FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Blog > GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY

GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY

GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY 

A Germán Gyógytudomány segíthet abban, hogy más szemmel lásd fizikai tüneteid. Megértsd a lelki háttereit, ezáltal könnyebben találhatsz megoldásokat. Önmagunk és lényünk megértése vezethet az okok és hátterek megismeréséhez. Valójában a lélek, az agy és a szerv között szigorú értelemben véve, nem tudunk különbséget tenni, mert igazság szerint ők egy tartósan szinkronban élő hármas egységet képeznek: lélek – agy – szerv.

“Önmagunkban hordjuk a csodát, melyet önmagunkon kívül kerestünk eddig”

Dr. med. mag. Ryke Geerd Hamer

EGÉSZSÉG

GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY® ALAPTANFOLYAM

 Korszakalkotó tudományos felfedezés

Dr. Ryke Geerd Hamer,

német belgyógyász főorvos, teológus,

a saját daganatos elváltozásán keresztül – hererák, hashártyarák –felfedezte a rák és a többi betegség –  lelki konfliktus/agyi élménysokk hatására kialakuló –  biológiai összefüggéseit.

Tulajdonképpen mi is az a

Germán Gyógytudomány®?

A modern orvostudomány állítólag azért állt neki az emberi szervezet kutatásának, hogy a beteg szervezetet jobban meg lehessen gyógyítani. Mint az a későbbiek során kiderül, ez alapvetően hiányos volt, mert csupa lelkesedés miatt a mechanikai-biokémiai összefüggések felfedezésénél figyelmen kívül maradt a lélek és az agy. Régen dogmatikai okokból kifolyólag a Nap, mint központi égitest létezését még nem fogadták el és a csillagok keringését tévesen a Föld körüli pályájukon képzelték el. Ez nehezen volt értelmezhető és még számításokat sem lehetett végezni róla. Amióta azonban Galilei felfedezte, hogy a Nap a Naprendszer központja, azonnal világossá vált minden. Az elmúlt évszázadokban vagy évezredekben, az orvosok nézetének súlypontját a diagnosztika és a terápia területén többnyire a pszichikai összefüggések alkották.

Természetesen nem voltak abban a helyzetben, hogy anatómiai, fizikai és biokémiai alapokra, tehát a modern természettudományokra támaszkodva helyezzék ismereteik súlyát, hanem tapasztalataikat leggyakrabban pszichikai-intuitív módon gyűjtötték össze, ugyanakkor ezt manapság részben még mindig lényegtelennek, sőt büntetendő cselekménynek tartják. Mindkét szemlélet hiányos, mert egyik esetben sem szentelnek kisebb-nagyobb figyelmet az agynak. Összességében azonban a lelki-intuitív szemlélet közelebb állt az igazsághoz, hisz tapasztalhatjuk a tisztán szervközpontú orvostudomány szörnyű következményeit. Másrészről persze a szerves rész egészének bevonása nélkül soha nem is juthatunk el reprodukálható rendszerbe foglalható párhuzamos egybevetésig.

Valójában a lélek, az agy és a szerv között szigorú értelemben véve nem tudunk különbséget tenni, mert igazság szerint ők egy tartósan szinkronban élő hármas egységet képeznek:

lélek – agy – szerv

Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul.

Szem előtt kell tartanunk a lélek, az agy és a szerv folyamatos kölcsönhatásait, és az agyunkat, mint az egész szervezetünk évmilliók alatt kifejlesztett számítógépét, ha meg akarjuk érteni a törvényszerűségeket. A Germán Gyógytudomány® nem csak a lélek, az agy és a szerv egymáshoz való viszonyát öleli át, hanem embriológiai-ontogenetikai magyarázatokkal szolgál a megértéshez, hogy az egyes relé központok, miért az agynak éppen azon a bizonyos pontján helyezkednek el, ahol most láthatjuk őket.

Agyi irányító relék

Ezen kívül részletezi a különböző csíralemezek közötti összefüggéseket és az ebből eredő rákos daganatok, valamint a normális szövetek különféle szövettani formáit. A rák minden egyes fázisában ugyanis kimutatható az embriológiailag odatartozó szövettani minta.

A Germán Gyógytudomány® mindezeken túl még egy másik koordinációs kört is átölel, mely a nagyobb egységek (családok, rokonság, horda, nyáj, falka, stb.) különböző viselkedési- és konfliktusmintáinak egymáshoz fűződő kapcsolatát rendszerezi és ezt a szinapszist és az évmilliók alatt kifejlődött más fajok, fajták, élőlények szimbiózus közös egymással élésének szemléletét az egész világegyetemre kiterjeszti.

