FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Papp Judit naptár > Szakrális Női Kör – Sámándobokkal

Szakrális Női Kör – Sámándobokkal

Szakrális Női Kör – Sámándobokkal

Szakrális Női Kör – Sámándobokkal, mély együttlét. Régóta tapasztalom a dobok, csörgők és a dalok gyógyító rezgését, és a női KÖZÖSség és EGYÜTT-LÉT erejét. Ezt a kettőt szeretném összehozni.
Szeretem és élvezem azt a sajátos dinamikát, ami egy női kört jellemez. Ez a dinamika mindig más, és mindig jelen van benne a nőiség ezer arca, árnyalata.

A DOB GYÓGYÍTÓ EREJE
(Szeleken járó – Cherokee tanítás)
“A dob hangja – Földanya szívverése.
A dob hangja, a gyógyítás egyik legerőteljesebb formája, mint életerő lakozik a dobban.
A dob átadja a nagyapák és nagyanyák rezgéseit, mint imákat, melyek kapcsolatot teremtenek a Teremtő és őseink között, hálát adva mind azokért az ajándékokért, melyeket megélhetünk a mindennapjainkban.
Megfontolt és tapasztalt öregemberként tekinthetünk a dobra, méltósággal és tisztelettel, aki Földanyánk szent szívverését adja át mindannyiunk számára.”
– Szeleken járó –
(Cherokee tanítás)

Papp Judit vagyok. A Shia’ka nevet választottam. Hangom és dobom ősi rezgései vezetnek, hogy életre keljen a Belső Erőnk.

Régóta tapasztalom a dobok, csörgők és a dalok gyógyító rezgését, és a női KÖZÖSség és EGYÜTT-LÉT erejét.
Ezt a kettőt szeretném összehozni.
Szeretem és élvezem azt a sajátos dinamikát, ami egy női kört jellemez. Ez a dinamika mindig más, és mindig jelen van benne a nőiség ezer arca, árnyalata. Hol amazoni kirohanásokkal, hol tüzesmenyecskésen, hol anyaölként ringató, hol a földanya mindent átszerető végtelen ölelése, hol a nagybetűs NŐ virágba borult teljessége.
Szeretettel várlak, hívlak téged is női körbe:

A kétórás együttlét során kieresztjük a hangunkat, gyógyító mantrákat, dalokat énekelünk, a dobok, csörgők, hangtálak rezgései tisztítanak, töltenek. Az együttlét végén Dobmeditációban is kapcsolódunk Földanyával, női gyökereinkkel, önmagunkkal, belső világunkkal.

A sámándob 2006-ban talált rám, ”első hallásra szerelem” volt, és ez tart azóta is. Valami mélyet, valami ősit szólít bennem. Akik hozzám jöttek dobolni, mind ezt a belső erőt kezdték el felfedezni, és kezdték el járni. Nem tőlem, hanem önmaguktól, a dobjaikon keresztül. Sámándob nekem tűz, belső erő, szárnyalás, felszabadulás. Néha pedig csend, megérkezés, lágy „együttdobbanásban” feloldódás.
A Dobköreimre egyéni hangzás és dinamika jellemző, és egy olyan megengedő légkör, ahol az lehetsz, AKI VAGY.

A szakrális női dobkörömben a szakralitást nem a szertartásosság adja, hanem az ideérkezés szándéka, és a jelenlét.
Várlak téged is szeretettel, ha érzed a hívást.
Tudd, hogy jöhetsz dob nélkül is, és nem kell énekelni sem, csak ha szeretnél.

Kérlek, jelezd részvételi szándékod messenger üzenetbenvagy telefonon:
0620 970 0666

Hozzájárulás a programra: 2500,- Ft
vagy amennyit adni szeretnél.

Papp Judit
SHIAKA