Horváth Henrietta

 

Tanár – rajz – történelem szak,

Kézműves szakkör vezető,

Festő.

 

Horváth Henrietta vagyok, rajz-történelem szakos tanár, kézműves szakkör vezető, 20 éve tanítok. Szabadidőmben festek, főleg tájképeket, olajjal, pasztellel, megrendelésre is. Falra is szívesen alkotok, akár gyermekeknek, akár felnőtteknek dekoratív motívumokat. Rendezvényeken arcfestés és kézműves foglalkozásokat végzek. Veszprémben élek, főállásban a szentkirályszabadjai Szent István Király Általános Iskolában és az Ars Nova Alapfokú Művészeti Iskolában tanítok, ez utóbbiban festészetet.

 

Tevékenységeim:

FESTMÉNYEIM – Olaj és pasztell. Megrendelésre is.
KÉZMŰVES FOGLALKOZÁSOK – Rendezvényeken, táborokban.
FALFESTMÉNYEK – Magánlakásokban, intézményekben. Kis és nagy méretű dekoratív falfestmények. (10-15000 Ft/nm)
ARCFESTÉS – Rendezvényeken, zsúrokon . Rendelhető is.

Horváth Henrietta

Rajz-történelem szakos tanár, kézműves szakkör vezető.

Szabadidőmben festek, főleg tájképeket, olajjal, pasztellel. Veszprémben élek, főállásban a szentkirályszabadjai Szent István Király Általános Iskolában és az Ars Nova Alapfokú Művészeti Iskolában tanítok, ez utóbbiban festészetet.

 

AZ ERDŐBEN ALUDTAM

 

Munka mellet vállalom megrendelésre kis és nagy méretű dekoratív falfestmények készítését, magánlakások falainak díszítésére, intézmények közösségi tereinek hangulatosabbá tételére. A gyermek szoba fala barátságos és mesés hellyé változhat rövid idő alatt.  Egy remek lehetőség, hogy gyermekeink a számukra legkedvesebb figurájuk társaságát élvezhessék.  Szín és hangulat garantált.

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS, csak szabadon.

Emellett szívesen megyek rendezvényekre kézműves fogalakozást tartani gyermekek és felnőttek számára. Igény esetén, a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet is helyet ad a foglalkozásoknak, kézműves táboroknak. Több hagyományos, népi és modern technikával készített kézműves termékek születnek segítségemmel. Évszakhoz, alkalomhoz illő dísztárgyak, ajándéktárgyak és használati tárgyak készítése közben fejlődik gyermek és felnőtt alkotó kézügyessége, kreativitása.

Gyermekeknek arcfestést is vállalok, rendezvényeken, de egyedi megrendelésben, zsúrokon, szülinapi partikon is.

A Fényszarvas Szociális Szövetkezet közössége szellemiségében közel áll hozzám. A tevékenységek, melyeket végez, többségében olyanok, melyekben én is szívesen részt veszek. A közösség „felhajtó erejére” nagy szükségem lenne, hiszen a festményeimmel, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel szeretnék „megjelenni a piacon”, de eddig ez egyedül nem ment.

Tevékenységek, melyekkel „szolgálhatok”:

  • festmények készítése, rendelésre is
  • dekorációs falfestés
  • kézműves foglalkozások
  • arcfestés
  • korrepetálás történelemből
  • rajz szakköri foglalkozások, felvételire felkészítés

 

 

 

Szakmai facebook oldal: Képesség

E-mail: horvathhenrietta09@gmail.com

Telefon: +36/20-823 18 54