Ez a felfedezés, teljes egészében forradalmasítja a betegségről és a gyógyulásról alkotott hiedelmeinket.

Mert meggyógyulni kizárólag megnyugvás által lehet, és mindegy, hogy ezt hogyan éred el. Ha megnyugodtál, a gyógyulásodat el sem tudod kerülni.
Ez az ANYATERMÉSZET RENDJE”
Palladio

1998-ban, a Bratislavai Szent Erzsébet Onkológiai Intézetében és a Trnavai Kórház Onkológiai Osztályán, a Trnavai Egyetem rektor helyettese, az Ápolástani- és Társadalomtudományi Tanszék dékánja, tíz docens és professzor jelenlétében tartott felülvizsgálati konferencián a Germán Gyógytudomány

HITELT ÉRDEMLŐEN IGAZNAK BIZONYULT

Dr. Ryke Geerd Hamer szemlélete a betegségekkel kapcsolatban merőben más,
mint a hagyományos orvosi megközelítések.
Az embert, lelki lénynek tekinti, akinél a betegségállapotok kiindulásánál, minden esetben egy lelki konfliktus, biológiai sokkhatás található.
A holisztikus gyógyászat is hasonlóképpen vélekedik.

A Germán Gyógytudomány nagyszerűsége – többek között – abban rejlik, hogy
dr. Hamer megtalálta, és bizonyítani is tudta ezt az összefüggést.

Aktuális időpontok az esemélny naptárban:

Germán Gyógytudomány

ALAP TANFOLYAM

Tematika

Bevezetés, rövid ismertető.

Az 5 biológiai természettörvény ismertetése

1, biológiai természettörvény: A rák vastörvénye.

2. biológiai természettörvény: A két szakasz törvénye

3. biológiai természettörvény: A rák és a rákkal egyenértékű megbetegedések Értelmes
Biológiai Különprogramjainak egyedfejlődéstől függő rendszere.

4. biológiai természettörvény: A mikróbák egyedfejlődéstől függő rendszere.

5. biológiai természettörvény: Kvintesszencia, a lényeg megértésének törvénye.

A sínek, és az „áttét” fogalmának megértése.

Az agytörzs vezérelte, belső csíralemezből származó főbb szervek elváltozásai

Falat konfliktusok

Gyomorrák, bélrák, májrák, tüdőrák, hasnyálmirigyrák, méh, petefészek és prosztata rák kialakulásának valódi oka, biológiai értelme, tünetek.

A középagy vezérelte belső csíralemezből származó főbb szervek
elváltozásai, betegségnevek, tünetek.

A szerveket határoló simaizom működésének biológiai értelme.

A kisagy vezérelte középső csíralemezből származó főbb szervek, szövetek elváltozásai

Támadási konfliktusok

Mellrák, szívburok sejtszaporulat, has-és mellhártya sejtszaporulat, bőrrák kialakulása, biológiai értelme, tünetek, esettörténetek tükrében.

A nagyagy velőállomány vezérelte középső csíralemezből származó főbb szervek és lehetséges elváltozásai

Önleértékelési konfliktusok

Leukémia, csont, nyirok „rák” kialakulásának oka, tünete. Szívinfarktus kialakulásának oka.
Petefészek, here, vese ciszta kialakulásának oka, tünetek.

A nagyagy kéregállomány vezérelte külső csíralemezből származó főbb szervek, szövetek, elváltozásaik.

Elválasztás és birtok konfliktusok

Bőr, mell, méhnyak, tüdő, máj Biológiai Különprogramok megértése.

Nagyagy kéregállomány

Funkciómódosulás

Epilepszia, sclerosis multiplex, cukorbetegség, látóképesség, hallás, szaglóképesség csökkenése.

Hormonális állapot, birtok zónák röviden.

A hangulati zavarok, érzelmi traumák hatása a viselkedésre, néhány konstelláció röviden.

Hamer doktor korszakalkotó tudományos felfedezésének segítségével bepillantást nyerhetünk a Természet és az Élet összefüggéseibe a lelki megrázkódtatás/biológiai élménysokk hatására kialakuló betegségekkel kapcsolatban. A megismerés által, valódi tudáshoz juthatunk. 

