Germanné Kemény Ildikó

Germán Gyógytudomány konzulens, előadó,
Spirituális terapeuta,

Programszervező.

Germanné Kemény Ildikó vagyok, Germán Gyógytudomány a fő szakterületem. Születésemtől kezdve egyként érzékelem magam a Teremtett Világgal. Nálam nincs különbség ember, kutya és muskátli között. Mindenkinek megadom a tiszteletet, hiszen mindenben a Teremtő Intelligenciája nyilvánul meg, amely Világunk alapja.

Tevékenységeim:

Germán Gyógytudomány tanfolyam
GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY
Evolúciós biológia tanfolyam

Germán Gyógytudomány

Dr. Ryke Geerd Hamer német belgyógyász főorvos szemlélete a betegségekkel kapcsolatban merőben más,mint a hagyományos orvosi megközelítések.
Az embert, lelki lénynek tekinti, akinél a betegségállapotok kiindulásánál, minden esetben egy lelki konfliktus, biológiai, agyi élménysokk található.
Az elváltozásokat agy-lélek- test hármasában vizsgálja, figyelembe véve az egyed és fajfejlődést.
A felfedezéssel teljesen érthetővé válik a betegségek kialakulása, a tünetek megjelenése és a biológiai értelem.

A tudat működése

Az elmúlt 7 évben vezető tudományegyetemek kísérleteit, valódi! Tudósok, gondolkodók felfedezéseit tanulmányoztam, hogy megértsem az emberi Tudat működésének alapjait.

Előadásaim és az általam vezetett képzések, ezen új információk átadását teszik lehetővé azon érdeklődők számára, akik már egy Új Világ felé tekintenek.

Munkaterület:

Germán Gyógytudomány konzulens, szakoktató. – előadás, képzés, konzultáció

Evolúciós Bio-Logika- előadás, képzés

A Tudat hangolása- képzés

Előadások szervezése külső előadók részére

Különleges utazások, programok szervezése

Amennyiben időm engedi, sajátos, egyedi poszter képek készítése.

Minden lelki és szervi folyamat összeköttetésben áll az aggyal és ott történik azok koordinálása. Az agy kvázi a szervezetünk nagy számítógépe, melynek lelkünk a programozója, másfelől a test és a lélek is programozhatja közösen a számítógépet jól, vagy rosszul.

Szem előtt kell tartanunk a lélek, az agy és a szerv folyamatos kölcsönhatásait, és az agyunkat, mint az egész szervezetünk évmilliók alatt kifejlesztett számítógépét, ha meg akarjuk érteni a törvényszerűségeket. A Germán Gyógytudomány® nem csak a lélek, az agy és a szerv egymáshoz való viszonyát öleli át, hanem embriológiai-ontogenetikai magyarázatokkal szolgál a megértéshez, hogy az egyes relé központok, miért az agynak éppen azon a bizonyos pontján helyezkednek el, ahol most láthatjuk őket.

Facebook oldal: Germanné Kemény Ildikó – Germán Gyógytudomány

E-mail: gkemenyi@fenyszarvas.hu

gkemenyi@gmail.com

Telefon: +36/30-244-1433