FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Események > Események > Papp Judit naptár > ‎Nyitott programok: Shiaka Sámándobos Meditációk

‎Nyitott programok: Shiaka Sámándobos Meditációk

2020-03-11 17:00 - 20:00
Veszprém, Rózsa utca 13.
Address: Veszprém, Rózsa utca 13.

‎Nyitott programok: Shiaka Sámándobos Meditációk

‎Nyitott programok keretében, Sámándobos Meditációk Vezetett elmélyülés sámándobbal, aktuális a FÉNYSZARVAS naptárában.

Elérkezett Március hava, indul a tavasz, a természetben megindul az élet. Marsikus energiákkal, hisz az induláshoz kell az indító erő, kell a belső tűz. Ideje kitakarítani a tél utolsó maradványait, új életre kelni, elindulni. A Meditációs est ennek jegyében telik.

A foglalkozás 3 részből áll.
1.Teremtés kör meditáció
2. Csakra meditáció
3. Energiák horgonyzása, harmonizálás

1.Teremtés kör meditáció
Az első részben egy mindig aktuális, kedvenc meditációmat hozom el. (Ha találkoztál már vele, akkor is érdemes eljönni, érdemes időnként megcsinálni. Megmutatja, hogyan vagy most a témával, leellenőrizheted, van-e változás benned, illetve előkerülhetnek mélyebb rétegei a témának.)

Elvezetlek a belső kertedbe, és a vezetett meditáció segítségével megnézheted, hogyan teremtesz. Végignézünk egy teljes teremtési ciklust: a fókuszban a teremtés folyamatai lesznek, a magok elvetésének módja, gondozása, learatása és az így szerzett gyümölcs felhasználásának módja. Egyszerű képeken, szimbólumokon keresztül alapvető felismeréseket tehetsz önmagadról. A képeket meg is beszéljük, és a felismerések tükrében dönthetsz a változtatás mellett.

2. A folyamatok megtámogatására egy második meditációt is végzünk, melyben a csakráinkkal dolgozunk.

3. A foglalkozás végén hangtálak és sámándob rezgései tovább segítenek, hogy az elvégzett munka behorgonyozódjon, a testünk és az energiarendszerünk rendeződjön, harmóniába kerüljön.

Szeretettel várlak a foglalkozásra.
Papp Judit

Bejelentkezésedet várom emailben vagy messengeren.
papp.judit@fenyszarvas.hu

Részvételi díj a Nyitott Programok keretében: 2000 Ft

Fb. https://www.facebook.com/shiaka.hu/