FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Papp Judit naptár > Metamorf Lélekoldó masszázs tanfolyam

Metamorf Lélekoldó masszázs tanfolyam

2019-03-24 09:00 - 17:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Metamorf Lélekoldó masszázs tanfolyam

Metamorf Lélekoldó masszázs tanfolyam Veszprémben. Szeretnél egy egyszerű, könnyen elsajátítható, gyengéd eszközt, amivel klienseidnek, családtagjaidnak tudsz segíteni?

Gyere el, tanuld meg a Metamorf lélekoldó kezelést!
HATÉKONY OLDÁS GYENGÉD ÉRINTÉSEKKEL.
Bárki elsajátíthatja, nagyon egyszerű, és azonnal használhatod.

Hétköznapi szinten a Metamorf masszázs egy kiváló STRESSZOLDÓ TECHNIKA. Csökkenti a stresszt, az aggodalmat, megszünteti a félelmeket, ezáltal lehetőséget teremt egy kiegyensúlyozottabb, harmónikusabb, örömtelibb életre.

DE VALÓJÁBAN SOKKAL TÖBB ENNÉL.

A METAMORF MASSZÁZS egy átalakító lélekoldó technika, ami lehetővé teszi, hogy a jelen és a múlt összekapcsolódjon, és kioldódjanak a beragadt érzelmi blokkok.
MIk ezek?
Az életünk (életeink) során rengeteg olyan impulzus ér minket, amelyeket nem tudunk feldolgozni. Vagy azért, mert nincs rá idő, vagy azért, mert olyan személytől érkezik, ahol meg sem kérdőjelezünk, vagy azért, mert olyan fájdalmas, hogy csak eltemetni tudjuk, vagy azért, mert olyan gyorsan pörögnek az események, hogy elsiklunk felette, nem érünk rá foglalkozni vele. (NEM ÉRÜNK RÁ FOGLALKOZNI MAGUNKKAL, AZ ÉRZELMEINKKEL)
Ezek az impulzusok, sérülések, fájdalmak mind ott lapulnak a lélek mélyén és a tudatalattiban. (és tárolódik a testben és az energiarendszerben )
A METAMORF MASSZÁZS arra ad lehetőséget egy speciális módon, HOGY EZEK A BLOKKOK, ELAKADÁSOK FELDOLGOZÓDJANAK.
Nincs szükség szavakra, az érintések hatására a lélek megnyílik, és a folyamat lezajlik. A léleknek is szüksége van megpihenésre, időre, hogy feldolgozza azt a rengeteg impulzust, ami ér bennünket.

Tapasztalatom szerint Metamorf masszázs után mindenki derűsen, valahogy mély megnyugvással tekint a világra. Megkönnyebbülten, önmagához visszatérve. Minden olyan tiszta, világos és egyszerű.

Hétköznapi szinten a Metamorf masszázs egy kiváló STRESSZOLDÓ TECHNIKA. Csökkenti a stresszt, az aggodalmat, megszünteti a félelmeket, ezáltal lehetőséget teremt egy kiegyensúlyozottabb, harmónikusabb, örömtelibb életre.

A TECHNIKA ELSAJÁTÍTÁSÁHOZ semmilyen előképzettség nem szükséges.

Szeretettel várlak, hogy megtanítsam neked ezt a hatékony és csodás módszert !

A tanfolyam díja 18.000HUF
A tanfolyam díját a piac határozza meg. Ez az ár egyáltalán nem tükrözi a METAMORF OLDÁS értékét.

BEJELENTKEZÉS emailben:
papp.judit@fenyszarvas.hu

infó: 0620 970 0666
www.gyenged-terapiak.webnode.hu

Szeretettel:
Papp Judit
SHIA’KA Fénytér