FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Papp Judit naptár > HOLDKÖSZÖNTŐ Női Kör – Sámándobokkal – Veszprém

HOLDKÖSZÖNTŐ Női Kör – Sámándobokkal – Veszprém

HOLDKÖSZÖNTŐ Női Kör – Sámándobokkal – Veszprém

HOLDKÖSZÖNTŐ Női Kör – Sámándobokkal – Veszprém. Szeretettel hívlak, gyűljünk össze a Hold ritmusára, Újholdas és Teliholdas napokon.

Köszöntsük a Holdat az Égen, és köszöntsük a Holdat, a bennünk élőt. Holdanyát, a folyton változót, kinek Ritmusára vizek és világok mozognak, legerősebben mutatva a Nő életének Ritmusát, Ciklusát – a NŐI Lét Titkait. A Hold, mely Ezüst Fényével bevilágítja a Sötétet, bevilágít a tudattalanba, Árnyék részeinkbe.

Papp Judit vagyok
Sámándobos és dobkör vezető, női önismereti programok megálmodója.
Célom, álmom, hogy nők doboljanak együtt, és közben megérezzék azt a bizonyos ősi női erőt, energiát, ami ott szunnyad bennünk, és amit a dobokkal nagyon könnyen és nagyon intenzíven tudunk megélni, és kirezegtetni a világba. Miközben kapcsolatba kerülünk a belső világunkkal, felszínre jönnek és kirezegnek a blokkok, a feszültségek. Az a nő, aki dobol, egész másként éli meg önmagát, női erejét, gyökereit.
Erre hívlak meg téged is, NŐ-vérem! Hangom és dobom ősi rezgései vezetnek, hogy a dobokkal életre keljen a Ősi Női Erőnk.
A szakrális női dobkörömben a szakralitást nem a szertartásosság adja, hanem az ideérkezés szándéka, és a jelenlét.
Várlak téged is szeretettel, ha érzed a hívást.
Tudd, hogy jöhetsz dob nélkül is, és nem kell énekelni sem, csak ha szeretnél.
Kérlek, jelezd részvételi szándékod messenger üzenetben.
További infó: 0620 970 0666
Hozzájárulás a programra: 3000,- Ft
vagy amennyit adni szeretnél.