FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Egészségteremtő táplálkozásunk

Egészségteremtő táplálkozásunk – FényTér Klub

Egészségteremtő táplálkozásunk

Egészségteremtő táplálkozásunk alappillérei és egyénre szabott megvalósíthatósága, címmel, Révász Péter, nyers vegán ételkészítő egyszerűen hasznosítható és ínycsiklandó tanácsait hallhatjuk. Legértékesebb összetevők. Mit és hogyan? Hogyan készítsük el? Mi, mikor, hogyan hat ránk?

FényTér Klub egy új programsorozata a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezetnek, melyben ismert és kevésbé ismert vendégelőadókat hívunk, minden második, páros hét szombat délutánján. Azaz, 4 hetenként.

Elfogadta meghívásunkat az Ahimsa jógaközpont vendégei számára jól ismert, Révász Péter.
—————————–
Új perspektívából és megváltozott látószögből lehetünk képesek az étkezésünkre tekinteni, a Péter megvilágításának jóvoltából.
Szeretettel ajánljuk mindazoknak, akiket érdekel, hogy milyen ételt mivel érdemes fogyasztani. Illetve azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy mindezek hogyan hatnak ránk.
Praktikus trükkökkel is gazdagabbak lehetünk az ételkészítésben, valamint ráláthatunk, hogy mennyire változatos is lehet a vegán étkezés.
——————————–

FényTér Klub célja, hogy tartalommal töltsük meg az együtt töltött időt. Hogy mindig új és hasznos információhoz, energiához juss. Hogy a te kellemes rezgésed is hozzájáruljon a FÉNYSZARVAS fényéhez.

Részvétel: 3000 Ft/fő/alkalom

Jelen helyzetre való tekintettel, hogy ha szűkösebb is az anyagi lehetőséged, akkor se maradj le erről a remek eseményről, a részvételi díj: 2000 Ft/Fő/alkalom

Helyszín: FÉNYSZARVAS, Veszprém, Rózsa u. 13.

Időpont: 2020.07.25. 18:00

Várunk sok szeretettel!