FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Papp Judit naptár > Lélekállitások – Gyógyitsd meg az életed

Lélekállitások – Gyógyitsd meg az életed

2019-07-21 09:00 - 17:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Lélekállitások – Gyógyitsd meg az életed

A Lélekállitások – Gyógyitsd meg az életed módszere lehetőséget ad számodra, hogy felfedezd, valójában mi zajlik az életedben és a lélek mélyén. Megmutatja a mögöttes dinamikát, és segit, hogy tisztábban láss,és megértsd önmagad és az élethelyzeteid résztvevőit.

Rálátást,megértést,tudatosságot, gyógyitást kaphatsz.
Megtalálhatjuk az elakadások, konfliktusok okát, gyökerét.
(ez gyakran a gyerekkorban rejlik,de van, hogy generációs minta vagy előző életből hozott karmikus feladat vagy elakadás. De néha csak arról van szó,hogy a lélek szintjén a fókusz egészen máshol van,mint amire tudatos szinten figyelünk,s ezért nem működik valami)

Hozd el a kérdésed, és egy támogató csoportban segitünk, hogy megértsd, mi rejlik a lélek mélyén,mi áll egy-egy élethelyzet hátterében.

A programon részt vehetsz saját kérdéssel, de anélkül is.

A Lélekállitásokban fantasztikus lehetőség rejlik. Fedezd fel te is!
Nagy erő és gyógyulási lehetőség rejlik mások állitásaiban való részvételben is. Ezért akkor is érdemes részt venni a programon, ha úgy érzed, nincs témád, vagy nem szivesen rakod ki egy csoportba.
Személyes tapasztalat, hogy egy-egy témában való előremozdulást nem a saját állitás adta meg, hanem valamelyik “segitő szerep”.

Mindenképpen nagy ajándék,amit adhatunk egymásnak a témáinkkal.
Gyere, ha szeretnéd megtapasztalni az állitások erejét, sokrétűségét.

A programon való részvétel csak személyes bejelentkezés alapján lehetséges.
papp.judit@fenyszarvas.hu
Információ:
0620 970 0666