Papp Judit

Svédmasszázs,
Lélekmasszázs,
Access  Bars & Body energiakezelés,
Theta Healing technika,

Metamorf érintés – lélekoldás,
Metamorf masszázs oktatás,
Női körök Sámándobbal.

Papp Judit vagyok, Veszprémben, elsősorban masszőrként dolgozom, de egyre több lélekgyógyító technikát, kezelést is használok, kínálok. Miért? Mert így vagyok Papp Judit. Volt egy pont az életemben, amikor azt mondtam, hogy valódi értéket szeretnék teremteni. Emberekkel, embereknek, és azonnal lássam az eredményét. Itt esett a választásom a masszázsra. 2008-ban gyógymasszőr vizsgát tettem. Azóta masszírozok, változó intenzitással, ahogy az élet hozta.

Tevékenységeim:

SÁMÁNDOBOS NŐI KÖR – KÉTHETENTE CSÜTÖRTÖKÖN
Lélekjátékok – Más tér, más rálátás.
Generációs sor(s)vonalunk gyógyítása

 

Papp Judit: Gyengéd terápiák

A masszázsban többnyire a fájó testrészek korrigálásával kerestek fel, de hamar rájöttem, hogy engem sokkal jobban érdekel a masszázsban az érintés ereje-minősége, a testi-lelki harmónia megteremtése. Így a masszázsom ennek megfelelően egyre intuitívabb és lágyabb lett. Így formálódott, Papp Judit, hozta létre, a Gyengéd Terápiák című oldalt is.

S így amikor kérdezik, milyen masszázst csinálok, valójában eléggé bajban vagyok, mert a szakmai tudásom és a belső intuícióm alapján sokféle masszázst tudok adni a funkcionálisabb klasszikus gyógymasszázstól a stresszoldó-harmonizáló svédmasszázson keresztül a lágy, elringató érzelmi-energetikai blokkoldó lélekmasszázsig. És ezek gyakran a pillanatban születnek meg. Sokszor nem tudom előre, mit fog kérni a test.

Ezen kívül mindig is érdekelt a láthatón túli világ, az energiák, a lélek mibenléte, működése.

Életutam a reikin, önismereten át a sámándobokig vitt, majd egyre jobban kezdtek érdekelni a női körök, a női együttlét energiája, dinamikája – a mai napig is. Később jött az Access Consciousness, melynek eszközei igen gyorsan tágították tovább a tudatosságomat, és ébresztették az éberségemet, és a Theta Healing, amiből megint nagyon sokat tanultam az önismeret, önfelfedezés útján, a lélek rejtelmeiről, működéséről. Leginkább azt, hogy ahányan vagyunk, annyi félék. A hasonlóságokon túl a variációk száma végtelen.

Ahány élet, annyi működés, annyi választás. De végső soron mindEGY. És megtanultam azt is, milyen konkrétan behatárolnak minket a hiedelmeink, hitrendszereink, melyek több szinten és helyen az energiarendszerünkben és a testünkben is kódolva vannak.

A jó hír az, hogy ezek feloldhatóak, s önmagunk és életünk újrateremthető minden térben időben dimenzióban. Jelenlegi szerelmem a metamorf kezelés, amivel gyengéden oldható mindaz, ami megérett az elengedésre…szavak nélkül, érintéssel, a lélek útján.

A legnagyszerűbb metódus arra, hogy önmagunkkal, a lelkünkkel összeérjünk. És még van néhány technika, amit szeretnék elsajátítani.

Szeretném megosztani a kincseimet, a bennem rejlő értéket.  És szeretnék jótékony hozzájárulás lenni a testi-lelki jól-léthez.

Metamorf masszázs képzés:

Ezt a technikát nagy lelkesedéssel tanítom is. Egyéni és csoportos képzési forma is választható.

 

 

Szeretettel várlak! Papp Judit

Szakmai oldal: Gyengéd terápiák

Szakmai facebook oldal: Papp Judit masszázs

Szakmai facebook oldal: Shia’ka Fénytér

Shia’ka hangja

Farkasokkal futó sámán Lelkem – sámán Hangom

Facebook személyes oldal: Papp Judit

E-mail: papp.judit@fenyszarvas.hu

 

Telefonszám: +36/20-970 0666