ÉLETKÖR

Érted és Veled a FÉNYSZARVAS,  spirituális és kreatív eseményét mutatja be. A téma ezúttal az ÉLETKÖR.  Az ősöktől az aktuálisig, a teremtéstől a karmáig. Lesz Lélekjáték, Meditáció, Dobolás, Kézműveskedés. Mind, mind az életkörünk tükrében és forgatagában.

Ajánljuk elsősorban egészségnapokon, spirituális rendezvényeken.

Összegzés az évkörön: honnan indultam, hová tartok?

AZ ÉRTED ÉS VELED FÉNYSZARVAS rendezvény célja, hogy ÉRTED dolgozunk, ÉRTED, fejlődésed, tudásod gyarapítása, gyógyulásod érdekében végezzük a tevékenységünket. VELED együtt, teljes összhangban, több oldalról megközelítve az adott kérdést. Támogató közösségünk helyetted nem tesz, de VELED együtt segíti a saját belső munkád, a saját fejlődésed.

Mindent érted és semmit helyetted!

Ha van kedved, és van egy csomagod, egy problémád, akkor elhozhatod. Ezen a napon úgy dolgozunk az ÉLETKÖRREL, hogy erre hangolódhass. Úgy vezetjük a napot, hogy a válaszok, az összefüggések, a megoldások megtaláljanak. Hozhatod a csomagod, a problémád, de jöhetsz csupán azért, mert valami érdekel. A csoportdinamika szépen tud idomulni mindkét fajta részvételhez.

Részletes program: 

Papp JuditGazda MónikaLélekjátékok

LÉLEKJÁTÉKOK  egy mély tartalmú, de könnyed belső fejlődés, élethelyzetek könnyítésére. Nagyon sokszor EGÉSZ MÁS DINAMIKA HÚZÓDIK EGY-EGY ÉLETJELENSÉGÜNK MÖGÖTT, mint amit gondolunk, illetve az életünk szereplőinek egész más a motivációja, mást gondol, másként éli meg az adott szituációt, mint ahogy gondoljuk.

IDŐTARTAM: 2-3 óra/ 50.000 Ft

Cseh Katalin: Kézműveskedés – varrás. Méhecske készítés


Cseh Katalin által kínált, kézműves foglalkozások gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kitelepülésekre és rendezvényekre ajánljuk a varrással készült csodákat. 8 éves kortól, tűvel, cérnával, illetve lehetőség szerint, varrógép használatával készült darabokat. A varrás fejleszti a finom motorikát, a kreativitást és kitűnő használati tárgy, vagy ajándék tárgy lehet.
60.000 Ft/6 óra

Gazda MónikaUtazás a Mennyországba – Találkozás az Isteni Énnel – Meditáció 

Vezetett elmélyülés, szellemgyógyászati technikákkal. A szellem szerepe az életünkben. A szükséges felszerelés (kard, palást, stb) ellenőrzése, áldások és adományok. Találkozás az Isteni Énnel, kommunikáció, segítség, útmutatás, támogatás kérése az életkörön való haladáshoz.
IDŐTARTAM: 1 – 1, 1/2 óra/30.000 Ft

Papp Judit: Dobokkal, Dalokkal, Rezgésekkel, Hangokkal 

A dobok rezgése sejtszinten tisztít, harmonizál, kiegyensúlyoz. Segít, hogy letedd a régit, és beépüljön az új. A nap folyamán ért impulzusok, információk elmélyülnek, beépülnek. Hangom is segít ebben.
Várlak dobokkal, hangommal, jelenléttel.
IDŐTARTAM: 1 – 1, 1/2 óra /30.000 Ft

A nap folyamán: Ferenczy KatalinAccess Barskezelésekből nyújt ízelítőt

Egy pihentető, kellemes ellazulás közben segít feloldani fix nézőpontokat, ítélkezéseket, korlátozó gondolatmintákat, hitrendszereket, melyeket elraktároztunk, és beültetett programként, automatizmusként működtetünk az életünkben. Korlátozott időben és létszámban.
45.000 Ft/6 óra

Ajánljuk sok szeretettel!

ÉLETKÖR csomag ajánlatok:


Rendezvény árak:


– 2 előadás, workshop: 30.000 Ft/előadás.

Csomagban: 25.000 Ft/előadás

– kétszemélyes, dupla idejű LÉLEKJÁTÉK: 50.000 Ft/alkalom.

Csomagban: 40.000 Ft/alkalom.

– egész napos kézműves foglalkozás: 60.000 Ft. 

Csomagban: 50.000 Ft/6 óra


– OPCIONÁLIS: terápiás beszélgetés, az előadóinkkal, egyéni terápiák igény szerint kérhetőek. (40.000 Ft/előadó/4 óra)

Csomagban: 35.000 Ft/előadó/4 óra

(rövid szünetekkel, óránként 10-15 perc)


Összesen: 170.000 Ft.

Csomagban: 140.000 Ft/6 óra/teljes összeállításban


Az előadások és foglalkozások tartalma és ideje változtatható, a csomag összetétel is egyénre szabható. Igényeknek és aktualitásoknak megfelelően. 

Az árak változásának lehetőségét fenntartjuk. Kérem érdeklődjön az aktualitásokról. 

E-mail:

iroda@fenyszarvas.hu

Gazda Mónika: +36/70-379 8517

Kapcsolati űrlap:

“]http://

ÉRTED ÉS VELED A FÉNYSZARVAS – ÉLETKÖR, az alábbi érzetek és energiák tükrében született:

Tisztaság – tisztelet – rendrakás – a nyár kiáradó energiája után megérkezni a mostba, és megérkeztetni a nyár gyümölcseit. Felkészülni az őszre, az őszi külső-belső folyamatokra. A napéjegyenlőség után teret adni az őszi begyűjtésnek, majd a lelassulásnak, megnyugvásnak, de még élvezve az ősz sokszínűségét, a nyári napérlelte gyümölcsöket, leszüretelni és leszűrni azok eszenciáját és integrálni A MOSTBAN. (Betakarítás, feldolgozás, integrálás)Sokaknak az ősz új kezdet is. A nyár után megújulva, új tervekkel, új lendülettel. Ehhez is kell a rendrakás, integrálás. Kell a letisztázás. Kicsi megállás… Nekem nagyon jön a Tisztelet. Tisztelni önmagam, a változásaimat, az életem ciklusait, a határaimat, de a vágyaimat , céljaimat is. Megállni kicsit, visszanézni, honnan jöttem (akár ősök), hová tartok. Ki vagyok most? Értékelni és nagyrabecsülni mindazt, amin átmentem, és mindazt, ami vagyok, amivé váltam a tapasztalásaim útján. Megérzékelni, hogy mindezeken túl is, ki az, AKI VAGYOK.

Tagged with:
Posted in:
Articles by
Published: