Gyógyító nap a Fényszarvasban

Gyógyító nap a Fényszarvasban

Gyógyító nap a Fényszarvasban, egy olyan esemény, amikor kedvezményesen próbálhatod ki tagjaink segítő módszereit. Egyéni bejelentkezés alapján fogadjuk kedves vendégeinket. Lehetőség nyílik, megismerni segítőinket, akár közös munkában, akár egyéni terápiában kipróbálni a módszereiket.

Fedezd fel, hogy mit hozhat ez Neked!

Lélekállitások – Gyógyitsd meg az életed

Lélekállitások – Gyógyitsd meg az életed

A Lélekállitások – Gyógyitsd meg az életed módszere lehetőséget ad számodra, hogy felfedezd, valójában mi zajlik az életedben és a lélek mélyén. Megmutatja a mögöttes dinamikát, és segit, hogy tisztábban láss,és megértsd önmagad és az élethelyzeteid résztvevőit.

Meditációs klub – Szeretet és befogadás 3.

Meditációs klub – Szeretet és befogadás 3.

Meditációs klub – Szeretet és befogadás című vezetett elmélyülés alkalmain, keressük azokat a blokkjainkat, melyek gátolják a szeretet befogadását és megélését. Vezetett meditációbanvédett térben, angyali energiákkal, aktív szellemgyógyászati kezeléssel és a résztvevő aktív tudati energiájának jelenlétében szabadítjuk fel a szeretethez vezető utat.

Sámándobos együttlét a Gulyadombon

Sámándobos együttlét a Gulyadombon

Egy könnyed hangvételű dobos együttlétre hivlak, jóidő esetén,a Gulyadombra.
Gyertek örömködni, együtt lenni, együtt dobolni. Összejönni a nyár közepén.
Lehet jönni dobbal,dob nélkül,gyerekekkel is.

Infó:0620 970 0666
Papp Judit

Holisztikus, spirituális tanfolyam – Szellemgyógyász modul 6.

Holisztikus, spirituális tanfolyam – Szellemgyógyász modul 6.

A Holisztikus, spirituális tanfolyam – Szellemgyógyász modul 6. része aktuális. Az utolsó olyan blokk, ami az alapokat adja a résztvevőknek, anyári szünet előtt. A szellemgyógyászat rejtelmeibe kalauzol, melyben fokozatosan mélyednek el a résztvevők, a megszokott Szellemgyógyász tanfolyamtól kicsit eltérően.

Egy különleges spirituális tanfolyamra invitállak, amiben az általam használt Lélekgyógyászati és Szellemgyógyászati technikákat, azok háttereit energetikai rendszerét sajátíthatod el. A LUX AUREA új képzése, Thuróczy Róbert általa oktatott, ARKANE ENERGETICS néven használt, átfogó energetikai ismereteket, lélekgyógyászatot, valamint Ifj. Csontos Vilmos tanításai alapján, szellemgyógyászatot adja át.

Lélekjátékok a Tudatosságért – Lélekállítás

Lélekjátékok a Tudatosságért – Lélekállítás

Lélekjátékok a Tudatosságért – Lélekállítás, Veszprémben. Szeretettel invitálunk egy izgalmas kalandra, LÉLEKJÁTÉKRA!

Az érdeklődésre való tekintettel, a nyári szünet egy kicsit még csúszik.  Egy plusz Lélekjáték bekerült a FÉNYSZARVAS naptárába. Szeretettel invitálunk egy izgalmas kalandra, LÉLEKJÁTÉKRA!

Egy más térben, más mezőben, egy más megvilágítása az adott ÉLETHELYZETnek. Láss rá, nézd meg, milyen dinamika húzódik mögötte! Gyakran tapasztaljuk a lélekállítás során, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy hisszük.

Kíváncsi vagy, hogy a Te Életedben mi zajlik? Kiderítenéd, ki miért viselkedik úgy, ahogy, és valójában mi zajlik a színfalak mögött? Mit JÁTSZIK a LÉLEK? és mire megy ki a JÁTÉK?