FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Gazda Mónika naptár > Holisztikus, spirituális tanfolyam – Szellemgyógyász modul 2.

Holisztikus, spirituális tanfolyam – Szellemgyógyász modul 2.

2019-05-26 09:00 - 14:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Holisztikus, spirituális tanfolyam – Szellemgyógyász modul 2.

A Holisztikus, spirituális tanfolyam – Szellemgyógyász modul 2. része aktuális. Az utolsó olyan blokkjához érkezett, melyhez még lehet csatlakozni és az alapokat adja a résztvevőknek. A szellemgyógyászat rejtelmeibe kalauzol, melyben fokozatosan mélyednek el a résztvevők, a megszokott Szellemgyógyász tanfolyamtól kicsit eltérően.

Egy különleges spirituális tanfolyamra invitállak, amiben az általam használt Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat, azok háttereit energetikai rendszerét sajátíthatod el. A LUX AUREA új képzése, Thuróczy Róbert általa oktatott, ARKANE ENERGETICS néven használt, átfogó energetikai ismereteket, lélekgyógyászatot, valamint Ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján, szellemgyógyászatot adja át.

2019.05.05-én, a Holisztikus spirituális tanfolyam keretén belül, elérkezünk a Szellemgyógyászati modulhoz. Az alapokat, 6 alkalommal vesszük át, a nyári szünet előtt. Az alapok után, a folytatásról később egyeztetünk.
Pontos időpontok: május 5, 26, június 9, 16,30, valamint június 14.

Ha úgy érzed, hogy feladatod van…

Ha hívást érzel, várunk szeretettel!

Jelentkezési lehetőség az alábbi űrlapon.

Űrlap

Bővebben: HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM

valamint: Szellemgyógyász tanfolyam

Ára: 10.000 Ft/ alkalom

Gazda Mónika