FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Gazda Mónika naptár > Meditációs klub – Mindenszentek margójára.

Meditációs klub – Mindenszentek margójára.

2017-11-14 17:00 - 19:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Meditációs klub – Mindenszentek margójára.

Akiben most ébred volna fel az érzés… Akinek most vált volna sürgetővé… Amit tudunk, tegyük meg eltávozott szeretteinkért.

…Köszönd meg neki, hogy veled volt, köszönd meg neki, amiket tett érted. Köszönd meg a tanításait, köszönd meg a szeretetét. … Légy hálás, hogy részese volt az életednek. … Nyugtasd meg! Engedd, hogy angyalok vigyázó szeme mellett átöleljen. …
Kérdezd meg, hogy mit tehetnél érte? Mire van szüksége? Vissza nem jöhet, neki az a legjobb, ha megnyugszik és megbékél. Mivel tudsz neki ebben segíteni? 

 

Ki ne veszített volna el szeretett hozzátartozót? Úgy érzed, hogy nem tudod elengedni? Úgy érzed, hogy nem tudtál elbúcsúzni? Úgy érzed, tartozol még neki? Úgy érzel, tehettél volna többet érte? Úgy érzed, hibáztál? Úgy érzed, szeretnéd tudni, hogy jó helyre került-e? Úgy érzed, szeretnél tenni érte valami?

 

Itt az idő! Itt a segítség!

Közelebb kerülhetsz egy rövid időre, szeretteidhez, elmondhatod ami nyomja a szíved. Elmondhatod, amit érzel… Engedd, hogy megéld a búcsúzás szívszorító érzését, mely megnyugvást hoz minden résztvevő számára.

2017.11.14. 17:00-19:00

Veszprém, Rózsa utca 13

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.