FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Germán Gyógytudomány Alaptanfolyam

Germán Gyógytudomány Alaptanfolyam

2018-12-08 15:00 - 19:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

Germán Gyógytudomány Alaptanfolyam

A Germán Gyógytudomány segíthet abban, hogy más szemmel lásd fizikai tüneteid. Megértsd a lelki háttereit, ezáltal könnyebben találhatsz megoldásokat. Önmagunk és lényünk megértése vezethet az okok és hátterek megismeréséhez. Valójában a lélek, az agy és a szerv között szigorú értelemben véve, nem tudunk különbséget tenni, mert igazság szerint ők egy tartósan szinkronban élő hármas egységet képeznek: lélek – agy – szerv.

“Minden embernek van egy biológiai állapota, amely a Lelke állapotának a kivetülése. Tehát a tünet nem más, mint a Lélek pillanatnyi állapota. Ha megfejtjük a tünet jelentését, máris hozzáférünk a Lélekhez, hiszen a Lélek ott a leghozzáférhetőbb, ahol diszharmonikusak az érzelmek. Tulajdonképpen ennek a diszharmóniának a manifesztuma a test funkcionalitása. Tehát, amennyiben diszharmónia van a Lélekben, a test funkcionalitása is diszharmonikus, ezt nevezzük betegségnek.”
German István

A tanfolyamon dr. Ryke Geerd Hamer korszakalkotó tudományos felfedezését ismerjük meg, hogy megértsük a betegségek kialakulásának közvetlen okát.

 

Germanné Kemény Ildikó
Jelentkezés, információ, tematika: gkemenyi@gmail.com
Telefon: 30/244-1433