FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Gazda Mónika naptár > Szent Mihály-napi vásár és búcsú – Veszprém

Szent Mihály-napi vásár és búcsú – Veszprém

Szent Mihály-napi vásár és búcsú – Veszprém

A FÉNYSZARVAS is megjelenik, a hagyományosan megrendezésre kerülő, kora őszi forgatagban. A Szent Mihály-napi vásár és búcsú – Veszprém, 2019.09.28-29-én. Több tagja képviseli a FÉNYSZARVAST, a Nika ásvány-ékszer, a Lilly papírvirág és dekoráció és Shiaka Art & Drums / Shamanic Art. Kínáunk könyvszobrokat, sámándobokat, ásvány ékszereket és dísztárgyakat.
Várunk szeretettel minden érdeklődőt a vásári forgatagban.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a város valamennyi polgárát szeretettel hívja és várja 2019. szeptember 28-én, 29-én a Veszprémi Bazilika Védőszentje, Szent Mihály tiszteletére megrendezett Szent Mihály-napi búcsúra!
​Veszprém hagyománytisztelő város lévén, saját értékeit, helyi táncosait, kézműveseit köszönti a Szent Mihály arkangyal ünnepén megrendezett vásári forgataggal. A búcsún mindenki talál kedvére valót: minőségi, kézzel készült portékákat, ékszereket, csipkéket.

Kóstolja meg régi korok ízeit, melyek mellett vidám programok szórakoztatják Önt, kedves családját és barátait a Veszprémi Várban.