FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Rózsa Judit Írisz: Egységben önmagaddal

Rózsa Judit Írisz: Egységben önmagaddal

2020-02-08 16:00 - 16:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Rózsa Judit Írisz: Egységben önmagaddal

Rózsa Judit Írisz: Egységben önmagaddal című előadása, a FényTér Klub újabb eseménye. Segítséget nyújthat, az önmagunk egysége felé vezető úton. A rendezvényen, nem csak válaszokat kaphatsz, hanem vendégünk vagy egy teára is.

Tapasztalt vendégünk, Rózsa Judit Írisz, kineziológus, selyemfestő, reiki mester. Az emberi tudatosság fejlődését szolgáló módszerekkel és eljárásokkal segíti a hozzá fordulókat. Érdekli a fenntartható fejlődés, és a természet védelme.

Az előadás és teázós beszélgetés során, a következő kérdésekre kaphatjuk meg Judittól a válaszokat. Mit szeretnék, milyen legyen az életem? Hogyan, milyen eszközökkel tudom legkönnyebben megvalósítani mindazt, amit szeretnék? Mi akadályoz? Hogyan emelkedjek felül a körülményeimen? Mit kezdjek a stresszel, és a negatív emberekkel?

Részvétel: 3000 Ft/fő/alkalom

Várunk szeretettel!

FÉNYSZARVAS 

FényTér Klub egy új programsorozata a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezetnek, melyben ismert és kevésbé ismert vendégelőadókat hívunk, minden második, páros hét szombat délutánján. Azaz, 4 hetenként.

A meghívott előadók révén, új kapcsolatokat építhetünk, új ismereteket szerezhetünk, kérdéseinkre válaszokat kaphatunk. Más megvilágítás, más értelmezés lehetőségét hordozza magában.

Mindig más téma, mindig más előadó, mindig más kérdések és más megértések születnek.