Natura Nap – FÉNYSZARVAS

2018-03-17 08:00 - 18:00
Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ
Address: Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ, Veszprém, Táborállás park 1.

Natura Nap – Fényszarvas

 

Natura Nap az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ szervezésében.  A Natura Napon a FÉNYSZARVAS is rendelkezésetekre áll több témában és több területen. A “Szeretetben, szerelemben ” jegyében. Csapatunk tagjai megbízhatóak, lelkiismeretesek, vállalják és folyamatosan építik önmagukat és a FÉNYSZARVAST is. Fordulj hozzájuk bizalommal!

Készülünk:

Worshop:
11:30


– Germanné Kemény Ildikó – Germán Medicina: Lélek és Tudomány találkozása

A Germán Gyógytudomány előadás, rálátást ad az ember, a természet és a betegség kapcsolatára. Germanné Kemény Ildikó, magas szakmai színvonalával, laikusok számára is megoldáshoz vezető magyarázatokat ad. Dr. Ryke Geerd Hamer német belgyógyász főorvos szemlélete a betegségekkel kapcsolatban merőben más,mint a hagyományos orvosi megközelítések.
Az embert, lelki lénynek tekinti, akinél a betegségállapotok kiindulásánál, minden esetben egy lelki konfliktus, biológiai, agyi élménysokk található.


– Gazda Mónika – Kapcsolataink felszabadítása (vezetett meditáció szellemgyógyászati eszközökkel)

Vezetett meditációval hangolódsz azokra a központjaidra, melyek a kapcsolati minőségeidet, az esetleges blokkokat, terheket hurcolják. Tudtad, hogy a felhalmozódott terhek, blokkok kitisztítása, megfejlődése után nyerik vissza valódi energetikai funkciójukat a lelki és szellemi központjaid?

12:30


– Polzovits Gábor – Szex, szerelem, kristályok

Olyan kristályokról és azok hatásairól kaphatsz információt, melyek hatásukkal javíthatják a szerelmi és szexuális életedet. A kristályok speciális rezgésük hangolja az emberi rezgéseket. Az itt szerzett információk alapján, speciálisan választhatsz kristályt és támogathatod szerelmi életed.


– Papp Judit – Méhgyógyítás

A szakrális női minőség erősítése és táplálása várható és még amit a behangolt tér kínál az összegyűltek számára. Az ősi női erők élesztése, megélése, a méhgyógyítás segíti a belső női minőség harmonizálását.

Szolgáltatások:

– Germanné Kemény Ildikó – Germán gyógytudomány konzultációk
– Papp Judit – Theta Healing konzultáció, Access Bars és
Testkezelés, Metamorf érintés

A képekre kattintva, a facebook oldalon ismerkedhetsz velünk és szakmaiságunkkal. Az esemény: Natura Nap – Fényszarvas facebook oldal

 

Részletesen a Natura Napról itt olvashatsz. Natura Nap facebook oldal

Megjelenik a FÉNYSZARVAS a kézműves termékeivel is.

Ásvány-ékszerek, ülő jóga párnák, textil neszesszerek, festmények, mandalák.

   

Szeretettel teljes nappal várunk!


 

E-mail:

iroda@fenyszarvas.hu