FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Cseh Katalin naptár > Natura Napon a FÉNYSZARVAS – A NŐ ezer arca

Natura Napon a FÉNYSZARVAS – A NŐ ezer arca

2019-04-13 07:30 - 18:00
Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ
Address: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ, Veszprém, Táborállás park 1.

Natura Napon a FÉNYSZARVAS – A NŐ ezer arca

 

Natura Napon a FÉNYSZARVAS – A NŐ ezer arca címmel, készül a FÉNYSZARVAS  Női energiákkal, a Nő energiáról. Készülünk Termékekkel, Sámándobbal, Meditációval, Bach-virágterápiával, Kristályterápiával, Tarot-kártyával és sok-sok tavaszi megújulással.

Workshopok:

– 12:00-12:45 – 11 TEREM
– Papp Judit: NőiErőTér- gyógyitó hangok

NőiErőTér – gyógyitó hangok

„Mind az Istennőtől jöttünk,
S Őhozzá visszatérünk.
Ahogy az esőnek a cseppje
Ömlik vissza a Tengerbe.”
MindEgyVagyunk. Egy, közös Ég alatt. Ugyanannak az Egynek a millió Kivetülése, Fénysugara, ahogy a Fehér Fény szétválik szinekre, frekvenciákra, minőségekre, ahogy megtörik a prizmán. Mi Vagyunk a Világ. Mi mind, egy-egy szinárnyalat, egy-egy minőség vagyunk. Mi együtt adjuk össze az Egyet…mi mind a része vagyunk.Egy kellemes együttlétre hivlak, pici varázslatra, ahol a hangok mutatják majd meg a belső csended.
A Teret együtt hozzuk létre, belőlünk fog állni.
Közös ErőTérben, a saját hangunk, hangtálak, és más hangszerek keltette rezgésekkel, s talán mantrákkal, dalokkal is.
Hozom a dobjaimat is, de most ne számits erős dobolásra. Ez most picit más lesz.
A célom most az, hogy megérezzük az együttlét erejét, finomságát, és rátaláljunk egy finom, belső energiára, ami csupa lágyság. Meglátjuk, hogy sikerül-e.
Ha van kedved, tarts velem!Papp Judit
SHIAKA Hangja
– 13:00-13:45 – 11 TERERM
– Gazda Mónika: A NŐ ezer tükre (vezetett elmélyülés)

A NŐ ezer tükre.

Vezetett elmélyülés, csoportos lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezelés.
A női élet, ezer és ezer apró darabra bontható. Indulhatunk, Éva állítólagos eredendő bűnéből fakadó sok-sok hurcolt tehertől, folytathatjuk a sort az évszázad alatti bélyeggel, ami a nő alárendelt szerepét rejtette. Generációkon és inkarnációs lenyomatok súlyosbíthatják az alap tükrünket.
De ne feledkezzünk meg a gyerekkori, sőt, akár párkapcsolat során keletkezett energiákról sem. Sok-sok valós és vélt tükröt tartunk magunk elé. Beleállunk, akár öntudatlanul, a negatív fonalak által húzva, vezetve, a vélt vagy valós szerepeinkbe.
De melyik a valódi? Melyik a megfelelés? Melyik épül negatív anyai mintákra? Melyiknek a hátterében lehet az áldozat szerep?
Melyik vagyok én igazából? Melyik visz előre?
Fejtsük le mindazt, ami már terhes, amit már a lélek elengedhet, csak ezt még nem tudja. Engedük el és váltsuk meg NŐI SORSUNKAT!
Hogy valóban levehessük az almát és megízlelhessük. Hogy akhassunk belőle Ádámnak és a tudás, a tudatosság, a fény felragyoghasson NŐBEN és FÉRFIBAN.
Keressük meg a Forrás Tiszta tükrében Önmagunk VALÓDI tükrét.

Találjuk meg a VAGYOK, AKI VAGYOK tiszta tükrét!

 

– 12:00-12:45 – TÜKRÖS TEREM
– Ferenczy Katalin: Női egyensúly. Bach virágterápia, a virágesszenciák szerepe a lelki béke megteremtésében.

Női egyensúly

Bach virágterápia

A virágeszenciák szerepe a lelki béke megteremtésében

A Bach-virágterápia nem a fizikai testen át hat, hanem finomabb energetikai síkokon, közvetlenül az emberi energiarendszeren keresztül. A virágok rezgésenergiáját alkalmazza a lelki, energetikai blokkok oldására, így segít megtalálni a harmóniát, a megnyugvást, a lelki egyensúlyt és békét.

A virágesszenciák olyan frekvencia információt közvetítenek, melyekkel a lelki öngyógyító erőket serkentik. Mellékhatásoktól mentesek, megférnek más terápiákkal, kisgyermekeknél, és várandósság ideje alatt is alkalmazhatók.

A terápia során használt eszencia keverék mindig egyénre szabott, de több tipikus, hasonló érzelmi reakcióminta, magatartásforma figyelhető meg a női lélek útvesztőiben, így a kezelésben is.

A workshop keretében egy rövid elméleti ismertetőt követően példákkal, gyakorlati segítséggel ismerkedhetünk a virágeszenciákkal.

-13:00-13:45 – TÜKRÖS TEREM

– Polzovits Gábor: A Nő és a Kristályok. Hogyan támogatnak a kristályok az elakadások feloldásában?

A Nő és a Kristályok

Hogyan támogatnak a kristályok, a mindennapi és a nem mindennapi elakadások feloldásában.

