Metamorf masszázs tanfolyam

2020-03-07 09:00 - 16:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Metamorf masszázs tanfolyam

Metamorf masszázs tanfolyam Veszprémben. A METAMORF stresszoldó, lelki blokkoldó masszázs. Egy igazán finom lélekgyógyítás. NAGYON KÖNNYŰ ELSAJÁTÍTANI. A TECHNIKA ELSAJÁTÍTÁSÁHOZ semmilyen előképzettség nem szükséges.

A metamorf lélekérintés feloldhatja, lazíthatja azokat a láthatatlan,ám erőteljes blokkokat,amelyek befolyásolhatják a tetteinket,a múlthoz kötnek minket,ezáltal korlátozzák jelenünket.

Kényelmesen, kellemesen, ruhában fekve, puha takaróval betakarva, biztonságban, védelemben, ellazulva. A finom érintések egy olyan relaxált állapotba juttatják a kezelt személyt, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok.

Csökkenti az aggodalmat, a stressz lelki és fizikai hatásait, megszünteti a félelmeket, lehetőséget teremt egy kiegyensúlyozott, harmónikus, örömteli életre. A léleknek is szüksége van megpihenésre. Időre, hogy feldolgozza azt a rengeteg impulzust, ami ér bennünket.

Tapasztalatom szerint Metamorf masszázs után mindenki derűsen, valahogy mély megnyugvással tekint a világra. Megkönnyebbülten, önmagához visszatérve. Minden olyan tiszta, világos és egyszerű.

A METAMORF MASSZÁZS egy átalakító lélekoldó technika, ami lehetővé teszi, hogy a jelen és a múlt összekapcsolódjon, és kioldódjanak a beragadt érzelmi blokkok. Az eredmény több öröm,boldogság,harmónia a hétköznapi életben.Bónuszként pedig oldódnak az életed csomói, beragadt vagy folyton ismétlődő helyzetei.

Az életünk (életeink) során rengeteg olyan impulzus ér minket, amelyeket nem tudunk feldolgozni. Vagy azért, mert nincs rá idő, vagy azért, mert olyan személytől érkezik, ahol meg sem kérdőjelezünk, vagy azért, mert olyan fájdalmas, hogy csak eltemetni tudjuk, vagy azért, mert olyan gyorsan pörögnek az események, hogy elsiklunk felette, nem érünk rá foglalkozni vele.
Ezek az impulzusok, sérülések, fájdalmak mind ott lapulnak a lélek mélyén és a tudatalattiban.

A METAMORF MASSZÁZS arra ad lehetőséget egy speciális módon, HOGY EZEK A BLOKKOK, ELAKADÁSOK FELDOLGOZÓDJANAK. Nincs szükség szavakra, az érintések hatására a lélek megnyílik, és a folyamat lezajlik.

Napjainkban egyre többen tanulják meg és használják ezt a módszert, és nem véletlenül. Rendkívül egyszerű, mégis természetes. Bármilyen életkorban, bármilyen fizikai tünet esetén használható, rendkívül kíméletes, mégis hatékony.
Kiválóan alkalmas a napi stressz okozta tünetek enyhítésére, pihenésre. A test mély relaxációt, pihenést kap a kb. egyórás kezelés alatt.
NAGYON KÖNNYŰ ELSAJÁTÍTANI.
Adni és kapni is nagyon jó.

A TECHNIKA ELSAJÁTÍTÁSÁHOZ
semmilyen előképzettség nem szükséges.

Szeretettel várlak, hogy megtanítsam neked ezt a hatékony és csodás módszert !

Miért ajánlom magam oktatóként?
A tanfolyamon egyaránt hangsúlyt kap az elmélet és a gyakorlat.
Nem egy 5 órás, gyors tanfolyamot adok át.
Szívvel-lélekkel tanítok. Maximális információátadással,alaposan átbeszélve. Nagyon sok kérdés fel szokott merülni, és van idő ezek megválaszolására.
A nap végére biztos tudással zárod a tanfolyamot.

PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Ha nem vagy elégedett, akkor nap végén a tanfolyami díj 50%-át visszafizetem.

Tanfolyamra vizet, teát, nasit biztosítok.
Ebédedről,kérlek, gondoskodj! Ételmelegítésre van lehetőség.

A tanfolyami anyagról jegyzetet adok.

A tanfolyam díja 18.000 Ft, amiről számlát állítok ki.
A tanfolyam díját a piac határozza meg. Ez az ár egyáltalán nem tükrözi a METAMORF OLDÁS értékét.

BEJELENTKEZÉS
e-mailben:
papp.judit@fenyszarvas.hu

infó: 0620 970 0666
www.pappjudit.webnode.hu

Szeretettel:
Papp Judit /Shiaka