FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Gazda Mónika naptár > Lélekjátékok a Tudatosságért – Lélekállítás

Lélekjátékok a Tudatosságért – Lélekállítás

2019-07-12 17:00 - 21:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Lélekjátékok a Tudatosságért – Lélekállítás

Lélekjátékok a Tudatosságért – Lélekállítás, Veszprémben. Szeretettel invitálunk egy izgalmas kalandra, LÉLEKJÁTÉKRA!

Az érdeklődésre való tekintettel, a nyári szünet egy kicsit még csúszik.  Egy plusz Lélekjáték bekerült a FÉNYSZARVAS naptárába. Szeretettel invitálunk egy izgalmas kalandra, LÉLEKJÁTÉKRA!

Egy más térben, más mezőben, egy más megvilágítása az adott ÉLETHELYZETnek. Láss rá, nézd meg, milyen dinamika húzódik mögötte! Gyakran tapasztaljuk a lélekállítás során, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy hisszük.

Kíváncsi vagy, hogy a Te Életedben mi zajlik? Kiderítenéd, ki miért viselkedik úgy, ahogy, és valójában mi zajlik a színfalak mögött? Mit JÁTSZIK a LÉLEK? és mire megy ki a JÁTÉK?

Ha vannak ilyen kérdéseid,
Lélekállítás módszerével megkeressük
– az aktuális kérdésedre a választ,
– és hogy mit is játszol Te és az életed szereplői valójában.
RÖVID RÁNÉZÉSEK A TISZTÁNLÁTÁSÉRT, TUDATOSÍTÁSÉRT, ÉS HOGY ELINDULJON A VÁLTOZÁS.
Felállithatjuk a munkát, kapcsolatokat, betegségeket, célokat,lényegében bármit.

FONTOS!
Mindezt egy ENERGETIKAILAG VÉDETT TÉRBEN tesszük, a folyamatok végeztével TELJES ENERGETIKAI LETISZTIÁSSAL, hogy csak az állítások tapasztalatát vidd magaddal, és semmit, ami nem a tiéd.
A VÉDETT TÉRRŐL és a tisztitásról GAZDA MÓNIKA gondoskodik számunkra. Helyenként pedig aktiv segitője az állitásoknak, információt ellenőriz, útmutatást ad.

A résztvevők – az állitást kérők és a nemkérők is – felismerésekkel és változásokkal lettek gazdagabbak. Tudom, hogy a MORFOGENETIKUS MEZŐVEL VALÓ MUNKA HATÉKONY, de még én is meglepődtem.

Gyere velünk erre az izgalmas kalandra!
Jó társaság, nevetés, könnyed tudatosság, felismerések,melyek azonnal elinditják a változást, illetve útmutató, hogy min kell valójában dolgozni.
A RENDSZERES RÉSZVÉTEL nagyon sok tapasztalatot adhat önmagadról, másokról, a lélek működéséről. Belebújhatsz mások szerepébe,és könnyedén felismerhetsz hasonlóságokat a saját életedre vonatkozóan.

Várunk tapasztaltabbakat, és teljesen kezdőket is, ez itt nem számít. Jöhetsz akkor is, ha csupán “kíváncsiskodni”/tapasztalni szeretnél.

Részvételi díj a programon: 3000,-Ft

BEJELENTKEZÉST KÉRÜNK MINDEN ALKALOMKOR AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL
https://goo.gl/forms/ECkfI3JvOcKN4lr03

http://www.fenyszarvas.hu/event/elethelyzetek-lelekjatekok-tudatossag-est/

További infó:
gazda.monika@fenyszarvas.hu
és
papp.judit@fenyszarvas.hu