Meditációs klub – Aranykor

2020-11-17 17:00 - 20:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Meditációs klub – Aranykor 

Meditációs klub – Aranykor című, két alkalmas meditációs sorozatban segítjük lényünket, hogy a vaskori mintázatokat el tudja engedni és az aranykori energiákat be tudja fogadni. 

Tapasztalatok alapján, nem elég, hogy megértjük, rálátunk a velünk és körülöttünk történő eseményekre. Meg is kell tudnunk lépni azokat. Ami általában nem megy könnyen. Az anyagba való ragaszkodásunk, annyira a “megszokássá” vált az századok, évmilliók (?) alatt, hogy nehéz kilépni belőle. Ezért is húz vissza a karma fonala újra és újra és újra…

“Megszokássá” vált a körforgás

A mostani időszak, az Aranykori kiteljesedés pedig sokkal lágyabb, finomabb és lehetőséget tud adni, hogy lényünk el tudja engedni a karmikus körforgást. A “megszokássá” vált és körforgásba ragadt lélek és szellem szabadságának áramlása a finom energiák beengedésével. A fizikai testben való változás elengedhetetlen része, hogy alkalmassá tegyük minden test szintjén lényünket az emelkedésre.

Véleményem szerint, nem kell a fizikai testet elhagyni ahhoz, hogy a változás már elinduljon bennünk. Nem véletlen, hogy van fizikai testünk, nem véletlen, hogy itt vagyunk. Ezzel kell dolgoznunk. Ezzel, itt és most! Nem biztos, hogy csak a fizikai test hátrahagyásával érhető el a kilépés. Mi van, ha a test is idomul? Mi van, ha szükséges a matéria “megszelidítése”?

A test, lélek és szellem hármassága mindig is fontos volt. Úgy érzem, hogy most is.
Ha akarjuk, ha nem, az Univerzum változik.

Ne pihenni készülj, hanem intenzív munkára. Belső feladatok megoldására. Közben nyugodtan megmozdulhatsz, ha elzsibbadtál, ha kényelmetlen valami. Légy tudatilag jelen, kövesd a hangom, kövesd a vezetését. Add bele belső erőd, tudatod energiáját. Érezd, lásd, halld. És megtörténik a csoda! 

Ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mindenkinek a saját szintje szerint hozza meg a válaszokat és a fejlődést.

Várlak szeretettel mindkét alkalomra!

Jelentkezés az alábbi ŰRLAPON:
https://forms.gle/iXgeqbb89xWX8PVL6

Részvételi díj: 3000 Ft/fő/alkalom

Ismétlőknek: 2000 FT/fő/alkalom

Bővebben: http://gazdamonika.hu/meditacios-klub-aranykor/

Várlak szeretettel mindkét alkalomra!

Helyszín: A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet

Veszprém, Rózsa utca 13. 

Gazda Mónika

Jelentkezés az űrlap kitöltésével: ŰRLAP

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

nika@asvany-ekszer.com

Telefon:   +36/70-379 8517