ÉLETKÖR 

ÉRTED ÉS VELED A FÉNYSZARVAS – ÉLETKÖR 

Érted és Veled a FÉNYSZARVAS, újabb  tudományos, spirituális és kreatív eseményéhez érkezett. Az ősz témája az ÉLETKÖR.  Az ősöktől az aktuálisig, a teremtéstől a karmáig. Lesz Lélekjáték, Meditáció, Germán Gyógytudomány, Dobolás. Mind, mind az életkörünk tükrében.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezést, az alábbi űrlap kitöltésével várjuk.

űrlap

Őszi összegzés az évkörön: honnan indultam, hová tartok?

AZ ÉRTED ÉS VELED FÉNYSZARVAS rendezvény célja, hogy ÉRTED dolgozunk, ÉRTED, fejlődésed, tudásod gyarapítása, gyógyulásod érdekében végezzük a tevékenységünket. VELED együtt, teljes összhangban, több oldalról megközelítve az adott kérdést. Támogató közösségünk helyetted nem tesz, de VELED együtt segíti a saját belső munkád, a saját fejlődésed.

Mindent érted és semmit ellened!

Részletes program: 

Ha van kedved, és van egy csomagod, egy problémád, akkor elhozhatod. Ezen a napon úgy dolgozunk az ÉLETKÖRREL, hogy erre hangolódhass. Úgy vezetjük a napot, hogy a válaszok, az összefüggések, a megoldások megtaláljanak. Hozhatod a csomagod, a problémád, de jöhetsz csupán azért, mert valami érdekel. A csoportdinamika szépen tud idomulni mindkét fajta részvételhez.

 

10:00-12:00

Papp Judit, Gazda Mónika: Lélekjátékok

LÉLEKJÁTÉKOK  egy mély tartalmú, de könnyed belső fejlődés, élethelyzetek könnyítésére. Nagyon sokszor EGÉSZ MÁS DINAMIKA HÚZÓDIK EGY-EGY ÉLETJELENSÉGÜNK MÖGÖTT, mint amit gondolunk, illetve az életünk szereplőinek egész más a motivációja, mást gondol, másként éli meg az adott szituációt, mint ahogy gondoljuk.

Az életkör témájához, bevezetésként, egy kiscsoportos foglalkozást terveztünk.

A tényleges programsorozat innen indul. 

13:00-13:45

Cseh Katalin: A varrás és a FÉNYSZARVAS

Cseh Kata, a FÉNYSZARVAS egyik lelke, aki a varrás mellett szervezetünk jogi és pénzügyi manővereit remekül megoldja. Kézműves textiltermékei és a varrószakkör szerves részét képezik a szövetkezetnek. Magáról és a FÉNYSZARVAS felépítéséről, működéséről mond nekünk néhány gondolatot. Nélküle nem lenne a FÉNYSZARVAS! Köszönjük! Hallgassuk sok-sok szeretettel!

14:00-15:30

Germanné Kemény Ildikó: Mikor tud belépni a betegség az életünkbe?

Rávilágítások, megértések a Germán Gyógytudomány tükrében. Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Megértéseket kaphatunk, hogy mely állapotok hajlamosítanak az életkörünkön a fizikai szintű elváltozások, betegségek kialakulásában.

16:00-17:30

Gazda Mónika: Utazás a Mennyországba – Találkozás az Isteni Énnel – Meditáció 

Vezetett elmélyülés, szellemgyógyászati technikákkal. A szellem szerepe az életünkben. A szükséges felszerelés (kard, palást, stb) ellenőrzése, áldások és adományok. Találkozás az Isteni Énnel, kommunikáció, segítség, útmutatás, támogatás kérése az életkörön való haladáshoz.

18:00 – 19:30

Papp Judit: Dobokkal, Dalokkal, Rezgésekkel, Hangokkal 

A dobok rezgése sejtszinten tisztít, harmonizál, kiegyensúlyoz. Segít, hogy letedd a régit, és beépüljön az új. A nap folyamán ért impulzusok, információk elmélyülnek, beépülnek. Hangom is segít ebben.
Várlak dobokkal, hangommal, jelenléttel.

A nap folyamán: Ferenczy Katalin: Access Bars kezelésekből nyújt ízelítőt

Egy pihentető, kellemes ellazulás közben segít feloldani fix nézőpontokat, ítélkezéseket, korlátozó gondolatmintákat, hitrendszereket, melyeket elraktároztunk, és beültetett programként, automatizmusként működtetünk az életünkben. Korlátozott időben és létszámban.

A nap folyamán: Baumanné Hunyadi Margó: Válaszok, a tarot kártyával

Egy-egy alakadás, egy-egy kérdés megválaszolásához segít hozzá a kártya és Margó szakértelme. Rövid elemzések, korlátozott időben és korlátozott létszámban.

Várunk sok szeretettel!

A rendezvény díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben több lenne a látogatók létszáma a hely befogadó képességéhez mérten, akkor az előzetesen regisztrált vendégeket tudjuk csak fogadni.

 

ÉRTED ÉS VELED A FÉNYSZARVAS – ÉLETKÖR, az alábbi érzetek és energiák tükrében született:

Tisztaság – tisztelet – rendrakás – a nyár kiáradó energiája után megérkezni a mostba, és megérkeztetni a nyár gyümölcseit. Felkészülni az őszre, az őszi külső-belső folyamatokra. A napéjegyenlőség után teret adni az őszi begyűjtésnek, majd a lelassulásnak, megnyugvásnak, de még élvezve az ősz sokszínűségét, a nyári napérlelte gyümölcsöket, leszüretelni és leszűrni azok eszenciáját és integrálni A MOSTBAN. (Betakarítás, feldolgozás, integrálás)
Sokaknak az ősz új kezdet is. A nyár után megújulva, új tervekkel, új lendülettel. Ehhez is kell a rendrakás, integrálás. Kell a letisztázás. Kicsi megállás… Nekem nagyon jön a Tisztelet. Tisztelni önmagam, a változásaimat, az életem ciklusait, a határaimat, de a vágyaimat , céljaimat is. Megállni kicsit, visszanézni, honnan jöttem (akár ősök), hová tartok. Ki vagyok most? Értékelni és nagyrabecsülni mindazt, amin átmentem, és mindazt, ami vagyok, amivé váltam a tapasztalásaim útján. Megérzékelni, hogy mindezeken túl is, ki az, AKI VAGYOK.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezést, az alábbi űrlap kitöltésével várjuk.

űrlap

Kérdést feltenni, információt szerezni a KAPCSOLAT menüben lehet.
Kérdéseket várjuk az iroda@fenyszarvas.hu címen is.