Germanné Kemény Ildikó

Facebook oldal: Germanné Kemény Ildikó – Germán Gyógytudomány

E-mail: gkemenyi@gmail.com

Telefon: +36/30-244-1433

Központ: www.germangyogytudomany.hu

ÚJ VILÁGOT ÉPÍTÜNK…

Amennyiben a fenti információ biológiai része, egy kicsit hottentottául hangzik, mutatjuk, mit is ad valójában a Germán Gyógytudomány:

– Megszűnik a ráktól és a többi betegségtől való félelem, mert kiszámíthatóvá válik minden folyamat.
– Pontosan tudni fogjuk, mikor menjünk rákszűrésre, vagy, miért ne menjünk soha többé! 
– Felbecsülhetetlen és egyedülálló tudományos ismereteket kapunk. Ez egy kicsit különös érzésekkel fog eltölteni bennünket, hiszen vezető tudósok mit sem sejtenek a felfedezésről.
– Valójában többet tudunk majd az akadémikus orvosoknál a betegségek kialakulásáról, lefolyásáról, biológiai értelméről, ami nem egy utolsó szempont.  Pláne, ha az életünk a tét.
– Nagyon pontos és összefüggő biológiai ismereteket sajátíthatunk el a testünkkel kapcsolatban.
– Beleláthatunk az Anyatermészet működésébe, pontosabban az Isteni Tervezettség Csodájába.

Még pontosabban:

– Köddé válik a rosszindulatú ráksejt hiedelme és az ehhez épült dogmák sokasága. Ez egészen felvidítja és felszabadítja az embert. Valójában minden, ami gonosz, pokoli, és sátáni megszűnik létezni. … kivéve a Karib tenger kalózai c. filmet.  …és természetesen az egyházakat.  Ott még előfordulhatnak. Egy darabig.
– Tudni fogjuk, hogy mi az áttét, pontosabban, hogy, miért nincs.
– Azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tenni, ha sikerült elindítani egy Biológiai Különprogramot. (régi neve: betegség)
– Felfedezzük, mi köze a tyúk hullareflexnek az epilepsziához, a partra vetett halnak a folyadék visszatartáshoz és a fekete macskának a herpeszhez és a szívószálhoz.
– Megismerhetjük a SIN-eket, no, nem azokat, amelyeken a vonatok suhannak, inkább azokat, amelyek a túlélést szolgálják az állatoknál. Nálunk kicsit kevésbé.  Sőt. Igen megviselnek bennünket.
– A hashártyarák következtében kialakuló folyadékgyülemről, például megtudjuk, hogy ez már JÓ jel. Gyógyulunk! Mások, másként tudják. Ők bajban lesznek.
– Megértjük, hogy a mellrák esetén a daganat nem a véletlenre bízza, hogy a jobb vagy a bal emlőben jelenik meg.
– Megtanuljuk, hogy az akadémikusok által mellráknak tartott ductalis mamma carcinoma a Természetben éppen a visszaépítést szolgálja.
– Összefüggések alapján ismerni fogjuk a tüdőrák és a tüdő gyógyulási sejtszaporulata közötti különbséget.
– Esettörténeten keresztül érteni fogjuk, miként gyógyult meg otthon egy leukémiás gyermek.
– Bemutatjuk, hogy Wiener Neustadt Államügyészsége közzététele alapján, miként lehetséges az, hogy 6500, orvosok által kiadott, élőhalott rákos beteg közül, több mint 6000 beteg 5 éven túl életben volt.
– 13.000 méhnyakrákos nő gyógyult meg Ausztriában úgy, hogy nem tudtak arról, hogy méhnyakrákosak. Vajon ez, hogy lehetséges? Választ adunk rá. 
– Látni fogjuk, hogyan reagál a „rosszindulatú” ráksejt a kemoterápiára. Ez a felismerés, kijózanít!
– Megértjük, hogy mit jelent a „HIEDELEM” és a „Tudományegyetem által IGAZOLT”, kijelentések közötti különbség.
– Felébredhetünk, és Tudatos emberekké válhatunk. Talán ez a legfontosabb tennivalónk.

A Germán Gyógytudomány segítségével, bepillanthatunk az Anyatermészet működésébe, amelynek részei vagyunk.

Amennyiben vidáman, jó kedvvel szeretne Ön, vagy szeretnél TE
– én is egy másik TE vagyok 🙂 –
elsajátítani egy korszakalkotó tudományos felfedezést a betegségekkel
és az agyműködéssel kapcsolatban, szeretettel várunk tanfolyamunkon!

Az ÉLMÉNY garantált!

Ugyanis kitárul a világ!

A Valódi, Új Világ!

Merthogy: Új Világot építünk!

Posted in:
Articles by
Published: