FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Wágenhoferné Pohl Magdolna: A Biblia gyógynövényei

Wágenhoferné Pohl Magdolna: A Biblia gyógynövényei

2020-12-12 16:00 - 19:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Wágenhoferné Pohl Magdolna: A Biblia gyógynövényei

 

Wágenhoferné Pohl Magdolna: A Biblia gyógynövényei – Ünnepre hangoló gyógynövények című, vetítettképes előadás az egészéségmegőrzésrő és betegségek gyógyításáról szól.

Wágenhoferné Pohl Magdolna természetgyógyász-fitoterapeuta, Bach-virágterapeuta, a Kakukkfű Porta megálmodója és működtetője, magas szakmai tudással és sok-sok gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. Meleg szívű, kedves és közvetlen teremtés, aki képes teljes finomságával átrezegtetni a rendelkezésére álló teret.

Egészéségmegőrzés és betegségek gyógyítása gyógynövényekkel, rítusokkal, parancsolatokkal.

És mindez a Bibliából!  Nem is gondolnánk, mennyi utalás, konkrét példa rejtőzik az ősi könyvben, melyet ma is eredménnyel használhatunk, ha ismerjük őket.
Minderről fogunk beszélgetni az est folyamán, sok-sok gyógynövény áldásos hatását áttekintve, kóstolóval, a közelgő Karácsony jegyében.

Őszinte szeretettel várom az érdeklődőket!

www. kakukkfuporta.hu

Részvétel: 3000 Ft/fő/alkalom

FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Veszprém, Rózsa u. 13

FényTér Klub egy új programsorozata a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezetnek, melyben ismert és kevésbé ismert vendégelőadókat hívunk, minden második, páros hét szombat délutánján. Azaz, 4 hetenként.

A meghívott előadók révén, új kapcsolatokat építhetünk, új ismereteket szerezhetünk, kérdéseinkre válaszokat kaphatunk. Más megvilágítás, más értelmezés lehetőségét hordozza magában.

Mindig más téma, mindig más előadó, mindig más kérdések és más megértések születnek.