FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Gazda Mónika naptár > Holisztikus, Spirituális Tanfolyam – Kezdő

Holisztikus, Spirituális Tanfolyam – Kezdő

Holisztikus, Spirituális Tanfolyam – Kezdő

 

HOLISZTIKUS, SPIRITUÁLIS TANFOLYAM – Kezdő
Akinek ott a helye, az ott lesz. Egy különleges, holisztikus, spirituális tanfolyamra invitállak, amiben az általam használt Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat, azok háttereit energetikai rendszerét sajátíthatod el. A LUX AUREA új képzése, Thuróczy Róbert általa oktatott, ARKANE ARTS néven használt, átfogó energetikai ismereteket, lélekgyógyászatot, valamint szellemgyógyászatot adja át.

Ha úgy érzed, hogy feladatod van…

Úgy érzed, hogy más vagy? Úgy érzed, hogy szunnyad benned valami ? Úgy érzed, hogy másra is hivatott vagy? Vonz a mesék és a csodák világa? Szívesen elmélyülsz a spiritualitás és az ezoterika világában? Szeretnéd ezeket az ismereteidet a fizikai síkon is kamatoztatni? Ismerd meg a saját meséd! Ismerd meg mélyben szunnyadó képességed! Lépésről, lépésre, mélységről, a mélységbe. Nem instant technika, hanem elmélyülésen és tapasztaláson szerzett mély tudás és ismeret anyag, mely a megértéseket és az egyéni fejlődéseket hordozza magában.
————————————————————————————–
A tanfolyam modulokból áll, aminek pontos tematikáját, az adott segítő energetikai rendszerek, a “csatorna”, az aktuális energiák és a csoport adja a haladási ütemet. Az alap modulok mindegyike mélyíthető, a mélyítés hatására épülnek össze és vállnak érthető egésszé.

Alap modulok:

————————————————————————————
Jelentkezés: https://forms.gle/WYKtQ3uLsw9apNac8

Bővebben: http://gazdamonika.hu/holisztikus_-spiritualis_tanfolyam/
————————————————————————————-
Bevezető, ingyenes előadás: 2020. január 26. (vasárnap) 15:00-től.

KEZDŐ csoport: 2020. február 9. (vasárnap) 15:00-20:00 óráig, majd

kéthetente vasárnaponként, 15:00-20:00 óráig,

Ára: 10.000 Ft/ alkalom/ 5 óra

A holisztikus, spirituális tanfolyam, akkor indul el, ha megfelelő létszámú, regisztrált jelentkező lesz.

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Telefon: +36/70-379 8517