Meditációs klub – Mindenszentek

2020-10-31 17:00 - 19:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Meditációs klub – Mindenszentek

Meditációs klub – Mindenszentek című téma, a veszteség feldolgozásában segítő, vezetett meditáció, az elhunyt szeretteink elengedésében segít.
Halottak napján, a fátyol vékony. Közelebb kerülhetünk egy rövid időre, szeretteinkhez, majd áldások kérése után, elengedhetjük hozzátartozóinkat.
——————————-
Nagyon hatásos meditáció mindenszentek alkalmával, de az év bármely napján elvégezhető és személyes konzultációban is kérhető.
Itt az idő! Itt a segítség!
Akiben most ébred volna fel az érzés… Akinek most vált volna sürgetővé… Amit tudunk, tegyük meg eltávozott szeretteinkért.
——————————-
Ki ne veszített volna el szeretett hozzátartozót? Úgy érzed, hogy nem tudod elengedni? Úgy érzed, hogy nem tudtál elbúcsúzni? Úgy érzed, tartozol még neki? Úgy érzel, tehettél volna többet érte? Úgy érzed, hibáztál? Úgy érzed, szeretnéd tudni, hogy jó helyre került-e? Úgy érzed, szeretnél tenni érte valami?
——————————–
…Köszönd meg neki, hogy veled volt, köszönd meg neki, amiket tett érted. Köszönd meg a tanításait, köszönd meg a szeretetét. … Légy hálás, hogy részese volt az életednek. … Nyugtasd meg! Engedd, hogy angyalok vigyázó szeme mellett átöleljen. … Kérdezd meg, hogy mit tehetnél érte? Mire van szüksége? Vissza nem jöhet, neki az a legjobb, ha megnyugszik és megbékél. Mivel tudsz neki ebben segíteni?…
———————————————
FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet
Gazda Mónika
Veszprém, Rózsa utca 13
Részvételi díj: 3000 Ft
E.mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu
Telefon: +36/70-379 8517