Csoknya-Demkovics Zsuzsanna

Csoknya-Demkovics Zsuzsanna vagyok, Vecsésen lakom. Évek óta sok önképzésen, önfejlesztésen vettem részt és tudásomat, eszköztáramat bővítettem, amivel mind magamon, mind másoknak tudok segíteni. 
Több, mint 22 évet töltöttem fegyveres szervnél, ahol évek alatt mind a kollégákon, mind saját magamon éreztem a fizikai munka, a túlórák, az éjszakázások és a stressz negatív hatásait és fizikális tüneteit. Fontosnak éreztem a megelőzést és a tudatos egészség megőrzését és védelmét. Eszközöket és lehetőségeket kerestem arra, hogy tudok magamon és másokon segíteni, alternatív lehetőségeket igénybe venni, hogy könnyebben vegyem az akadályokat és egészségügyi kihívásokat.
Évek óta sok önképzésen, önfejlesztésen vettem részt és tudásomat, eszköztáramat bővítettem, amivel mind magamon, mind másoknak tudok segíteni. Megtanultam a Access Consciousness Bars kezelést, mellyel különböző területeken lehetek hozzájárulás.
Az egészség oldaláról a doTERRA wellness tanácsadójaként vagyok a jólét és az egészség megőrzés elkötelezett híve, az esszenciális illóolajak segítségével. 
Ehhez kapcsolódóan a doTERRA AromaTouch Tecnikával segítem a testek homeosztázisának beindítását egy finom masszázzsal.
Valamint az 5 Kontinens Masszázs is egy eszköz a birtokomban, amivel a fizikai masszázsokon túl lelki és energetikai szinten is támogatom a testeket.
A stressz levezetéseként évek óta kreatív kézműves tevékenységeket is űzök. Főként Patchwork technikával foglalkozok, a varrás foltokkal történő alkotásával és különböző használati tárgyakat öltögetek kézzel és géppel, amelyet csoportos foglalkozás keretében ti is megismerhettek és amire várok mindenkit szeretettel.