Kis segítség a kristályok világából nőknek: hogyan lehetnek segítségünkre nőként a kristályok testi, érzelmi, lelki és szellemi téren?
Sok-sok gyakorlati útmutató, kristálygyógyászati alkalmazási fortélyok. Sok-sok bemutatott, valódi kristály, praktikus tanács.
A kristályok erőtere egy különleges rezgéssel átitatott kincset tartogat, testi, lelki és szellemi területen. Finom rendszerük, finom energiájuk változatos hatást fejtenek ki.
Ismerkedjük velük, a női rendszerekre fordított fókusszal.

Kezelések:

11 TEREM (A nap folyamán két alkalommal.)

– Papp Judit – Gazda Mónika: Lélekjátékok (Lélekállitás) másként – kiscsoportos, minden résztvevő bevonásával
Délelőtt és délután másfél-másfél óra időtartamban.
– 09:30-11:00 – Délelőtt: Női generációk viszonya bennünk
– 14:00-15:30 – Délután: Női szerepeink viszonya bennünk

Lélekjátékok

Lélekállitások energetikailag védett, arkangyali energiákkal dúsitott térben, zárásként energetikai letisztitással, Gazda Mónika jóvoltából.
A workshopon aktiv részvétellel, kiruccanást teszünk a lélek világába. Belenézünk,és belülről tapasztalunk érzéseket, kapunk információkat a megélésen keresztül.Fedezd fel,mit rejt,mit tartogat számodra!
Azt tudnod kell, hogy a lélekállitáson nem kell semmit kitalálni és eljátszani. Gyere el, és ismerkedj ezzel a módszerrel! Semmi nem kötelező,ha nem tetszik, van lehetőség nem beállni.
Délelőtt beleérezhetünk, milyen a viszonya bennünk (és a családunkban) a generációknak, azaz én,mint  a lány, aztán anya, nagyanya, dédanya, ükanya, szépanya és ősanya. Bár az állitást nem vonatkoztatjuk senkire, mégis nagyon tanulságos,és mindig ad információt a saját családrendszerünkre, saját viszonyulásunkra. Illetve itt lenne egy meglepetés gyakorlat is, ami egyszerű, de mégis erőteljes.
Délután a női szerepeink viszonyulásába pillantunk bele. Ez interaktivan,az általatok megnézni kivánt szerepek lesznek. De pl. anya, szerető, dolgozó nő, lány, feleség, szűz, amazon, királylány, boszorkány, gyógyitó, szingli, stb De nézhetünk archetipusokat is: gyermek, anya, amazon, feleség, varázsló, szerető, bölcs asszony, vezető, istennő. És itt is van egy meglepetés gyakorlat. Ha kedv és idő is lesz hozzá.
Gyertek és kóstoljatok bele ebbe az izgalmas világba!

Szeretettel hivlak, hogy együtt felfedezzük ezeket az izgalmas témákat.

Hiszem, hogy szerepeink, és az aktuális helyünk a családi generációkban, együtt tartalmazzák a NŐI LÉT esszenciáit, magukban hordozva annak minden nehézségét és szépségét is.

Lélekállitás módszerével, kiscsoportos keretekben, minden résztvevő bevonásával, tematikus állitás formájában fedezhetjük fel ezeket az izgalmas témákat. Betekintést nyerhetünk a poziciók archetipikus energiájáról, miközben a személyes életünkhöz is egyéni információkat kapunk a képviseleteken keresztül.

Különösen kedvencem a generációk energiájába való betekintés, ami nagyon sok megértésre, oldódásra adhat lehetőséget.

A Natura napon nem megyünk nagy mélységekbe, de kiváló lehetőség, hogy megérezd a módszer adta lehetőségeket, és a téma jelentőségét.

Beszélgethetsz velünk, mi mindenre jó a Lélekállitás, és a LÉLEKJÁTÉKOK A TUDATOSSÁGÉRT elnevezésű programunk, amit Gazda Mónika és Papp Judit tartanak közösen kéthetente pénteken a Fényszarvasban.

TÜKRÖS TEREM (A nap folyamán)

– Baumanné Hunyadi Margó: Tarot – útmutatás

Egy kérdés, egy válasz

Egy-egy elakadás, egy-egy kérdés megválaszolásához segít hozzá a kártya és Margó szakértelme. Rövid elemzések, korlátozott időben és korlátozott létszámban.
Rövid kérdésre adott útmutató segítheti a döntéseinket, segítheti a tovább haladásunkat.
– Athanasiou Afroditi: Tarot – útmutatás

Tarot Kártyavetés – Egy kérdésre egy válasz.

Ajándék útmutató egy párkapcsolati vagy anyagi kérdéssel kapcsolatban. Segítség lehet a lehetséges válozások, a lehetséges választások, a lehetséges elakadások megismeréséhez. Kaphatunk támpontokat és ismereteket, hogy az eseményekre jobban rálássunk.

Két fő téma, mely ma terítékre kerül, a párkapcsolat és az anyagi. Útmutatást a kártya és Afroditi megmutatja.

 

Natura Nap

Előadások, kiállítás, jóga, meditációk, állapotfelmérések, szolgáltatások (masszázsok, kezelések, életmód tanácsadások) várják a látogatókat.
A nap háziasszonya: Kálazi Ági tradicionális reiki mester, tanár
Belépőjegy: 1.500Ft/fő/nap