FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Gazda Mónika naptár > Holisztikus, Spirituális Tanfolyam – Haladó

Holisztikus, Spirituális Tanfolyam – Haladó

2020-06-14 09:00 - 14:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Holisztikus, Spirituális Tanfolyam – Haladó

Holisztikus, Spirituális Tanfolyam – Haladó címmel, Veszprémben folytatódik, csak azok részére akikkel együtt, az alapokat kiépítettük.Magasabb szintre emelve folytatjuk.

Ha elkezdenéd a tanfolyamot, kérlek töltsd ki az alábbi

Űrlapot:
https://forms.gle/Mhpo5neUsiWTuXXK8

Megfelelő jelentkező esetén új alap Holisztikus, Spirituális Tanfolyam indul.

Bővebben:
http://gazdamonika.hu/holisztikus_-spiritualis_tanfolyam/

Ha úgy érzed, hogy feladatod van…


Úgy érzed, hogy más vagy? Úgy érzed, hogy szunnyad benned valami ? Úgy érzed, hogy másra is hivatott vagy? Vonz a mesék és a csodák világa? Szívesen elmélyülsz a spiritualitás és az ezoterika világában? Szeretnéd ezeket az ismereteidet a fizikai síkon is kamatoztatni? Ismerd meg a saját meséd! Ismerd meg mélyben szunnyadó képességed! Lépésről, lépésre, mélységről, a mélységbe. Nem instant technika, hanem elmélyülésen és tapasztaláson szerzett mély tudás és ismeret anyag, mely a megértéseket és az egyéni fejlődéseket hordozza magában.

Képzeld el azt, hogy te is képes vagy meditációban érzékelni, energiákat mozgatni és a tudatoddal segíteni másokon. A képesség mindenkiben benne van, a kérdés, hogy meg akarja-e keresni, vagy hagyja tovább szunnyadni. Szabad akarattal. Saját meséd forgatókönyv írója és rendezője lehetsz. A lelked és a szellemed meséjének.

A cél, hogy fizikai testben lévő lelki és szellemi erőinket összehangolva, megtaláljuk és működtetni tudjuk.

Kéthetente vasárnaponként várlak szeretettel!

Gazda Mónika

Fb: Lélekgyógyászat, Szellemgyógyászat

E-mail: gazda.monika@fenyszarvas.hu

Tel: +36/70-379 8517