FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Papp Judit naptár > Lélekállítás Műhely a Fényszarvasban

Lélekállítás Műhely a Fényszarvasban

2020-03-28 09:00 - 16:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Lélekállítás Műhely a Fényszarvasban

Lélekállítás Műhely a Fényszarvasban, mely egy csoportos Lélekállítás 2020. 02.28-án Veszprémben. Ezzel a módszerrel új szemszögből láthatsz rá a problémádra, így képes leszel változtatni a diszharmonikus állapotokon, új irányt szabhatsz az Életednek.

“Minden változás a megértéssel kezdődik, és az elhatározás megszületésével indul útjára.
Az elhatározás tőlünk függ.”
/Gaston Saint-Pierre/

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel hívlak meg egy izgalmas kalandra, találkozásra Önmagaddal! Tapasztald meg a Lélekállítások különleges élményét!
Fedezz fel új nézőpontokat, engedd, hogy kioldódjanak a hátráltató minták, hogy a megoldás felé vehesd az irányt! A Lélekállítás ehhez egy szuper és nagyon sokoldalú módszer.

MIT FOGUNK CSINÁLNI?
A LÉLEKÁLLÍTÁS MÓDSZERÉVEL felállítjuk a kérdező élethelyzetét, és engedjük, hogy az információs mező megmutassa az elakadás okát, a mögöttes dinamikát, és a rendeződés lehetőségét.
HOGYAN?
Az állítást kérő a jelenlévők közül képviselőket választ a kérdésének megfelelően, pl. egy élethelyzet szereplőit. A Mezőben felállva, elindul egy mozgókép, hisz minden résztvevő valamilyen módon viszonyulni fog a többi résztvevőhöz. Valaki szimpatikus lesz és vonzó (ekkor közeledünk hozzá), valaki pedig ellenszenves és taszító (mindenképpen távol akarok maradni tőle). Ezek a viszonyulások mozgatják a képviselőket a térben. A Megjelenő érzéseket ki is mondják. Anélkül, hogy bármit ki kéne találni, vagy el kéne játszani. (Bárki képes képviselőként részt venni, de semmi nem kötelező) Az állítás az állításvezető segítségével, kísérő jelenléte mellett zajlik.

A LÉLEKÁLLÍTÁS CÉLJA,
hogy tudatosságot, megértést nyerjünk az élethelyzeteink felett, hogy lássuk, mi zajlik valójában egy-egy élethelyzetünkben, mi a valódi mozgatórugója benne a szereplőknek és mimagunknak is.
Ezzel a módszerrel új szemszögből láthatsz rá a problémádra, így képes leszel változtatni a diszharmonikus állapotokon, új irányt szabhatsz az Életednek.
Személyes tapasztalatom szerint a felállítás már önmagában is elindíthatja a változást, hisz a tudattalan működések láthatóvá válnak, tudatosságot nyerünk az élethelyzeteinkben.
Hatását érezheted azonnal, és az is lehet, hogy fokozatosan, hosszabb idő alatt történik meg az oldás.

MILYEN TÉMÁT, KÉRDÉST LEHET ÁLLÍTANI?
Bármilyen témára ránézhetünk a Lélekállítás segítségével!
Legyen családi, párkapcsolati, munkahelyi vagy hivatást érintő kérdés! Megnézhetjük az elakadásaink hátterét, vagy akár a döntéshelyzeteinket. Felállíthatjuk a Céljainkat, ránézhetünk a Pénzhez, a Bőséghez,a Sikerhez, Gyermekvállaláshoz, a Szerelemhez, a Spiritualitáshoz, Nőiséghez, Férfiassághoz, stb való viszonyunkra.
A lehetőségek tárháza végtelen.
Ha bizonytalan vagy, keress bizalommal privátban!

Várom az érdeklődőket, a kísérletező kedvűeket, és a változásra vágyókat. Bárki csatlakozhat, aki szeretné más megvilágításban meglátni a lelki háttereket. Gyere el, és kalandozzunk a lélek világában a LÉLEKÁLLÍTÁS módszerével!

A programon részt vehetsz saját kérdéssel, és anélkül is,és jöhetsz akkor is, ha a módszerre vagy kíváncsi.
Minden résztvevő tapasztalatokkal, felismerésekkel gazdagodik.
Belebújhatsz mások szerepébe, ezáltal a saját bőrödön tapasztalhatsz olyan érzelmeket, amiket sehol máshol nem tapasztalnál. Ráláthatsz más emberek érzelmi és gondolatvilágára belülről, ami nagyon izgalmas. Nagyon sokszor képviselőként kapunk választ a saját kérdéseinkre.

A részvételhez nem kell előzetes tudás vagy tapasztalat.
Gyere el, pillants bele, akár “nézőként”, hogyan zajlik a Lélekállítás!

Jelentkezés: papp.judit@fenyszarvas.hu, vagy Messenger üzenet

Kérlek, érkezz időben, hogy 9 órakor el tudjuk kezdeni a programot. A nap folyamán 5-6 állításra kerülhet sor.

Szeretettel várlak: Papp Judit
Részvételi díj:
állítást kérőknek: 12.000 Ft
segítő résztvevőknek: 5000 Ft

A LÉLEKJÁTÉKOK – lélekállító klub rendszeres résztvevői számára a részvételi díj:
állítást kérőnek: 8000 Ft
segítő résztvevőnek: 4000 Ft

Hellinger-családállításról:
“A mezőszemléletű megközelítés szerint, a családfelállítás egy adott család „szellemi mezejében” történő rendeződés. A mezőbe tartozik a terápiát kérő személy, az ősei, a korábbi és a jelenlegi kapcsolatrendszerei. A szellemi mező Hellinger szerint egy morfogenetikus energiamező – a forma keletkezésének mezeje. Az elnevezés azon a megfigyelésen alapul, hogy ha valami megtörtént, akkor idővel újra és újra megismétli önmagát, mígnem formává alakul. Amikor az egyén cselekvés előtt áll, a mező emlékezik és megismételhet egy korábbi cselekvést. Ezért fordulhat elő, hogy egy családban generációról generációra ugyanazok a sorsok ismétlődnek, mert a családi mező emlékezete ugyanazokat hívja elő. Bert Hellinger megfigyelte, hogy ha ezt a mezőt kívülről egy új szellemi behatás éri – egy új szellemi mozgást állítunk be – akkor ez az ismétlődés megáll és az egyén képes lesz egy új életszakaszt kezdeni. A gyógyulás azzal kezdődik, ha a múltat – az ismétlődésekkel együtt – tisztelettel elfogadja, nyitottá válik a jövő felé, és vállalja a pillanat kockázatát. Amikor az egyén felismeri a valóságot, azt, ami van, és nem annak bűvöletében él, hogy a valóságnak milyennek kellene lenni, akkor ez az a pillanat, amikor az új szellemi mozgás beállítható gyógyító mondatokkal. A mondatok szeretettel teljesek, elfogadóak és a mélyben hatnak.” forrás:https://hu.wikipedia.org/wiki/Csal%C3%A1dfel%C3%A1ll%C3%ADt%C3%A1s?fbclid=IwAR2bEMWwpyOIZ8PlMFS7BPyV4DgJMbbqGHFcvuUbXSXvRYT8QFYLetpmAFI

Lélekállítás:
Az állítások során a mező nem mindig a családi sorsra, ismétlődésekre mutat rá. Hisz nem csak a családunk, hanem egyéb minták is hatnak ránk. Gyakran dolgozunk leszakadt személyiségrészekkel, vagy csupán a jelenben fennálló élethelyzet szereplőivel.