FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Germán Gyógytudomány Esettörténeti tanfolyam

Germán Gyógytudomány Esettörténeti tanfolyam

Germán Gyógytudomány Esettörténeti tanfolyam 

Germán Gyógytudomány Esettörténeti tanfolyamon Hamer doktor ismereteinek segítségével, értelmezzük a különböző betegségek kialakulását, biológiai értelmét. Könnyebben megérjük, könnyebben hasznosíthatjuk az esttörténeteken át az okokat.

Továbbá megismerjük a vérparamétereket és a kemoterápia hatását az emberi szervezetre.

Mélyen belemegyünk a különböző hiedelmekbe, mint a rosszindulatú ráksejt, az áttét vagy a rák halálos betegség…

A Germán Gyógytudomány ismereteinek segítségével, végre választ kaphatunk a lelki megrázkódtatás (agyunknak biológiai élménysokk) hatására kialakuló betegségek – rák, autizmus, cukorbetegség, övsömör, elmebajok, leukémia, anorexia, homoszexualitás.. stb. – kialakulásáról, lefutásáról, biológiai értelméről.

A felfedezés az Agy-Lélek és Szerv kapcsolatát mutatja be, a faj és egyedfejlődés biológiai törvényeinek ismertetésével.

Várjuk szeretettel tanfolyamunkon!

Germán Gyógytudomány Esettörténeti tanfolyam, az esetek ismertetésével és magyarázatával teszi érthetőbbé és befogadhatóbbá a Germán Gyógytudomány alap téziseit. Segít követni és megérteni a betegség kialakulását, lefolyását.

Valójában a lélek, az agy és a szerv között szigorú értelemben véve nem tudunk különbséget tenni, mert igazság szerint ők egy tartósan szinkronban élő hármas egységet képeznek:

lélek – agy – szerv

Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul.

A részvételhez ajánlott a Germán Gyógytudomány Alap tanfolyam elvégzése.

Germanné Kemény Ildikó

Részvételi díj: 15.000 Ft + a Jegyzetfüzet megvásárlása.
Információ, tematika: gkemenyi@gmail.com