FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Gazda Mónika naptár > Meditációs klub – Belső Templom II.

Meditációs klub – Belső Templom II.

Meditációs klub – Belső Templom II.

Meditációs klub – Belső templom II. címmel, Gazda Mónika által szervezett, vezetett elmélyülés, Veszprémben. Ez a téma, Isteni Énnel való kapcsolódást, a belső templomunkba való elmélyülést és reinkarnációs utazást takar. Spirituális összefüggésekben, az önismereti munkához kapcsolható. A lelki mélységek, nehézségek felfedezése és megoldásának elindítása segíti a tisztulást és a fejlődést.

Végeredményként, lépj be az aranykapun és engedd, hogy emelje rezgésedet.

Vezetett meditációban, védett térben, angyali energiákkal, aktív lélekgyógyászati és szellemgyógyászati kezeléssel és a résztvevő aktív tudati energiájának jelenlétében tárjuk fel belső templomunk mélységeit és a beakadt reinkarnációs eseményeinket.
Fokozatosan haladunk a mélységekbe és ott dolgozunk. Tudtad, hogy a felhalmozódott terhek, blokkok kitisztítása, megfejlődése után nyerik vissza valódi energetikai funkciójukat a lelki és szellemi központjaid?
“Az életkörön szárnyaló mezítelen szépség,
A pillanatnyi fájdalom uralta rettenetes mélység.
Mi visz mégis tovább és tovább?
A vágy, a vágy, a boldogság.
Honnan jöttél és hová leszel, forrásodig, mi visz el?”
Önmagunk rejtett mélységeibe való bepillantást, az állapotainknak, a minőségeinknek jeleit, üzeneteit érzékelhetjük. Segít a templomunk megtalálásában, megismerésében. Az ott tükröződő jelenlegi állapotunk, a gátló és blokkoló tényezők megismerésében. Segítjük a tisztulását, segítjük a beakadt energiák eltávolítását.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Ismétlőknek: 2000 Ft/fő
Jelentkezés:
E-mail-ben vagy az alábbi
FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet
Cím: Veszprém, Rózsa utca 13.
E-mil: gazda.monika@fenyszarvas.hu
Telefon: +36/70-379 8517
Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!