FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > Hírek > Események > Cseh Katalin > ÉRTED ÉS VELED A FÉNYSZARVAS – ELINDÍTÁS és BEFOGADÁS

ÉRTED ÉS VELED A FÉNYSZARVAS – ELINDÍTÁS és BEFOGADÁS

ÉRTED ÉS VELED A FÉNYSZARVAS – ELINDÍTÁS és BEFOGADÁS címmel, a 2019-es év, energiájára helyezzük a fókuszt. Radikális változások elindulásának, a bőségnek, az elvetett magok, a folyamatos fejlődés eredmélnyeként, az aratásnak, valamint az új dolgok születésének kedveznek a csillagok és a Tarot elemzés.

Ha elakadás van az új dolgok elindításában, a bőség befogadásában. Ha őrizni szeretnéd a Fényt a szívedben, a legmélyebb pillanatokban is, ha szeretnénl felszabadulni a múlt terheitől és végre hazatalálni, akkor itt a helyed, 2019.02.16-án a FÉNYSZARVASBAN.

A napot úgy állítottuk össze, hogy több oldalról megközelítjük az ELINDÍTÁS, BEFOGADÁS, a FELSZABADULÁS és HAZATALÁLÁS elakadásait, gátjait. Megértéseken, technikákon és vezetett meditációkon át segítjük az aktuális energiák útját HOZZÁD. ÉRDED ÉS VELED egy nagyon fontos szlogen számunkra, hiszen ÉRTED dolgozunk és nem HELYETTED.

ÉRTED ÉS VELED A FÉNYSZARVAS – ELINDÍTÁS és BEFOGADÁS, címmel egy rendkívüli spirituális, tudományos és kreatív napra invitál a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet. Tarot kártya elemzéssel, Bach virágterápiával, Germán Gyógytudománnyal, Dobos elmélyüléssel, Kézműveskedéssel , Meditációval várunk minden spirituális és nem spirituális, kézműveskedni szerető és nem szerető, de mindenképp egy vidám és tartalmas napra vágyó érdeklődőt.

ELINDÍTÁS és BEFOGADÁS című program egész napja ingyenes. Ha úgy érzed, szívesen viszonoznád az egész napi munkánkat, ha hozzájárulnál támogató közösségünk működéshez, ezt megteheted 1500 Ft összeg felajánlással.

A hely befogadóképességének figyelembevétele miatt, kérlek regisztálj, hogy biztosítva legyen a részvételed.

Regisztáció az alábbi ŰRLAPON

Program:

A nap folyamán Athanasiou Afroditi vár, rövid személyes útmutatással.

09:30 – Köszöntő, bemutatkozás, összehangolódás.

10:00 – Baumanné Hunyadi Margit: Az év lehetőségei és feladatai a Tarot-kártya tükrében

11:00 – Germanné Kemény Ildikó: Hiedelem vagy Valóság

12:00 – Papp Judit: Sámándobos meditáció

Ebéd szünet

13:00 – Ferenczy Katalni: Bach-virágterápia – harmónia, lelki béke, belső erő

14:00 – Tóth Gyöngyi: Bőségszaru készítés – KREATÍV SAROK

15:00 – Gazda Mónika: Átrendeződés – Vezetett elmélyülés,

16:00 – Papp Judit: Harmonizáló dobolás

16:00 – BÓNUSZ! SORSOLÁS

BÓNUSZ! 
Baumanné Hunyadi Margó felajánlásával.  
Mit hoz számodra a 2019-es év, a megújulás jegyében?
Ha szeretnéd megnyerni az elemzést, kérjük, hogy érkezéskor írd fel a nevedet és dobd be a bejáratnál elhelyezett gömbbe! 
16:00-KOR SORSOLUNK!

FÉNYSZARVAS Kereskedelmi és Szolgáltató Szociális Szövetkezet

Veszprém, Rózsa utca 13.

ELINDÍTÁS és BEFOGADÁS című program egész napja ingyenes. Ha úgy érzed, szívesen viszonoznád az egész napi munkánkat, ha hozzájárulnál támogató közösségünk működéshez, ezt megteheted 1500 Ft összeg felajánlással.

Regisztáció az alábbi ŰRLAPON

Szeretettel várunk erre a fejlesztő, beindító, befogadó közös napra!