FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Gazda Mónika naptár > Lélekjátékok – Lélekállító klub 

Lélekjátékok – Lélekállító klub 

2021-07-23 17:00 - 21:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Lélekjátékok – Lélekállító klub 

A LÉLEKJÁTÉKOK – Lélekállító klub átalakulása, fejlődése zajlott és zajlik. Bennünk és a résztvevőkben is sok-sok tapasztalás és belső fejlődés. A játéknak alakultak olyan mélységei és dinamikája, ami nem csak megértést, de már az oldást is elindítja és viszi tovább az élet színpadára.

A Lélekjátékok – Lélekállító klub rendszeres résztvevőit és új “játékosokat” is szeretettel várunk. Bárki csatlakozhat, aki szeretné más megvilágításban meglátni a lelki háttereket.

Itt ráláthatsz a problémák valódi gyökerére, választ kaphatsz a kérdéseidre, megmutatkozik a megoldás, és oldódik az elakadás.
A MORFOGENETIKUS MEZŐVEL VALÓ MUNKA HATÉKONY, szépen jönnek a pozitív visszajelzések a változásokról.

GAZDA MÓNIKA KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL mindezt egy ENERGETIKAILAG VÉDETT TÉRBEN tesszük, a folyamatok végeztével TELJES ENERGETIKAI LETISZTÍTÁSSAL, hogy csak az állítások tapasztalatát vidd magaddal, és semmit, ami nem a tiéd.

Kíváncsi vagy, hogy a Te Életedben mi zajlik? Mit játszik a LÉLEK az élet színpadán? Kiderítenéd, ki miért viselkedik úgy, ahogy, és valójában milyen dinamika mozog egy adott ÉLETHELYZETBEN?

Egy más Térben, más Mezőben, egy más megvilágítása az adott Élethelyzetnek. Megmutatkozik a mögöttes Dinamika, az Elakadás, és a Megoldás!
Gyere velünk erre az izgalmas kalandra!

Várunk tapasztaltabbakat, és teljesen kezdőket is, ez itt nem számít. Jöhetsz akkor is, ha csupán “kíváncsiskodni”/tapasztalni szeretnél.

Részvételi díj a programon: 4000,-Ft

REGISZTRÁCIÓ A PROGRAMRA ELSŐ ALKALOMKOR AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL
https://goo.gl/forms/ECkfI3JvOcKN4lr03

a továbbiakban messenger üzenetben is lehetséges.

Az állításokat vezeti: Papp Judit
Az extra energetikai hátteret biztosítja: Gazda Mónika