FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet > VÁSÁROKON kitelepülés

VÁSÁROKON kitelepülés

Vásárokon értékesítést, kitelepülést vállal a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet. Rendezvényeken, fesztiválokon, kézműves vásárokon, spirituális és egészség napokon, a kézműves termékeinkkel tudunk megjelenni. Egyedi kézműves termékeinkkel, akár saját installációval. Arcfestéssel és kézműves foglalkozásokkal tarkíthatjuk a rendezvénye színvonalát. Témától függően, előadásokkal és workshopokkal a tarsolyunkban tudunk érkezni.

Vásárokon kitelepülést, szolgáltatásainkat ajánljuk az Önök szíves figyelmébe, rendezvényeken való programok színesítésére és vendégeik szórakoztatására. A FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet, 2017-ben kezdte meg működését, Veszprémben. Két fő tevékenységi körünk van, a kézműves termékek, foglalkozások valamint a természetgyógyászati-, energetikai-, spirituális személyi szolgáltatások, kezelések. A rendezvények változatos témájára, változatosan kínál lehetőséget a FÉNYSZARVAS csapata.

< 2018 >
Június
H.
K.
Sze.
Cs.
P.
Szo.
V.
május
május
május
május
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
 • Fényszarvas Tér – Everness Fesztivál
  Összes nap
  2018-06-20-2018-06-25

  Fényszarvas Tér – Everness Fesztivál

  FÉNYSZARVAS TÉR – EVERNESS 2018 (részletes program)


  Fényszarvas Tér – Everness Fesztivál : A Fényszarvas közössége a közösségért, a tiszta szándék fényével és erejével. A spirituális segítők a lelki békéért és a tudatosulásért.
  Fényszarvas Tér – Everness Fesztivál, workshop standján, energia kezelésekkel, lélek és szellemgyógyászattal, meditációval, kristályterápiával, sámán dobbal és Germán Gyógytudománnyal várja az Everness csodás közönségét.
  Fényszarvas Tér – Everness Fesztivál árusító standján, megvásárolható gyógyító ásványok, kristályok a megtalált értékek fenntartásáért, természetes alapú, szimbólumokkal ellátott divatruhák a jó megjelenésért, gyógyító mandalák és festmények, hogy emlékezzünk az együtt töltött pillanatokra és vigyük haza az Everness energiáit.

  Részletes program:

  FÉNYSZARVAS TÉR – EVERNESS 2018.pdf 2

  Everness helyszínek/Fényszarvas Tér

  Ezt mind, mind visszük! A képekre kattintva bővebben informálódhatsz, a témákat és a személyeket illetően is.

  KÉPES AJÁNLATOK

  VÁSÁR TÉR


  Selyemre festett Gyógyító Mandalák, energiájukkal beragyogják és hatásukkal harmonizálják a teret. Fénytől fényig, szívtől szívig.

  Összekapcsol lelkeddel, belső erőddel, a földdel, az ősökkel, a rezgéseken át.

  Többféle ásvány kombinációjából, egyedi ásvány ékszerek, gyógyító angyali üzenettel.

  Az egyedi mindenkinek jár!


  WORKSHOP TÉR


  EGYÉNI KEZELÉSEK:  Tisztított, angyali és pozitív energetikai teret hozunk létre, melyben bátran megnyithatod magad.

  Várunk nagyon, sok szeretettel, a FÉNYSZARVAS tiszta szándék erejével és fényével!

  Engedd meg magadnak, hogy megérkezz erre a helyre!

  Kapcsolat

21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
július