál, a gyógyulásodat el sem tudod kerülni.

Ez az ANYATERMÉSZET RENDJE”
Palladio

Tanfolyamvezető:

Germanné Kemény Ildikó

Részvételi díj: 25.000 Ft/fő/14 óra

Kérje részletes ismertetőnket!


A Tudás alapja az ÉRTELEM.

Jelen korunkban, még a tudomány berkeiben is, a hiedelmek – rosszindulatú ráksejt- irányítják a tapasztalásokat.
Látjuk, hogy a Valóság hiánya, micsoda szenvedéseket okoz.
Szeretnénk ezen változtatni, ezért 2017 októberétől, ismeretterjesztő előadások, tanfolyamok keretében, olyan információt adunk át, mely információk sokasága segíteni fogja a tudatosodó embereket abban, hogy megértsék a dolgok lényegét és elhelyezzék magukat abban a Világban, amely körülvesz bennünket.

Az ismeretanyag főbb területei:

Evolúciós Biológia avagy a Természetben megjelenő Intelligencia.

Germán Gyógytudomány – dr. Ryke Geerd Hamer belgyógyász főorvos felfedezte és rendszerbe foglalta a Biológiai Élménysokk (lelki megrázkódtatás) hatására kialakuló betegségeket. Ő maga meggyógyult a here és hashártyarákból kemoterápia nélkül. A felfedezése tudományegyetem által igazolt, míg a jelenlegi hiedelmeket senki sem igazolta. Érdemes elmélyedni a biológiai összefüggésekben…

Evolúciós programok és viselkedésminták és az agyműködés, avagy miként tudjuk leküzdeni a majom programot.

Az Univerzum Egysége. Amikor a Kint és a Bent összeolvad.

Fényszarvas Szociális Szövetkezet fényképe.

Tanfolyamvezető:

Germanné Kemény Ildikó

Részvételi díj: 25.000 Ft/fő/14 óra

Kérje részletes ismertetőnket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük