FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Képzőművészeti terápiás jellegű gyakorlatok

Képzőművészeti terápiás jellegű gyakorlatok

A Tollterelő a képzőművészeti absztrakciót használja a mindennapi problémák és stressz leküzdésére, amelyek könnyen elsajátíthatók a tréning során.

A résztvevőknek nem kell tudniuk rajzolni.

Ez az előadás a Tollterelő gyakorlati kézikönyv alapján érintőlegesen mutatja be a módszert, amely a könyv segítségével – a megfelelő eredmény elérése érdekében – további gyakorlást igényel.

Könyvet és eszközöket minden résztvevő kap.Ennek ára a belépőjegy 80%-át teszi ki.Helyfoglalás szükséges feljebb, jegyek címszó alatt lehet.

Belépőjegyek a helyszínen válthatóak az előadás előtt, 16 órától.

 

A Tollterelő Megellai Katalin alkotóművész 30 éves tapasztalatán alapuló 21 napos terápiás jellegű problémamegoldó művészeti tréning, mely a képzőművészeti absztrakciót használja fel a cél elérése érdekében.

Úgy tanít, hogy közben a legnagyobb önállóságot biztosítja az olvasónak.
Lehetőségeket vonultat fel, technikákat ismertet, ábrákat mutat be annak érdekében, hogy az újdonsült alkotó saját képességeit felfedezve jusson el a rajzolás adta meditatív koncentráció állapotába, mely által életének kedvezőtlen metódusait kedvezőkkel válthassa fel.

Gyakorlati kézikönyv, melyet korra és nemre való tekintet nélkül bárki használhat. A Tollterelő nem csak egy oktató, terápiás jellegű könyv, hanem egy olyan művészeti album, mely segítséget ad olyan ambiciózus személyeknek, akik nem szeretik, ha irányítják minden lépésüket, és megmondják nekik, mit hogyan kell csinálni.

Megellai Katalin megmutatja a lehetséges utakat. Azok közül választani és bejárni már az olvasó, az alkotó feladata.

A gyakorlati foglalkozáson mindenk kap könyvet, rajzmappát és tollat, ami a 3000 Ft-os belépő 80 %-át teszi ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.