FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Papp Judit naptár > Család- és Lélekállítás – a Lélek MegOldásai

Család- és Lélekállítás – a Lélek MegOldásai

Család- és Lélekállítás – a Lélek MegOldásai

LÉLEKÁLLÍTÁS – A LÉLEK MEGOLDÁSAI címmel a lélek elakadásaira keressük a válaszokat. Az Állítás egy kitűnő módszer arra, hogy az életünk különböző területein jelentkező problémákra, életjelenségekre, egy teljesen más nézőpontból lássunk rá. Az állítások célja, hogy a benned lévő elakadás oldódjon. Fedezd fel, valójában mi zajlik az életedben.

Kedves Érdeklődő!
Szeretettel hívlak meg egy izgalmas kalandra, találkozásra Önmagaddal! Itt ráláthatsz a problémák valódi gyökerére, választ kaphatsz a kérdéseidre, megmutatkozik a megoldás, és oldódik az elakadás. Itt a helyed, ha szeretnéd más megvilágításban meglátni a lelki háttereket.
————————————————————————————-
Az Állítás egy kitűnő módszer arra, hogy az életünk különböző területein jelentkező problémákra, életjelenségekre, egy teljesen más nézőpontból lássunk rá. Az állítások célja, hogy a benned lévő elakadás oldódjon. Fedezd fel, valójában mi zajlik az életedben.
– Az állítás megmutatja a mögöttes dinamikát, lelki hátteret.
– Segít, hogy tisztábban lásd, és megértsd önmagad és az élethelyzeteid résztvevőit.
– az elakadások, konfliktusok okát, gyökerét,
– És oldjuk is azokat.
Szinte bármilyen kérdésre, elakadásra kereshetünk válaszokat.
Legyen családi, párkapcsolati, munkahelyi vagy hivatást érintő kérdés! Felállíthatjuk a Céljainkat, ránézhetünk a Pénzhez, a Bőséghez,a Sikerhez, Gyermekvállaláshoz, a Szerelemhez, a Spiritualitáshoz, Nőiséghez, Férfiassághoz, stb való viszonyunkra. Megnézhetjük az elakadásaink hátterét, vagy akár a döntéshelyzeteinket.
Leggyakrabban érintett téma körök:
-konfliktus a családban, munkahelyen
-konfliktus önmagaddal
-döntési helyzetek, célok,akadályok
-fizikai tünetek
-olyan helyzetek, amit nem értesz, miért történik
-anyagi, család,párkapcsolat, munkahely, hivatás, egészség
-az élet bármely területén felmerülő kérdés, elakadás
——————————————————————————————
A programon részt vehetsz saját kérdéssel, de anélkül is.
Az állítások segítő résztvevőként is rengeteg lehetőséget kínál az önismeret mélyítésére, és a saját életünk elakadásainak rendezésére.
Belebújhatsz mások szerepébe, ezáltal a saját bőrödön tapasztalhatsz olyan érzelmeket, amiket sehol máshol nem tapasztalnál. Ráláthatsz más emberek érzelmi és gondolatvilágára belülről, ami nagyon izgalmas, érdekes és különleges élmény.
Ugyanakkor, könnyedén felismerhetsz hasonlóságokat a saját életedre vonatkozóan. Néha olyanokat, amikre nem is gondoltál, hogy probléma lehet. Ezt is rendszeresen tapasztalom. Természetesen mindaz, ami téged is érint mások állításában, számodra is lehetőséget ad a változásra.
A részvételhez nem kell előzetes tudás vagy tapasztalat.
Részvételi díj
– saját állítással: 12.000,- Ft
– segítő részvevőként: 5000,- Ft
Bejelentkezés
papp.judit@fenyszarvas.hu
vagy messenger üzenetben az oldalon
A befejezés időpontja az állítások számától és idejétől függ.